Jelenlegi hely

Helen Doron: szórakoztató angoltanulás online!

A Helen Doron szórakoztató, ingyenes, online oktatóprogramjai bárki számára hozzáférhetők. Megmutatjuk hol és azt is, hogy ki nyerte az 1 éves Helen Doron tandíjat!

Szórakoztató angoltanulás online formában is!

A Helen Doronnál nem csak az osztályteremben folyik angoltanulás. Számos szórakoztató online oktatóprogram készült, melyek a szókincset fejlesztik és segítik a kis diákokat, hogy otthonosabban mozogjanak az angol nyelv világában.

KANGI CLUB

A Kangi Club online játszófelület, ami a 3-12 éves gyermekeknek kínál játékos oktatóprogramokat. A Helen Doronos diákok saját jelszót kapnak, mellyel ők vagy szüleik beléphetnek és megtalálhatják az épp tanultaknak megfelelő játékokat. Az alkalmi látogatók pedig a vendégzónában játszhatnak.

HELEN DORON SONG CLUB

A Helen Doron Song Club egy saját YouTube csatorna, ahol a 0-6 éves korú gyermekeknek szóló dalok és filmek hallhatók, illetve láthatók. A zene alapvető fontosságú a nyelvtanulás során, ez minden Helen Doron English tanfolyam sarokköve.

HELEN DORON RADIO

A Helen Doron Radio Internetes rádióállomás, mely összeköti a világ tini fiatalságát, természetesen az angol nyelv segítségével. Csak tizenéveseknek! Nagyszerű zene és jó témák - csak angolul!

LETÖLTHETŐ FUN WITH FLUPE JÁTÉK APPLIKÁCIÓK

A First Words in English with Flupe az első Helen Doron mobil játék applikáció. Ez a mókás oktatójáték a legifjabb mobilhasználóknak készült. (2-5 éveseknek) Elég egy egyszerű érintés, és kezdődik a kaland! Ideális a kisgyermekeknek.

 

Jó szórakozást!

 


 

Véget ért 2015. évi Helen Doron játékunk, melynek nyertese 1 éves Helen Doron tandíjat nyert! A szerencsés: Bíróné Cserni Anett!

A nyertesnek gratulálunk, játsszatok velünk legközelebb is!

Ne feledjétek:  a Helen Doron csoportokhoz október folyamán még lehet csatlakozni, a Pécsimami Kuponfüzetben 50%-os kedvezményre jogosító beiratkozási kupont találtok!

A 2015. szeptember 19-ei nyílt nap képekben:

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

Május első vasárnapja Anyák napja mellett a nevetés világnapja is. Egy szívből jövő nevetés jót tesz az egész testnek és léleknek. Nem csupán a stresszt csökkenti vagy az immunrendszert erősíti, hanem segít megelőzni a depressziót és javítja az önértékelést is.
Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Itthon május elsejéről először 1890-ben emlékeztek meg, az első felvonulást a Városligetben tartották. De miért május 1-én ünneplünk?
Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Tudtad, hogy május első vasárnapja a nevetés világnapja is? És azt, hogy először 1998-ban Indiában egy úgynevezett nevető klubban tartották meg?
Ugrás az oldal tetejére