Jelenlegi hely

Idén is nagyot buliztak a gyerekek a Szamárfül Fesztiválon!

Három napon át tartott a mulatság a pécsi Zsolnay Kulturális Negyedben, a hétországra szóló vigadalom végén minden gyermek egyetértett abban, hogy szamárság lett volna otthon maradni!


Szamárfül Fesztivál 2023

Az ország egyik legnagyobb gyerekfesztiválja alkalmából a hőség ellenére is megtelt a Zsolnay Negyed családokkal augusztus 25-27. között, a XI. Szamárfül Fesztiválon.


Szamárfül Fesztivál 2023

A mintegy félszáz program közül a legnépszerűbb az Alma együttes koncertje, az Ágacska című bábelőadás, a Mesekert játszóudvar és az Aranyszamár Bábszínház: Szamárlétra Projekt – szabadtéri vásári kunszt című foglalkozásai voltak. Sarkadi Bence, Magyarország egyetlen nemzetközi hírű marionett-mestere már hat kontinensen bűvölte el közönségét saját készítésű, faragott marionettjeivel, és Pécsett is hatalmas sikert aratott.


Szamárfül Fesztivál 2023

- Jó volt látni a sok gyerekmosolyt, ahogy az ajándék szamárfülekkel a fejükön játszanak önfeledten. Mindent megtettünk, hogy kompenzáljuk a forróságot: vízautomata, párakapuk és napvitorlák enyhítették a meleget. Biztos, hogy a fesztivál a gyerekek számára emlékezetes zárása volt a nyárnak – összegzett Hummel Márk, a Zsolnay Örökségkezelő NKft. ügyvezetője.  

A fesztivál végén birodalmi rohamosztagosok kíséretében számoltak be a szervezők arról, hogy két hét múlva újra óriási forgatag lesz a Negyedben, ugyanis szeptember 9-én rendezik meg az Első Pécsi Star Wars Napot!

További fotók: ITT

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival. Akár ezt is beszerezheted 35% kedvezménnyel, ha tagja vagy a Pécsimami VIP Klubnak. 
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. Segítünk a választásban!
Ugrás az oldal tetejére