Jelenlegi hely

Melyik a legmegbízhatóbb luxus használtautó?

 A használtautó vásárlásának folyamata sajnos komoly buktatókkal van tele. Ebben próbálunk segítséget nyújtani az alábbi összefoglalónkkal. Mutatunk néhány hasznos tanácsot, amelyek segíthetnek a megfelelő jármű kiválasztásában, továbbá arra is kitérünk, hogy melyik a legmegbízhatóbb luxus használtautó. 

Mire érdemes figyelni a használtautó kiválasztása során?

A használtautó kiválasztása során a legfontosabb, hogy nem szabad csupán érzelem alapján dönteni, minden fontos szempontot figyelembe kell venni. A szemlét általában egy telefonbeszélgetés előzi meg, amelynek során érdemes tisztázni, hogy ki az autó tulajdonosa, milyen javításokon esett át az autó a közelmúltban, és milyen javítások szükségesek a közeljövőben. Továbbá arra is érdemes rákérdezni, hogy meddig érvényes a műszaki vizsga, illetve vannak-e számlák a már beépített alkatrészekről. Mindemellett előre tisztázni kell, hogy ki az autó tulajdonosa. Érdemes érdeklődni a fenntartási költségekről, amelynek egyik meghatározó tényezője a fogyasztás. Így már a szemle előtt kiderülhet, hogy mégsem az álomautóról van szó, és így már nem kell sort keríteni a személyes találkozóra. Ha a beszélgetés során minden stimmel, akkor sor kerülhet a szemlére. A szemle során érdemes időt szánni az átvizsgálásra, amely történhet mobil állapotfelmérőkkel, illetve szervizben is. Továbbá érdemes igénybe venni olyan szolgáltatást a döntés előtt, amelynek segítségével meghatározható a jármű története. Az autótörténetet ellenőrző szolgáltatások az alvázszám segítségével nézik át a jármű szerviztörténetét, a kártörténetét, a futott kilométerét, a korábbi fényképeit, a korábbi tulajdonosok számát, a szériahibáit, valamint ellenőrzést végeznek a körözési adatbázisokban. Szóval a szolgáltatás segítségével egyszerűen utána lehet nézni a kiválasztott használtautó múltjának. Ilyen szolgáltatás például a www.carvertical.com/hu, amelynek segítségével elkerülhetőek a költséges problémák.

A luxusautót nagy élmény vezetni, de jelentős presztízst is képvisel

Az évek múlásával a használt luxusautók is elérhetővé válnak mindenki számára. A luxusautót nemcsak nagy élmény vezetni, hanem jelentős presztízst is képvisel. Mindemellett garantálják a kiváló vezethetőséget, a maximális kényelmet, a teljesítményt és a kimagasló technológiát. Egy igazi luxusautóban sofőrként és utasként egyaránt nagy élmény utazni, több mint egy státuszszimbólum. Érdemes olyan használt luxusautót vásárolni, amely néhány éve már megtalálható a piacon. Ez azért fontos, mert az előző generációs autók sokkal kevésbé bizonyulnak hibásnak, mint az újak. Utóbbiakat sok esetben vissza is kell hívnia a gyártónak. A vásárlás során azonban érdemes körültekintőnek lenni, és érdemes figyelembe venni az adott autó fenntartási költségeit is, amelyek luxusautók esetében sok esetben elég magasak. A legmegbízhatóbbak a használt luxusautók között a Mercedes E-osztály 2009 és 2016 között gyártott változatai, amelyek páratlan tulajdonosi élményt nyújtanak. Városi és országutakon egyaránt jól teljesítenek – ennél nem is kell több.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Jósoljunk magunknak férjet Luca napján!

Jósoljunk magunknak férjet Luca napján!

Szent Lucia a legenda szerint Jézus menyasszonya volt, ezért házasságszerző szentnek tartották. Igazi férjjóslásra alkalmas nap volt december 13-a, az év leghosszabb estéje. Van pár tippünk, hogyan kell csinálni!
SOS KARÁCSONY 2020 -  Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

SOS KARÁCSONY 2021 - Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

Az idei karácsony egy kicsit más lesz, mint a többi: visszafogottabb, bensőségesebb, talán lassúbb is. Már most is érezzük, hogy nem zúdul ránk minden oldalról a karácsony marketingje, nem rohanunk boltról boltra, programról programra.
Karácsonyfa legek

Karácsonyfa legek

A legmagasabb fa, a legnagyobb dísz, a legnagyobb szaloncukor, a legtöbb karácsonyfaégő... akadnak legek a karácsonyfa körül. Szépek, izgalmasak, de nem biztos, hogy mindegyik kellene otthonra!
Álomút gyermekrajz pályázat

Álomút gyermekrajz pályázat

Szeretnél igazi úthengert vezetni? Kipróbálnád, milyen lehet utat építeni? Akár együtt az egész osztállyal? Ha igen, akkor nincs más dolgod, mint rajzolni!
Ugrás az oldal tetejére