Jelenlegi hely

Sarokkanapé alvási funkcióval – alkalmas mindennapi használatra?

Egy nappalit nem is olyan egyszerű kanapé nélkül elképzelni, hiszen egy kisebb és nagyobb nappalinak is központi eleme ez a bútor. A kanapé tökéletes hely a lazításra, a beszélgetésre a családdal és a barátokkal, a tévénézésre vagy egy délutáni tea elfogyasztására. A piacon nagyon sokféle modell elérhető és ez bizony megnehezíti a döntést. A kanapé mérete az egyik legfontosabb tényező, hiszen kompatibilisnek kell lennie a nappali méretével. Fontos szempont az is, hogy milyen funkciót fog még az adott bútordarab betölteni, hiszen nem csak pihenésre használhatjuk ezt az ülőalkalmatosságot, mivel ma már alvási funkcióval ellátott sarokkanapét is választhatunk.

Ülőbútorok a nappaliban

A nappaliban kiemelt helyet kap a sarokgarnitúra, a kanapé és a fotel. Egy ízlésesen berendezett lakást el sem tudunk képzelni nélkülük. A mai, modern sarokgarnitúrák, kényelmesek és mély ülőfelülettel rendelkeznek. Az ülőgarnitúrával szemben alapvető követelmény, hogy maximális kényelmet biztosítson, nem számít, hogy egy kisebb vagy terjedelmesebb bútordarabról van szó, milyen magas a fejtámlája, vagy mennyire mély és puha az ülőfelülete.

A kényelem és kifinomult jelzővel láthatjuk el a Kwadrat Lux garnitúrát, amely a nappaliba és a lakás más helyiségeibe is remekül passzol. Az ágyazható, ágyneműtartós ülőgarnitúra fekete és szürke színben is elérhető.

L és U alakú sarokkanapék

A sarokkanapék a különböző stílusú enteriőrbe is beilleszthetők. A jól megtervezett forma és az innovatív funkciók tökéletes kombinációja. A modern kanapék különböző formájúak – L és U alakú – lehetnek. Az U alakú kanapék lényegesen nagyobbak, mint az L alakúak. Az U alakú bútorok a tágas helyiségekbe illeszkednek jobban, az L alakú kanapék pedig kevesebb helyet foglalnak el. Ilyen U alakú sarokgarnitúra a Niko Bis, melynek széles kartámasza maximalizálja a kényelmet. A támlák és az ülőrész sűrű steppelése és az elegáns lábai fokozzák a megjelenését.

Az L alakú, divatos és népszerű, különböző színekben elérhető Malwi SALE alvási funkcióval ellátott sarokgarnitúra bármilyen stílusú nappaliban megállja a helyét. Az ülésen és a hátrészen lévő díszítő varrás, a króm alakú lábak és az állítható kartámasz is kedveltté teszi ezt a bútordarabot. Az ágyneműtartós, ágyazható sarokgarnitúrák egyikének, a Malwi SALE-nak a tartozékai a cipzáras párnák. Fehér, fekete és szürke színek közül válogathatunk, ha erre a kanapéra esik a választásunk.

Modern, egyszerű, exkluzív, hagyományos sarokgarnitúrák

Akármilyen stílusú sarok ülőgarnitúra mellett döntünk, mindenképpen egy komfortos bútordarabba fektetünk be, ahol jó eltölteni a szabadidőnket és akár még a vendégeink számára is egy nagyszerű alvóhelyet biztosíthatunk, amennyiben az alvási funkcióval ellátott ülőgarnitúra mellett határozunk.

Alvási funkcióval ellátott kanapé

A sarokkanapé egy masszív és rendkívül elegáns bútordarab. Bárki megtalálhatja az egyéni ízlésének és a lakásának megfelelő bútordarabot, a sarokkanapé széles anyag - és színválasztékának köszönhetően. Az alvási funkcióval ellátott sarokkanapék úgy lettek megtervezve, hogy kényelmes pihenést biztosítsanak, akár ülve, akár hátradőlve. Az alvási funkció egy olyan hozzáadott érték, amely javítja a bútor funkcionalitását.

