Jelenlegi hely

Segítsük a Mosolymanó Egyesületet egy szavazattal!

Indultak egy pályázaton, hogy Adományozási alkalmazást tudjanak fejleszteni.

Te is tudsz segíteni! Nem kell mást tenned, csak szavaznod!

Innomax Pályázat 2021- Xlll.
Mosolymanó Egyesület- Segítő Alkalmazás

A Mosolymanó Jótékonysági Központ Mosolymanó Közhasznú Egyesület egy segítő alkalmazást fejlesztene az Innomax Díj összegből, melynek célja saját jótékonysági folyamataik nyomon követésének egyszerűsítése, továbbá a kommunikáció 1 felületre való összevonása és a szolgáltatóktól való függőség (pl. Facebook) csökkentése. Jelenlegi külső és belső kommunikációjuk jórészt a facebookra támaszkodik. A szervezet évente 15 tonna bútoradományt és egyéb használati cikket közvetít a felajánlóktól a pécsi rászoruló családok felé, mely jelenleg nagyon körülményes és időigényes folyamat szerint zajlik.
Évente kb. 1000 embernek segítenek adományokkal. A közvetítés megkönnyítésére szeretnének egy applikációt fejleszteni, ami összeköti közvetlenül az adományozót az adományozottal. Az app lehetővé tenné egyéb adományok, közvetítését is.

Szavazni,  az alábbi linken, a Tetszik  (Like) gombbal tudsz, január 13-ig.

https://www.facebook.com/1656328047990893/posts/2808729259417427/

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

Ez a probléma férfiaknál és nőknél egyaránt előfordulhat, sőt csecsemőknél is kialakulhat, mégis legtöbbször a várandóssággal kapcsolatban találkozunk vele. A terhes kismamák esetén általában már a második trimeszterben elindul a hasfal „szétnyílása”. Kezelésével kapcsolatban erősen megoszlanak a vélemények. A magánklinikák gyakran műtétet javasolnak, de nem biztos, hogy minden esetben indokolt – hívta fel a figyelmet Karóczi Csilla a Sherlock Rehab gyógytornásza, manuálterapeutája.
Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Vajon hogyan lehet a romantikát belecsempészni egy családi vakációba? Milyen praktikákat lehet bevetni annak érdekében, hogy az együtt töltött időben sem feledkezzünk meg egymásról? Azt gondolom könnyedén, csak egy kicsit tervezzünk előre. Hoztam 5 tippet, melyet ti is bevethettek akár azonnal. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Ugrás az oldal tetejére