Jelenlegi hely

Hódít a Fényfesztivál ihlette dal és klip!

A nyarat és a jó hangulatot idézi D.K. x BILLY Nem fénylett című klipje a Youtube-on, ami már átlépte az ezer megtekintést. A pécsi zenészek dalát a Zsolnay Fényfesztivál ihlette.

„Egyszer csak gondoltunk egyet és készítettünk egy dalt, Nem fénylett címmel, mivel nagy csodálói vagyunk a Fényfesztiválnak. Mindegyikünk pécsi, ezért különösen közel áll hozzánk ez a projekt” – mondta a három pécsi zenész, D.K. (Dukovits Krisztián), Billy (Vas Róbert) és Farkas Martin.

A zenei alapot Farkas Martin készítette, aki az elismert zenei producer duó, a Bitprojekt Music tagja. A szöveget Dukovits Krisztián és Vas Róbert írta és adja elő.

„Ez a dal Pécsről szól, annak szépségéről és szeretetéről” – mondták a készítők. Nemcsak a rapszöveg, hanem a klip is vérbeli pécsi: feltűnnek benne a Zsolnay Fényfesztivál hangulatképei, valamint a Zsolnay Kulturális Negyed ikonikus helyszínei.

A timelapse felvételeket Mészáros Dénes készítette.

A Zsolnay Fényfesztivál csapata örömmel fogadta a dalt és a klipet, mert a szervezők munkáját is Pécs szeretete vezérli.

Forrás: ZSÖK és youtube.com

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan köss barátságot magaddal?

Hogyan köss barátságot magaddal?

Hibáinkra vagy az erősségekre érdemes koncentrálnunk a változás érdekében? A legtöbbször két végpont között ingázunk: nekem van igazam, a leglegleg-nek hiszem magam, vagy a hibáim tükrében ostorozom magam. A leggyakoribb, hogy hol itt-hol ott vagyok.
46 kütyümentes elfoglaltság nyárra

46 kütyümentes elfoglaltság nyárra

Mivel kössük le a gyerekeket a hosszú nyári napokon? Tablet, telefon és TV helyett próbáljatok ki valamit a listáról!
Relax

Miben rejlik a természet vonzereje? Újabb vitalitástipp a lendületes nyárkezdéshez

Mindannyian szeretünk a természetben kikapcsolódni. Valaki a sport kedvéért, gyorsan átsuhanva a vidéken, akár extrém élményekre is vadászhat. Mások csapatban a közösségélményért kirándulnak.
3 laktató leves akár 30 perc alatt?

3 laktató leves akár 30 perc alatt?

Több kardinális problémával szembesülhet napi szinten egy anyuka, ha a "mit együnk ma?" téma kerül szóba. Az első a „gyorsan valami meleget, laktatót” kérdése. A másik inkább a tálaláskor merül fel: a „már megint ez van? Tegnap is ezt ettük!” – felháborodott gyermekhangon szinkronizálva. Erre a két kérdéskörre alakult ki nálunk ez a „3az1ben” megoldás.
Ugrás az oldal tetejére