Jelenlegi hely

Idén is nagyot buliztak a gyerekek a Szamárfül Fesztiválon!

Három napon át tartott a mulatság a pécsi Zsolnay Kulturális Negyedben, a hétországra szóló vigadalom végén minden gyermek egyetértett abban, hogy szamárság lett volna otthon maradni!


Szamárfül Fesztivál 2023

Az ország egyik legnagyobb gyerekfesztiválja alkalmából a hőség ellenére is megtelt a Zsolnay Negyed családokkal augusztus 25-27. között, a XI. Szamárfül Fesztiválon.


Szamárfül Fesztivál 2023

A mintegy félszáz program közül a legnépszerűbb az Alma együttes koncertje, az Ágacska című bábelőadás, a Mesekert játszóudvar és az Aranyszamár Bábszínház: Szamárlétra Projekt – szabadtéri vásári kunszt című foglalkozásai voltak. Sarkadi Bence, Magyarország egyetlen nemzetközi hírű marionett-mestere már hat kontinensen bűvölte el közönségét saját készítésű, faragott marionettjeivel, és Pécsett is hatalmas sikert aratott.


Szamárfül Fesztivál 2023

- Jó volt látni a sok gyerekmosolyt, ahogy az ajándék szamárfülekkel a fejükön játszanak önfeledten. Mindent megtettünk, hogy kompenzáljuk a forróságot: vízautomata, párakapuk és napvitorlák enyhítették a meleget. Biztos, hogy a fesztivál a gyerekek számára emlékezetes zárása volt a nyárnak – összegzett Hummel Márk, a Zsolnay Örökségkezelő NKft. ügyvezetője.  

A fesztivál végén birodalmi rohamosztagosok kíséretében számoltak be a szervezők arról, hogy két hét múlva újra óriási forgatag lesz a Negyedben, ugyanis szeptember 9-én rendezik meg az Első Pécsi Star Wars Napot!

További fotók: ITT

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Őszi kreatívkodások

Őszi kreatívkodások

A következő hetekre még jó időt mondanak - használjátok ki a jó időt termések gyűjtésére, hogy a hűvösebb, esősebb őszi napokon aztán együtt alkothassatok!
Anyai bűntudat, meg amit akartok

Anyai bűntudat, meg amit akartok

Van az úgy, hogy a szakember is csetlik-botlik... ;-) Elrontja, elfelejti, elbizonytalanodik, megkérdőjelezi magát, sőt segítséget is kér. Kis-Kovácsné Vancsa Barbara írása.
A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A pozitív megerősítések, dicsérő szavak a felnőtteknek is fontosak, de a gyerekeknek szárnyakat adnak, növelik az önbizalmukat. Néhány egyszerű szó, mondat, amit érdemes kipróbálni. A szokásos kérések, fegyelmezések után íme a pozitív lista:
Színes Állatvilág Rajzpályázat

Színes Állatvilág Rajzpályázat

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 1.Korcsoport: 4 - 12 éves gyerekeknek
Ugrás az oldal tetejére