Jelenlegi hely

Sarokkanapé alvási funkcióval – alkalmas mindennapi használatra?

Egy nappalit nem is olyan egyszerű kanapé nélkül elképzelni, hiszen egy kisebb és nagyobb nappalinak is központi eleme ez a bútor. A kanapé tökéletes hely a lazításra, a beszélgetésre a családdal és a barátokkal, a tévénézésre vagy egy délutáni tea elfogyasztására. A piacon nagyon sokféle modell elérhető és ez bizony megnehezíti a döntést. A kanapé mérete az egyik legfontosabb tényező, hiszen kompatibilisnek kell lennie a nappali méretével. Fontos szempont az is, hogy milyen funkciót fog még az adott bútordarab betölteni, hiszen nem csak pihenésre használhatjuk ezt az ülőalkalmatosságot, mivel ma már alvási funkcióval ellátott sarokkanapét is választhatunk.

Ülőbútorok a nappaliban

A nappaliban kiemelt helyet kap a sarokgarnitúra, a kanapé és a fotel. Egy ízlésesen berendezett lakást el sem tudunk képzelni nélkülük. A mai, modern sarokgarnitúrák, kényelmesek és mély ülőfelülettel rendelkeznek. Az ülőgarnitúrával szemben alapvető követelmény, hogy maximális kényelmet biztosítson, nem számít, hogy egy kisebb vagy terjedelmesebb bútordarabról van szó, milyen magas a fejtámlája, vagy mennyire mély és puha az ülőfelülete.

A kényelem és kifinomult jelzővel láthatjuk el a Kwadrat Lux garnitúrát, amely a nappaliba és a lakás más helyiségeibe is remekül passzol. Az ágyazható, ágyneműtartós ülőgarnitúra fekete és szürke színben is elérhető.

L és U alakú sarokkanapék

A sarokkanapék a különböző stílusú enteriőrbe is beilleszthetők. A jól megtervezett forma és az innovatív funkciók tökéletes kombinációja. A modern kanapék különböző formájúak – L és U alakú – lehetnek. Az U alakú kanapék lényegesen nagyobbak, mint az L alakúak. Az U alakú bútorok a tágas helyiségekbe illeszkednek jobban, az L alakú kanapék pedig kevesebb helyet foglalnak el. Ilyen U alakú sarokgarnitúra a Niko Bis, melynek széles kartámasza maximalizálja a kényelmet. A támlák és az ülőrész sűrű steppelése és az elegáns lábai fokozzák a megjelenését.

Az L alakú, divatos és népszerű, különböző színekben elérhető Malwi SALE alvási funkcióval ellátott sarokgarnitúra bármilyen stílusú nappaliban megállja a helyét. Az ülésen és a hátrészen lévő díszítő varrás, a króm alakú lábak és az állítható kartámasz is kedveltté teszi ezt a bútordarabot. Az ágyneműtartós, ágyazható sarokgarnitúrák egyikének, a Malwi SALE-nak a tartozékai a cipzáras párnák. Fehér, fekete és szürke színek közül válogathatunk, ha erre a kanapéra esik a választásunk.

Modern, egyszerű, exkluzív, hagyományos sarokgarnitúrák

Akármilyen stílusú sarok ülőgarnitúra mellett döntünk, mindenképpen egy komfortos bútordarabba fektetünk be, ahol jó eltölteni a szabadidőnket és akár még a vendégeink számára is egy nagyszerű alvóhelyet biztosíthatunk, amennyiben az alvási funkcióval ellátott ülőgarnitúra mellett határozunk.

Alvási funkcióval ellátott kanapé

A sarokkanapé egy masszív és rendkívül elegáns bútordarab. Bárki megtalálhatja az egyéni ízlésének és a lakásának megfelelő bútordarabot, a sarokkanapé széles anyag - és színválasztékának köszönhetően. Az alvási funkcióval ellátott sarokkanapék úgy lettek megtervezve, hogy kényelmes pihenést biztosítsanak, akár ülve, akár hátradőlve. Az alvási funkció egy olyan hozzáadott érték, amely javítja a bútor funkcionalitását.

