Jelenlegi hely

Hírlevél - Gyerünk, anyukám!

Szia [név]!

Gyerünk, anyukám! - mondom magamnak, ahogy a rekkenő hőségtől és a sok tennivalótól (mikorleszszülői, mihiányzikmégasuliba, debizonylekellfeküdnimakorán...) úgy ülök neki a levélírásnak, mint egy kifacsart citrom...

De olyan izgalmasak a mai témák, hogy huss, elszáll minden fáradtságom! Nézd csak:

Nyerj egy éves tandíjat a Helen Doron Nyelviskolába!

Mit szólnál, ha gyermeked egészen júniusig ingyen tanulhatna angolt a Helend Doron Nyelviskolában?  Már 3 hónapos kortól 19 éves korig várják a gyerkőcöket!

CSAK PÁR KATTINTÁS, ÉS TIÉTEK LEHET AZ ÉVES TANDÍJ! 

Miért egyedülálló a gyermekek angol nyelvoktatásában a Helen Doron Nyelviskola? Miért érdemes minél korábban elkezdeni? Ismerd meg a módszert ITT!

 

Gyerünk, anyukám!  

 Szeptember 7-én, hétfőn nyit Magyarország első, kifejezetten anyukák számára kialakított online, virtuális fitneszterme, a gyerunkanyukam.hu!

8 edző, 11 féle óratípus, napi 3 idősáv, interneten keresztül nézhető és otthon elvégezhető, valós idejű tornaórák, amiben én azt szeretem a legjobban, hogy nem lehet halogatni: ugyanúgy "oda kell érni" kezdésre, mintha fitness terembe mennék és egész más élőben látni és hallani az edzőt, mint egy polcon porosodó videófelvételről...

Regisztráció után két hétig ingyen, utána barátságos havidíjért akárhány órán részt vehetsz:

MEGNÉZEM AZ ÓRARENDET!

  

Kedvezmény a Kreatív Nyomdánál!

Őrizd meg a nyári élményeket: egyedi fényképes fotófüzet a nyaralásról, vagy a kedvenc nyári fotóddal dekorált egérpad, ami télen is jó kedvre derít: a Kreatív nyomdánál most 10% kedvezményt ér a Pécsimami Kártyád!

Inkább a munkára koncentrálsz már? A kedvezmény névjegykártyára, plakátra is felhasználható! 

LÁSSUK, MIT KÍNÁL A KREATÍV NYOMDA!

 

Vannak lakáscéljaid? Segítenéd gyermeked lakáshoz jutását?

Akkor érdemes lakástakarék megtakarításban (LTP) gondolkodnod! Miért éri meg LTP-ben megtakarítani és hogyan juthatsz extra kedvezményekhez? Nézd meg ITT!

Akkor is kattints, ha a családdal összeegyeztethető, rugalmas munkára vágysz!

 

Vasárnap börze a Vásárcsarnokban!

Keresd a Pécsimamit a börzén, hogy le ne maradj a szuper kedvezményekről: a Pécsimami Kuponfüzetből már csak pár száz darab maradt, a börzén még lecsaphatsz egyre!

Figyelem! A Wojcik minőségi gyermekdivat 20%-os kuponja csak szeptember 9-től 12-ig váltható be, és akkor se hagyd otthon a kis füzetet, ha pl. szülinapra vásárolsz a REGIO-ban: a 10%-os kupon szeptember 15-ig érvényes.

 

Legfrissebb cikkeink:

  • Milyen ajándékot vigyünk babalátogatásra? Zalaimami 5+1 tippjét itt olvashatod!
 

Családi programok

Hétvégén Zsolnay Fesztivál, Honvéd-téri napok, kisállatok bemutatkozása a Botanikus Kertben, Liget Fesztivál a Balokányban, Uránvárosi Családi Bányásznap, Uránvárosi Sport-és Egészségnap...no és vasárnap börze a Vásárcsarnokban!

Beindult az élet...érdemes böngészni a programok között:

 

A családi programokat ITT találod!>>

 

Legyen szép napod!

  

Szeretettel: 

NóriMami

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére