Jelenlegi hely

Újra szilveszteri buli a Széchenyi téren!

A covid miatti kihagyás után idén végre újra a városi szilveszteren búcsúztathatjuk az évet, ráadásul vérbeli pécsi zenekarokkal!


A fotó illusztráció, forrás

December 31-én 19 órától indul a felvezető party a Széchenyi téren, majd 20.30-tól a Mehringer lép színpadra. A Mehringer ízig vérig pécsi zenekar, akiket a pécsi éjszaka kovácsolt egy csapattá. Stílusukat illetően a régi idők rocktörténelméből nyert fűszereket izgalmasan ötvözik a mai fülbemászó dallamokkal és őszinte szövegeikkel. 

22 órától a vidám, szórakoztató pécsi zenekar, a Kubalibre fokozza a hangulatot. Könnyed tánczenéjük egyaránt tartalmaz rock és pop elemeket, dalszövegeik pedig a punktól egészen az irodalomig kalandoznak. 

A ’80-as, ’90-es évek világába kalauzol 23.30-tól Stranger Chriss az "All Time Hits" party keretében, ahol az R&B, reggae, hip-hop és dance kerül fókuszba. 

Éjfélkor felhangzik a Himnusz, majd 02.00-ig folytatódik Stranger Chriss bulija. 

A Széchenyi térre kitelepül több borászat, válogathatunk az étel- és italárusok kínálatából, de lesznek partykellékek is.  Akiknek esetleg nem jut hely a színpad közelében, az LED-falon követheti a színpadi produkciókat.

2022.12.19.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Pöttyös Panni alkotói pályázat

Pöttyös Panni alkotói pályázat

Pályázat típusa: alkotói pályázat óvodsoknak és kisiskolásoknak Beküldési határidő: 2023. április 23.
"Ez a gyerek egyszerűen csak épp kamasz, elindult a nővé cseperedés rögös útján" - egy nem kitűnő bizonyítvány margójára

"Ez a gyerek épp csak kamasz, elindult a nővé cseperedés rögös útján" - egy nem kitűnő bizonyítvány margójára

Esik a havaseső és fagyos szél csípi arcom a délutáni szürkületben, mikor várom a villamost egy hosszú és megterhelő januári munkanap után.Annyira elfáradtam ma, csak bámulni szeretnék ki az ablakon, és nézni, ahogy a város elhalad mellettem.Éppen csak lehuppanok az ülésre, mikor két korombeli nő foglal helyet előttem.
Szeleburdi gyerekek cinkos anyái - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeleburdi gyerekek cinkos anyái - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeptembertől a gyerekeink házi feladata okozza az egyik legnagyobb stresszforrást a családokban. Bár ugye a legtöbb szakember már nyíltan hangoztatja: "az otthoni házi feladat rossz hatással van a gyerek és a szülő kapcsolatára", még sincs ilyen irányú változás a rendszerben.
Életmódváltás 10 egyszerű lépésben

Életmódváltás 10 egyszerű lépésben

Ha január, akkor sokak fogadalmában az életmódváltás szerepel. Hogy egészségesebben fognak táplálkozni, esetleg bevezetik a rendszeres testmozgást az életükbe. Ehhez szeretnék nektek segítséget nyújtani 10 egyszerű lépésben.
Ugrás az oldal tetejére