Amikor sarokkanapét választunk, kulcsfontosságú kérdés, hogy mindennapi alvásra használjuk, vagy csak alkalmanként. Egy ilyen sarokkanapé vásárlása előtt, mindenképpen ellenőriznünk kell a nappaliban rendelkezésünkre álló helyet. Szétnyitás előtt és után is célszerű a bútor méretét megnézni, mivel a kihúzott sarokkanapé mindig több helyet igényel, mint ahogyan azt elsőre gondolnánk.

Ha csak alkalmanként használjuk a sarokkanapét, akkor az alvási funkciója kevésbé fontos. Viszont, ha rendszeresen ezen a bútoron szeretnénk aludni, akkor a kényelmünk fokozása érdekében olyan sarokkanapé mellett döntsünk, amelynek nagyon kényelmes az alvófelülete. Az már csak az egyéni ízlésünkön múlik, hogy ez az alvófelület puha, avagy kemény.

Az alvási funkcióval ellátott sarokkanapé alkalmas mindennapi használatra?

Az alvási funkcióval ellátott sarokkanapé alapvetően a mindennapi használat során is jól működik. Egy rendkívül kényelmes felületet biztosít, amelyen napközben is pihenhetünk. A pihenés élményét fokozzák a fej - és a kartámaszok. Ezeknek a kiegészítő elemeknek nagy hasznát vehetjük olvasáskor, filmnézéskor, de a kanapéhoz tartozó párnákkal is csak fokozhatjuk a kényelmünket. Minél hosszabb és szélesebb egy sarokkanapé, annál inkább lehetőséget biztosít a lábunk kinyújtására lazítás közben.

Az ágyneműtartós bútort ráadásul tárolásra is használhatjuk. Ezzel a sarokkanapé funkcionalitását növelhetjük. Ilyen ágyneműtartós, állítható fejtámlás L alakú kanapé, a Cotere Mini sarokkanapé, amely ideális kis lakáshoz, ahol csak korlátozott hely áll rendelkezésre. A króm lábak a modern megjelenését hangsúlyozzák. A bútornak nagyon szép a formája, és többféle szín – barna, fehér, fekete, krém, szürke, kék, piros, zöld – is a rendelkezésünkre áll, amennyiben emellett a sarokkanapé mellett döntünk. A sarokkanapé választék a https://www.butor-mirjan24.hu oldalán tekinthető meg.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Iskolai zaklatások, bullying, cyberbullying - Tehetünk ellene?

Iskolai zaklatások, bullying, cyberbullying - Tehetünk ellene?

Az elmúlt hetek történései, tragédiája sokunkat sokkolta. Egyre több eset lát napvilágot az iskolai zaklatás témakörében, sajnos időnként tragikus végkifejlettel. Megelőzhető lenne a probléma? Mit tehetünk szülőként? Erről kérdeztük Szigeti Mónika, klinikai szakpszichológust, a Somogy Megyei Pedagógai Szakszolgálat főigazgatóját.
Cinkos anyák - avagy kinek a feladata a házi feladat?

Cinkos anyák - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeptembertől a gyerekeink házi feladata okozza az egyik legnagyobb stresszforrást a családokban. Bár ugye a legtöbb szakember már nyíltan hangoztatja: "az otthoni házi feladat rossz hatással van a gyerek és a szülő kapcsolatára", még sincs ilyen irányú változás a rendszerben.
Őszi bakancslista - pogramajánló

Bakancslista őszre: keressük a kalandokat!

Nehéz az őszre hangolódni egy ilyen ajándékba kapott csodálatos strandidővel szeptember elején. Őszi bakancslistánkra összegyűjtöttünk sok-sok kalandlehetőséget és ötletet. Kiránduljatok sokat, gyűjtsétek be az utolsó meleg napsugarakat!
Csak pozitívan - az osztályban! Ajándék letölthető plakátok iskolásoknak!

Csak pozitívan - az osztályban! Ajándék letölthető plakátok iskolásoknak!

Rosszabb pillanatokban sokat tud segíteni egy jó szó, kedves gondolat. Erősebbé tesz, ha tudjuk, hogy a felhők felett mindig kék az ég. Készítettünk Nektek egy kis ajándékot az iskolába, hogy ne felejtsétek el az ég színét a szürke napokon se!
Ugrás az oldal tetejére