Jelenlegi hely

Pályázat, házasságban és tartós élettársi kapcsolatban élőknek!

Időpont: Pályázati határidő 2023. január 27., 13:00 – február 10., 0:00
A pályázati felhívások célja felhívni a figyelmet a kettesben töltött, minőségi idő és az egymásra figyelés fontosságára. A párok felidézzék a régi szép vagy poénos emlékeket, és újra éljék a hajdani találkozásaikat, ezzel is erősítve a kapcsolatukat.

Házasság Hete Pályázat

Mi is a Házasság Hete?
Közel két évtizede Angliából indult el ez a kezdeményezés, amely Valentin-nap környékén minden évben egy hétig a házasság és a család fontosságára kívánja irányítani a figyelmet. A házasság hetét – amelyhez hazai és nemzetközi szinten is számos ismert közéleti személyiség csatlakozott kifejezve elköteleződését a házasság, a család ügye iránt – mára 4 kontinens 21 országában ünneplik. Hazánkban az országos eseménysorozatot 2008 óta rendezik meg.
Minden évben február 12-19-ig tarják, a Valentin-Nap környékén.
Az Egészségünkért & Környezetünkért Egyesület minden évben valamivel megemlékezik, a Valentin-Napról, volt már kiírva rajzpályázat, rendeztünk rendezvényeket, szíveket kellett megtalálni, közterületen, amiben egy kis jó kívánság volt írva és nyereményjátékkal volt összekötve.
Idén, a Valentin - Napot összeötjük a házasság hetével és 2 pályázatot hirdetünk meg. A végleges ötletet egy székesfehérvári szervezet hasonló, pályázata adta.
Az Egészségünkért & Környezetünkért Egyesület – közhasznú szervezet - a Családokért két pályázatot hirdetett, az első 2 részből áll.

- Hívd randira a feleséged
elnevezésű pályázat keretében azt kérjük a férjektől, élettársaknál a férfiaktól, hogy január 27 és február 10. között töltsenek ki egy pályázati űrlapot, aminek az elérhetősége az egyesület honlapján érhető el: ITT

A kitöltők között sorsolást rendezünk.
A nyertes pár, egy 10.000 ft értékű éttermi utalványban részesül az egyesületünk által, amit a GIOVANNI étteremben válthatnak be a randi idején, ők ennek a pályázatnak a szponzorai.

- Különdíj még egy párnak

A nem nyertes pároknak se kell elkeseredni, szervezetünk azok között a párok, között, akik kitöltötték a pályázati űrlapot és február 1 és február 14 között elmennek egy közös randira, ahol arról képet készítenek és feltöltik az egyesületünk facebook oldalára, szintén sorsoláson vesznek részt és 10.000 forint értékű éttermi utalványt nyerhetnek.

- Mi a jó házasság titka? 
című pályázati felhívás keretében azt várjuk a résztvevőktől, hogy írják le megismerkedésük történetét és árulják el, hogy szerintük mi a jó házasság titka. Űrlapon keresztül, amely szintén az egyesület honlapjáról érhető el: ITT

A résztvevők között egy ajándékcsomag kerül kisorsolásra, amit a szervezetünk ad át a nyertes párnak.
Pályázati határidő:
A Pályázatokat 2023. február 10. (Péntek) 24 óráig várjuk Pécsről és a Pécs környéki településekről. - Maximum 30 km körzetből –

Sorsolás:
A sorsolásra és az eredményhirdetésre a Házasság Hetében kerül majd sor, a nyerteseket pedig telefonon értesítjük, legkésőbb 2023. február 12-ig.
Sok sikert kívánunk a pályázatokhoz.
A Pályázat támogatói: Nemzeti Együttműködési Alap 2022./NEA/ és a GIOVANNI éttermem Pécs.
Szervező: Egészségünkért & Környezetünkért Egyesület – Közhasznú Szervezet –

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére