Jelenlegi hely

Megéri-e a Philips SpeedPro Aqua 3 az 1-ben kézi porszívó?

 Ha rendszeresen takarítjuk a házat vagy a lakást egy teljes méretű porszívóval, akkor tisztában vagyunk vele, hogy a helyiségtől függetlenül ez nem egyszerű feladat. Az első a beállítás – egy hosszú tömlő csatlakozik a fúvókához, amelyet használat előtt ki kell tekerni, majd ott van a nehéz motoros egység, illetve a sok bosszúságot okozó tápkábel problémája. Mivel soha nem elég hosszú ahhoz, hogy lefedje az egész területet, arra leszünk figyelmesek, hogy vagy egy nagy hosszabbító kábelhez kell csatlakoztatni a készüléket, amelyet aztán vonszolhatunk mindenhova (hogy aztán a kábel beszoruljon az ajtó alá), vagy porszívózás közben mindig konnektort kereshetünk. Egyik sem szerencsés helyzet. Cikkünkben a Philips SpeedPro Aqua modelljéről lesz szó, amely nagy segítség lehet a mindennapokban, és korrekt áron beszerezhető az online boltokban.

Lépjünk be a vezeték nélküli porszívók világába!

Évekig küzdött, hogy tisztán tartsa a lakását? Gyakran cserélt porzsákot és maga a takarítás is nehézkes volt? Kijelenthetjük, hogy ennek vége! Most minden megváltozott, például a Dyson V8 vákuumja vitathatatlanul utat mutat az új porszívóknak. Nem kell többet bajlódnunk a vezeték okozta nehézségekkel, sem a gyakori porzsákcserével, egyszerűen élvezzük a vezeték nélküli porszívó nyújtotta előnyöket. Ebben ideális partner a Philips SpeedPro új modellje.

A Dyson prémium típusaival ellentétben a Philips porszívó már 120 ezer forint körül megvásárolható és igazán jó befektetés hosszabb távú használatra.

A Philips SpeedPro porszívó jellemzői

180°-os szívófejjel rendelkezik a szennyeződések erőteljes és alapos eltüntetéséhez. Ezt a fejet úgy alakították ki, hogy minden típusú padlóról gyorsan és erőteljesen távolítsa el a piszkot, akkor is, ha az nehezen elérhető helyen van. A szívófejben található LED-ek megmutatják és érzékelik a port és szennyeződéseket, ezek segítségével könnyen észrevehetők és begyűjthetők.

3 az 1-ben: porszívó, felmosó, kézi porszívó

A különleges felmosórendszer szabályozza a vízmennyiséget, így folyamatosan tökéletes nedvességszintet eredményez a tevékenység során, bármilyen keménypadlón. A mikroszálas párnák kézzel vagy mosógépben is tisztíthatók.

Akár 50 percig tartó tisztítóhatás

A strapabíró és hosszantartó, 21,6 V-os lítiumion-akkuk közel 50 perces normál és 22 perces turbó fokozatú működésre képesek a következő töltőcsatlakozásig.

Könnyű hozzáférés mindenhol, akár alacsony szobabútorzat alatt is

A porszívó rugalmas és könnyen irányítható. A tetején található portartály hozzájárul ahhoz, hogy alacsony szögbe vagy akár teljesen a padlóval egy vonalba helyezzük a készüléket, így az alacsony bútorzat alatti területeket is jól eléri ez típus. Az egyszerű portartály gyorsan tisztítható, ennek során pedig nem képződik az egészségünkre potenciálisan veszélyes porfelhő.

Összegzés

A fentiek tekintetében elmondhatjuk, hogy a SpeedPro Aqua egy nagyszerű lehetőség, ha alternatívát keresünk a hagyományos porszívóhoz és felmosóhoz.

A környezetbarát kialakítás mellett megbirkózik még a sokszor kihívást jelentő kutya- vagy macskaszőrrel is. Akinek tehát háziállata miatt gyakran kell a porszívót elővennie, ezt a modellt bátran ajánljuk figyelmébe. A berendezés hosszabb távon remekül megéri az árát és végre a takarítás gyerekjáték lesz mindenki számára. Vásárlás előtt azonban érdemes alaposan körülnézni a hazai webshopok kínálatában, mert az egyes boltokban a termékek ára eltérő lehet, és ne feledkezzünk meg a termékgaranciáról sem. Szerencsére a modern eszközöket nagyon ritkán kell javítani, de ha mégis, akkor bosszankodhatunk, hogy nincs meg a szükséges jótállás.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Illóolajokkal a megfázás ellen

Illóolajokkal a megfázás ellen

Elérkezett az influenza és a megfázások ideje.Egyre több gyerek hiányzik az iskolából, óvodából, előfordul, hogy egy teljes osztály fele otthon lábadozik.
Ugrás az oldal tetejére