Jelenlegi hely

Hogyan dobható fel az előszoba?

Az egyik legnehezebben berendezhető helyiség az előszoba. Gyakorlatilag minden egyes otthon rendelkezik vele, sőt egyes lakások, házak több ilyen jellegű teret is magukba foglalnak, ám a bennük rejtőző előnyök kiaknázása nem túlzottan egyszerű. Pláne, ha nemcsak a funkcionalitás kimaxolása a cél, hanem egyúttal az esztétikus környezet megteremtése is.

Egyetlen fal csodákra képes?

Az előszobafalak kínálatát végignézve egyértelműen állítható, hogy igen. Egyetlen típus bőven elegendő a szemeket gyönyörködtető végeredményhez. A garnitúrák a legkedveltebbek, nem véletlenül. A készlet minden egyes tagja megegyezik stílusban, színárnyalatban, formavilágban. Azaz az összehangolásra külön nem kell odafigyelni, ami nagyban leegyszerűsítheti mind a tervezés, mind a megvalósítás fázisát. A tölgyből, bükkből remekelt variációk aktuálisan abszolút befutónak számítanak. A fa színnél aligha akad divatosabb. Bár ha a trend szóba került, akkor a fekete-fehér színösszeállítás is arat, igaz, ami igaz, ez az a két árnyalat, ami folyamatosan a divat porondján szerepel elsöprő sikerrel.

Aki ragaszkodik hozzá, természetesen külön-külön is beszerezheti az előszoba berendezéséhez nélkülözhetetlen bútordarabokat, így például a szekrényt is. Az egyik legfontosabb tényező, ami nagyban támogathatja a beszerzés sikerét, az a pontos paraméterek ismerete. Nem mindegy, hogy mekkora az érintett helyiség, ahogy az sem mellékes, hogy konkrétan, centiméterben mért módon mekkora hely áll rendelkezésre a bebútorozásra. Könnyű elcsúszni a szemmértékkel, pláne ilyen kis helyiségben, úgyhogy nem érdemes a saccolás lehetőségével élni, jobb szabócentivel végigjárni a lemérésre váró részeket.

A modern előszobai bútorok praktikusságukkal és helytakarékosságukkal nyűgözik le a felhasználókat. Az élénk színek és a különböző anyagok alkalmazása lendületet ad a térnek, és egyedivé varázsolja azt. A falak használatával, kiegészítőkkel és optikai trükkökkel pedig vizuálisan is tágasabbnak és nyitottabbnak hat az előszoba, megteremtve az ideális fogadtató környezetet.

Mi az: kicsi, hasznos és még szép is?

Számtalan jó megoldás létezik erre a felvetésre, de mi most a fogasok népes családjára gondoltunk. Mert ha már egyszer felmerült az előszoba belakása, egyúttal a funkcionális tényezők kiépítése, akkor még jó, hogy ezek a kellékek nem maradhatnak ki a mindennapi használatból. S ha ehhez még azt is hozzátesszük, hogy funkcionalitásuk vonzerejét megjelenésük tovább fokozza, akkor nem vitás: a következő lépés a beszerzés.

A fotó forrása: rh2010 - stock.adobe.com

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Szabad-e büntetni a gyereket?

Szabad-e büntetni a gyereket?

Arra a kérdésre, hogy „Szabad-e büntetni a gyereket?”, a családok többségében a szülők egyenes választ adnak, de ezek három csoportba sorolhatók. Nem is maradunk meg a három jellemző válasznál, hanem inkább megnézzük, mit okoz a büntetés, és mennyire éri el a célját. - Novák Ferenc nevelési tanácsadó írása.
Miért hazudik a gyerek?

Miért hazudik a gyerek?

Bizonyára találkoztál már olyan szülővel, aki meglepődve tette fel a kérdést: Miért hazudik ez a gyerek? Amikor ezt kérdezik, akkor ezzel arra célozgatnak, hogy valami baj van a gyerekkel. Van különbség aközött, hogy néha füllent a gyerek vagy ha állandóan hazudozik, de ezek alapja hasonló. - Novák Ferenc nevelési tanácsadó írása.
Jöhet néhány adventi koszorú inspirációnak?

Jöhet néhány adventi koszorú inspirációnak?

Még nem tudtál választani, idén milyen stílusban legyen az adventi dekoráció? Nézd meg ajánlónkat, biztos gyorsan megjön az ihleted!
Hangold karácsonyira az ajtódat is!

Hangold karácsonyira az ajtódat is!

Adventi ajtóra, ablakra való ünnepi dekorációkhoz hoztunk rengeteg inspirációt a klasszikustól a rendhagyóig. Karácsonyi trendkalauzunk az ajtódíszekből, kopogtatókból nyújt alapos válogatást. Sőt, akasztókból is készültünk!
Ugrás az oldal tetejére