Amikor sarokkanapét választunk, kulcsfontosságú kérdés, hogy mindennapi alvásra használjuk, vagy csak alkalmanként. Egy ilyen sarokkanapé vásárlása előtt, mindenképpen ellenőriznünk kell a nappaliban rendelkezésünkre álló helyet. Szétnyitás előtt és után is célszerű a bútor méretét megnézni, mivel a kihúzott sarokkanapé mindig több helyet igényel, mint ahogyan azt elsőre gondolnánk.

Ha csak alkalmanként használjuk a sarokkanapét, akkor az alvási funkciója kevésbé fontos. Viszont, ha rendszeresen ezen a bútoron szeretnénk aludni, akkor a kényelmünk fokozása érdekében olyan sarokkanapé mellett döntsünk, amelynek nagyon kényelmes az alvófelülete. Az már csak az egyéni ízlésünkön múlik, hogy ez az alvófelület puha, avagy kemény.

Az alvási funkcióval ellátott sarokkanapé alkalmas mindennapi használatra?

Az alvási funkcióval ellátott sarokkanapé alapvetően a mindennapi használat során is jól működik. Egy rendkívül kényelmes felületet biztosít, amelyen napközben is pihenhetünk. A pihenés élményét fokozzák a fej - és a kartámaszok. Ezeknek a kiegészítő elemeknek nagy hasznát vehetjük olvasáskor, filmnézéskor, de a kanapéhoz tartozó párnákkal is csak fokozhatjuk a kényelmünket. Minél hosszabb és szélesebb egy sarokkanapé, annál inkább lehetőséget biztosít a lábunk kinyújtására lazítás közben.

Az ágyneműtartós bútort ráadásul tárolásra is használhatjuk. Ezzel a sarokkanapé funkcionalitását növelhetjük. Ilyen ágyneműtartós, állítható fejtámlás L alakú kanapé, a Cotere Mini sarokkanapé, amely ideális kis lakáshoz, ahol csak korlátozott hely áll rendelkezésre. A króm lábak a modern megjelenését hangsúlyozzák. A bútornak nagyon szép a formája, és többféle szín – barna, fehér, fekete, krém, szürke, kék, piros, zöld – is a rendelkezésünkre áll, amennyiben emellett a sarokkanapé mellett döntünk. A sarokkanapé választék a https://www.butor-mirjan24.hu oldalán tekinthető meg.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

3 tipp, hogy szinten tartsuk a szeretettankunk!

3 tipp, hogy szinten tartsuk a szeretettankunk!

Vajon mennyire figyelünk oda, hogy tele legyen a saját és társunk szeretettankja? Mennyire befolyásolják a külső események, hírek a saját szerelmi életünket? Mit tehetünk azért, hogy boldogan éljünk, szeretetben? Van még ilyen? – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Amikor gördeszkától zajos a tér - legújabb kamaszoknak szóló könyvéről beszélgettünk Egressy Zoltán íróval

Amikor gördeszkától zajos a tér - legújabb kamaszoknak szóló könyvéről beszélgettünk Egressy Zoltán íróval

Nem sok közöm volt valaha a gördeszkás sporthoz, persze hogy deszkás fiatalokról szóló könyvet sem olvastam. Ahogy felnőttként kamaszoknak szólót se. Így igazi üdítő könyves kaland volt Egressy Zoltán új, (nem csak) kamaszoknak szóló könyve, A virágot jelentő deszkák.
Mesélj, mi volt ma a suliban? 25 beszélgetésindító ötlet

Mesélj, mi volt ma az oviban, suliban? 25 beszélgetésindító ötlet

Hogyan tudhatjuk meg a gyerektől, hogy mi történt aznap a suliban, oviban és éppen hogy érzi magát az iskolai, baráti közösségében? Egyszerű: kérdezzük meg! Na, de hogy tegyük fel a kérdést, hogy válaszoljon is rá?
Hogyan meséljünk a kamaszoknak? Létezik közös pont a szuperhősök és a mitológia között?

Hogyan meséljünk a kamaszoknak? Létezik közös pont a szuperhősök és a mitológia között?

Kamaszoknak mesélni? Kell nekik egyáltalán a mese? És a felnőtteknek? Zalka Csenge Virággal beszélgettünk a mesélés titkairól. Csenge maga is egy tüneményes mesélő. Főállásban mesevilág uralkodónője, mellékállásban pedig A MESEVILÁG nagykövete.
Ugrás az oldal tetejére