Jelenlegi hely

Hogyan dobható fel az előszoba?

Az egyik legnehezebben berendezhető helyiség az előszoba. Gyakorlatilag minden egyes otthon rendelkezik vele, sőt egyes lakások, házak több ilyen jellegű teret is magukba foglalnak, ám a bennük rejtőző előnyök kiaknázása nem túlzottan egyszerű. Pláne, ha nemcsak a funkcionalitás kimaxolása a cél, hanem egyúttal az esztétikus környezet megteremtése is.

Egyetlen fal csodákra képes?

Az előszobafalak kínálatát végignézve egyértelműen állítható, hogy igen. Egyetlen típus bőven elegendő a szemeket gyönyörködtető végeredményhez. A garnitúrák a legkedveltebbek, nem véletlenül. A készlet minden egyes tagja megegyezik stílusban, színárnyalatban, formavilágban. Azaz az összehangolásra külön nem kell odafigyelni, ami nagyban leegyszerűsítheti mind a tervezés, mind a megvalósítás fázisát. A tölgyből, bükkből remekelt variációk aktuálisan abszolút befutónak számítanak. A fa színnél aligha akad divatosabb. Bár ha a trend szóba került, akkor a fekete-fehér színösszeállítás is arat, igaz, ami igaz, ez az a két árnyalat, ami folyamatosan a divat porondján szerepel elsöprő sikerrel.

Aki ragaszkodik hozzá, természetesen külön-külön is beszerezheti az előszoba berendezéséhez nélkülözhetetlen bútordarabokat, így például a szekrényt is. Az egyik legfontosabb tényező, ami nagyban támogathatja a beszerzés sikerét, az a pontos paraméterek ismerete. Nem mindegy, hogy mekkora az érintett helyiség, ahogy az sem mellékes, hogy konkrétan, centiméterben mért módon mekkora hely áll rendelkezésre a bebútorozásra. Könnyű elcsúszni a szemmértékkel, pláne ilyen kis helyiségben, úgyhogy nem érdemes a saccolás lehetőségével élni, jobb szabócentivel végigjárni a lemérésre váró részeket.

A modern előszobai bútorok praktikusságukkal és helytakarékosságukkal nyűgözik le a felhasználókat. Az élénk színek és a különböző anyagok alkalmazása lendületet ad a térnek, és egyedivé varázsolja azt. A falak használatával, kiegészítőkkel és optikai trükkökkel pedig vizuálisan is tágasabbnak és nyitottabbnak hat az előszoba, megteremtve az ideális fogadtató környezetet.

Mi az: kicsi, hasznos és még szép is?

Számtalan jó megoldás létezik erre a felvetésre, de mi most a fogasok népes családjára gondoltunk. Mert ha már egyszer felmerült az előszoba belakása, egyúttal a funkcionális tényezők kiépítése, akkor még jó, hogy ezek a kellékek nem maradhatnak ki a mindennapi használatból. S ha ehhez még azt is hozzátesszük, hogy funkcionalitásuk vonzerejét megjelenésük tovább fokozza, akkor nem vitás: a következő lépés a beszerzés.

A fotó forrása: rh2010 - stock.adobe.com

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival. Akár ezt is beszerezheted 35% kedvezménnyel, ha tagja vagy a Pécsimami VIP Klubnak. 
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. Segítünk a választásban!
Ugrás az oldal tetejére