Jelenlegi hely

Legyél Te is Szuperhős – különleges gyereknap Pécsett!

Soha nem volt még ilyen nagyszabású, gyerekeknek és családoknak szóló esemény Pécsett, mint most május 31-én, vasárnap. Igazán különleges gyereknapot szervez Pécs, ahol kicsik és nagyok is jól érezhetik magukat és eltölthetnek egy egész napot együtt. Most először van főtámogatója is az eseménynek a HASBRO személyében, amely Magyarországon először Pécsett fogja bemutatni legújabb közösségi játékát is.

Idén majd’ minden elemében új, különleges és igazán családbarát esemény lesz a május 31-i vasárnap, amely Szuperhősöket farag a gyerekekből és az igazán belevaló szüleikből. A kicsiknek és nagyoknak egyaránt szóló programot két helyszínen rendezik meg. A Kiképzőtábor és a Nyugalom-szigete között pedig igazi Hős-Járatra pattanhatnak a családok.

Az Expo Center, vagyis a Kiképzőtábor a bátorságpróbák állomása lesz, igazi akciódús események várják a gyerkőcöket, a Zsolnay Kulturális Negyedben – a Zsolnay Piknik keretében – pedig megpihenhetnek, feltöltődhetnek a családok.

Az esemény különlegessége, hogy a Hasbro által biztosított játék, a Nerf-Gun pálya Pécsett debütál, azaz a pécsi aprónép próbálhatja ki először, élesben a világhírű szivacslövő játékot. A lányos szülőknek sem kell aggódniuk, hiszen a Littlest Pet Shop karavánnál a meséből jól ismert szobába csöppennek a kislányok, ahol játszhatnak is egy jót. A Play-Doh gyurmákat pedig talán senkinek sem kell bemutatni, a játszóasztalnál fiúk-lányok is könnyen lefoglalják magukat.

A bátorságpróbák pedig nem múlnak el nyomtalanul, a gyerkőcök úgynevezett Szuperhős igazolványba gyűjthetik a pontokat a teljesített állomások után. A felhőtlen játék közepette pedig értékes nyereményeket nyerhetnek. Az igazolványokhoz a helyszínen is hozzá lehet jutni, de ha igazán felkészülten szeretne érkezni a csemete, akkor a gyereknap.pecs.hu oldalról letölthető, és kinyomtatható a Szuperhős igazolvány.

A két helyszínen közel 100 program várja az érdeklődőket, így nem csak a gyerekek, de anyu és apu is találhat kedvére való elfoglaltságot.

A két állomás között pedig fél óránként ingyenes különjáratok, pontosabban Hős-Járatok indulnak, így a családok akár az autót is otthon hagyhatják gyereknap alkalmából. A Hős-Járatok már felmatricázva szelik át a várost, így gyereknapig bármikor találkozhatunk a különleges buszokkal.

A szuperjó gyereknapról és a programokról bővebb információ az esemény honlapján található: http://gyereknap.pecs.hu

Akik nélkül nem jöhetne létre a Pécsi Gyereknap – a rendezvény támogatói

A játékok egy részét a Hasbro Magyarország biztosítja a pécsi gyereknapon. A cég a fiúkra és a lányokra is, és szinte minden korosztályra gondolt. A Nerf kilövő, a Play-Doh játszóasztal és a Littlest Pet Shop karaván valószínűleg a nap kedvenc játékai lesznek.

A Magic-Team Pécs szintén elképesztő eszközökkel készül május utolsó vasárnapjára. Hoznak magukkal  gólyalábakat, csirkeverőt, lengőtekét, óriás amőbát, és még sok minden mást is!

Gyereknapon nem csak a játék és a szórakozás, de az egészség is középpontba kerül, hiszen a szuperhősök nem lehetnek betegek! A családok találkozhatnak az Indiso Magyarország legelismertebb egészségügyi száraz sóterápiájával, mely az alsó- és felső légúti betegségek – asztma, allergia, krupp, bronchitis, COPD, cisztás fibrózis és enyhébb felső légúti megbetegedések – leghatékonyabb, természetes kezelési módszere.

New West Biztosítási Alkusz is támogatja a kicsik és nagyon szórakozását. A több, mint 20 éves szakmai múlttal rendelkező biztosítási alkusz biztosításközvetítéssel, kockázatfelméréssel, és tanácsadással foglalkozik.

Az aprónép jól megérdemelt szórakozásához az amerikai hangtechnikai cég, a Harman is hozzájárul. A nagyvállalat Pécsett nyitja meg következő gyárát, ezzel többszáz munkahelyet teremtve a városban.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Bolhazsákok és könyvmolyok

Bolhazsákok és könyvmolyok

Emlékszel még gyerekkorodból az összebújós meseolvasásokra? Az első kiböngészett betűkre, mikor végre összeállt egy szó? A takaró alatt zseblámpával olvasott regényekre? A könyvek világába belépés élménye egy életre elkísér bennünket.
Így lesz ügyes kezű gyereked

Így lesz ügyes kezű gyereked

Sok szülő csak az iskolaérettségi vizsgálatok során szembesül azzal, hogy óvodás gyermekének a rajzkészsége, vonalvezetése még nagyon távol áll attól, amilyen készségekre az első osztályban szüksége lesz. Kézenfekvőnek tűnhet ilyenkor színezők és feladatlapok garmadájával elárasztani a gyereket, ám a mozgások finomodásához nem erre van szükség.
Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

A gyümölcsök magas cukortartalma szinte kiabál a grillezésért. Imádnivaló ízt ad a finom karamellizált réteg mindenféle gyümölcsnek.
Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletessé teszi a nyarad ez a főtt kukorica recept, nem is kell hozzá a strandra menni! Sőt, mutatunk pár egyéb kukoricás receptet is!
Ugrás az oldal tetejére