Jelenlegi hely

Ne a fehér karácsonytól függjön a hangulatod!

Igen tudom, mindenki minden évben fehér karácsonyra vágyik, arra, hogy azon a három napon essen a hó, vagy legalább a Szentestén havazzon egy icipicit. Egy időjósló posztban olvastam, hogy a legtöbb embernek így nincs is igazi karácsonyi hangulata. Az OMSZ szerint 0% az esélye a fehér karácsonynak, ami igen szomorú, de már tudjuk, lépjünk túl rajta és keressünk más módot a hangolódásra!

Ezekkel az ötletekkel biztosan neked is megjön a kedved az ünnephez!

Díszítsd az otthonod!

Ha még nem tetted, csempéssz egy kis karácsonyi hangulatot az otthonodba! Ma már gyönyörű díszeket, karácsonyi csecsebecséket lehet venni a boltokban, melyektől pillanatok alatt megteremted a meghitt hangulatot. 

Óriási a választék a fényfűzérek, girlandok, ledes karácsonyi világítások között is, mellyel csak fokozod a hangulatot. De a legjobb, ha összeültök otthon a gyerekekkel és együtt készítetek díszeket!

Menj el egy karácsonyi workshopra!

Nagyon trendi manapság és hatalmas élmény, ha részt veszel egy-egy ilyen workshopon, ahol garantált a jó hangulat és szakember irányítása mellett készítheted el otthonod díszeit vagy akár az ajándékokat is.

Érezd a karácsony illatát!

Nem kell nagy dolgokra gondolni, pl. fahéjas, szegfűszeges narancs, pár illatos fenyőág és már érzed is a karácsonyt! Szuper illatgyertyák és aromák is kaphatók mécsesekbe, melyek illatával és fényével szintén megalapozod a hangulatot!

Hallgass otthon karácsonyi zenét!

Ezeket ismered?

Nézz karácsonyi filmeket!

Csak be kell kapcsolnod a TV-t és a klasszikusoktól kezdve "Kevinig" mindent megtalálsz. Itt is találsz pár ötletet.

Süssetek együtt karácsonyi sütiket!

Fantasztikus az együttsütés, szuper karácsonyi formák is kaphatók, és a legjobb az elkészült sütiket együtt kidíszíteni. A gyerekek nagyon élvezik, te meg már az illatoktól is garantáltan karácsonyi hangulatba kerülsz!

Menj el egy adventi vásárba!

Biztosan a te városodban is van, látogass el oda és csak sétálj egyet (ne fusd végig), igyál egy teát, puncsot, vagy forralt bort! Nálunk ilyenkor Kaposváron igazi mesevilággá alakul a főtér és a sétáló utca!


Forrás: Kaposvár Facebool oldal

Nézd meg a betlehemet és beszéljétek meg a gyerekekkel mit látunk, ki kicsoda. :) Csináljatok fotókat és nézzegessetek otthon forró csokival bekuckózva!

Remélem találsz magadnak ezek között karácsonyi hangulathozót! Boldog, meghitt készülődést kívánok!

Elsner-Sz. Mónika - Kaposvárimami

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

„Átalakítás miatt zárva „ - A modern kamasz nevelése, avagy mit kell tudni a szülő-kamasz konfliktusról és annak kezeléséről?

„Átalakítás miatt zárva „ - A modern kamasz nevelése, avagy mit kell tudni a szülő-kamasz konfliktusról és annak kezeléséről?

Statisztikák szerint kb. 1,2 millió kamasz él ma Magyarországon, életkoruk 12-20 év között van. Ez azt jelenti, hogy kb. két millió szülőt érint az ő életük és problémájuk.
"Pesztonkának egy jegyet, legyen szíves!" avagy mozi a 21. században

"Pesztonkának egy jegyet, legyen szíves!" avagy mozi a 21. században

Szombaton a védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek és a velük érkező 18 éven aluliaknak kinyithattak a mozik. Vagyis a 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében ülhetnek be a filmekre. Vagy tucatszor elolvastam ezt a két mondatot... na ne már!!!
Májusi bakancslista

Májusi bakancslista

Ebben a szép tavaszi hónapban új élmények, új lehetőségek, várnak: a szürkeséget megtöri a napfény, végre meleg van, virágillattal telik meg a levegő. A hosszú bezártság után jól esik kimozdulni, szabadtéri programokat tervezni, felfedezni természet szépségeit. Ehhez adunk néhány pofonegyszerű tippet!
Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Ha a Ti ovitokra is ráférne a felújítás, vagy az iskolai mosdót kellene rendbetenni, akkor itt a nagy lehetőség: pályázzatok! Az idei évben több, mint 20 vállalat és szervezet csatlakozott a Várépítő pályázat felajánlói közé. Ezzel összesen 13,6 millió forint + ÁFA értékű termékre, 1,9 millió forint készpénzre, és számokban ki nem fejezhető, önkéntes munkában felajánlott szolgáltatásra lehet pályázni. 
Ugrás az oldal tetejére