Jelenlegi hely

Mire kell figyelni a Samsung tonerek beszerzésekor?

A Samsung tonerek vásárlásakor nagy körültekintésre van szükség. Amennyiben nem a megfelelő változat kerül megvásárlásra, később technikai, illetve minőségbeli problémák jelentkezhetnek a nyomtatás során. Cikkünkből kiderül, mire kell figyelni a vásárlásnál.

Gyári, alternatív és prémium patronok is kaphatók

Elsősorban azt kell eldönteni, hogy fekete vagy színes tonerre van-e szükség. Ez leginkább a felhasználási területtől függ. Amennyiben csakis szövegek kinyomtatására kerül sor, elegendő lehet a fekete színű toner. Ha képek, színes grafikonok printelésére is sor kerül, akkor a színes patronok közül érdemes választani. Erre azért érdemes nagy hangsúlyt fektetni, mert a fekete toner jóval olcsóbb. Ezt követően ki kell deríteni, hogy milyen méretű patront kell beszerezni. Ennek kitalálásához szükség lesz a készülék pontos megnevezésére, amely megtalálható a felhasználói kézikönyvben, valamint az esetek többségében a nyomtatóra ragasztott matricán is szerepel. Ezután már csak rá kell keresni a modellszámra online, így már egyszerűen megtalálható, hogy pontosan milyen méretű tonerre van szükség. Bizonyos típusokhoz gyári, alternatív és prémium festékkazetták is kaphatóak. Például a népszerű Samsung M2026 toner esetében is kaphatóak alternatív változatok.

Fontos, hogy a gyártó garanciát vállaljon a termékre

Azonban az alternatív változatoknál ügyelni kell arra, hogy a gyártó garanciát vállaljon a termékre, vagyis garantálja, hogy az alternatív toner úgy működjön, mint az eredeti változat. A megfelelő toner kiválasztása során a teljesítményre is figyelni kell – ez alatt a nyomtatható oldalak mennyiségét értjük. Minél nagyobb ez az érték, annál jobb. Továbbá arra is figyelni kell, hogy az említett érték milyen körülmények között érvényes, például mekkora lapok nyomtatásánál, illetve milyen gyakoriságú használat mellett. Ahogy már említettük a Samsung tonerek esetében alternatív változatok is kaphatóak. Ezeknél különösen figyelni kell a megfelelő teljesítményre, valamint a már említett garanciára.

A fotó forrása:
Andrey_Popov / Shutterstock.com

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Imádnivaló makkfigurák egy cseh grafikus apukától

Dubánci, avagy Petr Vaclavek MakkMarcijai, a háromgyermekes prágai apuka zseniális szüleményei.
Rajzpályázat Én és az állatok címmel

Rajzpályázat Én és az állatok címmel

A Debreceni Állatkert több mint 17 hektáron szolgál a környezeti nevelés színteréül és biztosít lehetőséget a tantervhez illeszkedő vagy tanórán kívüli foglalkozások megtartására. Az Állatok Világhete alkalmából rajzpályázatot hirdetett.
Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

Hortobágyi Nemzeti Park Alkotópályázata

A Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság alkotópályázatot hirdet általános iskolás és középiskolás gyerekek, valamint felnőttek számára, melynek témája a LIFE IP GRASSLAND-HU  területek rovarvilága.
Illóolajokkal a megfázás ellen

Illóolajokkal a megfázás ellen

Elérkezett az influenza és a megfázások ideje.Egyre több gyerek hiányzik az iskolából, óvodából, előfordul, hogy egy teljes osztály fele otthon lábadozik.
Ugrás az oldal tetejére