Jelenlegi hely

Új irodában vár benneteket a Pécsimami!

Örömmel jelentjük be, hogy 2022. november 16-án hivatalosan  is megnyitott a Pécsimami pici, de első saját irodája a belváros szívében!

A Pécsimami Egyesület 2011 óta segíti a helyi családokat, a több, mint 10 évünk alatt több helyszínen volt irodánk, ahol fogadhattunk benneteket. Ezek léte mindig pályázatoktól függött, volt olyan időszak, amikor nem is volt fizikai helyszínünk...


Az iroda megnyitóján Dr. Őri László, a Baranya Megyei Közgyűlés elnöke és Gellén Nóra, a Pécsimami Egyesület elnöke
Fotó: Laufer László

Most már a Pécs, Citrom utca 8. szám alatti irodaház első emeletén vagyunk megtalálhatók, ezt a kis irodát a Városi Civil Alap pályázat segítségével tudtuk beszerezni, amihez a Baranya Megyei Önkormányzat is támogatást nyújtott, amit ezúton is köszönünk!

Hiszen nagyon sokféle tevékenységet végzünk: találkozhattok velünk rendezvényeinken (börzék, anyák napja, láthatatlan munka napja stb.), folyamatosan gyűjtjük és online közzétesszük nektek a hasznos helyi információkat (családi programok, nyílt napok, táborok, családtámogatások stb...) és a munka-magánélet összehangolását segítő projektjeinkről (ingyenes Pécsi Gyerektaxi, Az év női példaképe Baranyában  pályázat stb.) is biztosan hallottatok már.

Tehát sokmindent csinálunk, így az, hogy egyesületünknek ennyi év után lehetett egy biztos helyszíne, óriási segítség a kiszámítható működésünkhöz!

Szeretettel várunk benneteket a Citrom utca 8. szám alatt, hétköznap 9.00 - 17.00 óra között.

A személyes találkozás előtt érdemes telefonon (70/350-2099) egyeztetni.

Forduljatok hozzánk bátran személyesen is bármilyen kérdéssel, észrevétellel, javaslattal!

Hiszen értetek dolgozunk, ezért igyekszünk minden ötletelt, javaslatot beépíteni a jövőbeli terveinkbe, szolgáltatásainkba.

A Pécsimami csapata

Még több fotó a megnyitóról:

Pécsimami iroda megnyitó - Gellén Nóra, Dr. Őri László
Pécsimami iroda megnyitó - Gellén Nóra, Dr. Őri László

Köszönjük a sajtó tudósításait:

Bama.hu

Pécsiújság

Baranya.hu

Tolnatáj Televízió

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Gyermekkori karácsonyok emléke a 80-as évekből

Gyermekkori karácsonyok emléke a 80-as évekből

Habcsók az ágon, csillagszóró, képeslapok, Rubik kocka, bakelit lemezről szóló „Mennyből az angyal” és a szülői ház karácsonyfadíszei… Múltidézés retro képekkel.
SOS KARÁCSONY 2020 -  Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

SOS KARÁCSONY - Adventi tippek, ingyenes nyomtatható tervezők az Imamitól!

Az idei karácsony megint egy kicsit más lesz: tudatosabb, pazarlásmentesebb, visszafogottabb, talán bensőségesebb is. Már most is érezzük, ha ránk is zúdul minden oldalról a karácsony marketingje, nem rohanunk boltról-boltra, meggondoljuk, átgondoljuk és még egyszer, vagy ezerszer végiggondoljuk. Pont ezért hoztuk létre ezt a tervezőt, hogy ezzel is segítsük a tudatosabb jelenlétet.
Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható Eta néni elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaháza

Eta néni 2022-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kiránduló helyek

Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kirándulóhelyek

Karácsony gondolatán, nincs az a fényár, amitől besokallnék, még ha az egész ország egy csillogó villogó nagy meseházzá öltözne, én azt is gyönyörűnek látnám. Lassan a porták ünnepi kivilágításba borulnak, ám vannak, akik igazán kiemelkedő módon öltöztetik fel házaikat, és turistalátványossággá növik ki magukat kicsik és nagyok örömére egyaránt.
Ugrás az oldal tetejére