Jelenlegi hely

Igazi levél a Mikulástól: Pécsimami kedvezménnyel!

Mit szólna gyermeked, ha névre szóló levelet kapna a Mikulástól?  A sok-sok édesség mellett most maradandó élménnyel lepheted meg!

Igazi LEVÉL A MIKULÁSTÓL, ami gyermekednek egyedileg készül és amit eltesz féltve őrzött kincsei közé, örök emlékbe? Ezt nyújtja a Mikulásiroda! Gyermeked biztos feltette már a kérdést, hogy ő miért nem kap olyan levelet, ami neki van címezve. Most itt a remek alkalom: egyenesen a Mikulástól fog levelet kapni!

Képzeld csak el a boldogságot az arcán, amikor együtt kiveszitek a levélszekrényből a Mikulástól érkező borítékot, és rajta az ő neve szerepel! 

A Mikulás bélyegzőjével ellátott borítékban, ünnepi levélpapíron gyermekedre szabott szöveget olvashattok és még egy MIKULÁSVÁRÓ MATRICA is kerül  a csomagba, így a nagyszakállú biztosan tudni fogja, hogy hova kell vinnie az ajándékot! Az öröm még tovább fokozható:

  • DEDIKÁLT MIKULÁSFOTÓ,
  • OKLEVÉL a Mikulástól arról, hogy gyermeked egész évben jól viselkedett,
  • kézzel hímzett SZALONCUKOR és szegfűszeges ILLATZSÁK...

PÉCSIMAMI LÁTOGATÓKNAK 10% KEDVEZMÉNY!

KUPONKÓD: EK

MEGRENDELÉS: WWW.MIKULASIRODA.HU

(A Mikulásiroda 2015. november 23-án zárja kapuit, hogy minden apróság időben megkapja a meglepetés csomagját!)

Érdemes gyorsan dönteni és 2015. november 5-én (csütörtökön) 8.00 és 20.00 óra között rendelni, mert a Mikulásiroda 10 percenként sorsol nyertest az aznapi Mikulás levél vásárlók között!

Ez összesen 72 db ajándék, amit csak azoknak van esélyük megnyerni, akik csütörtökön rendelnek! Így a szuper Mikulásos meglepetés mellé egy kis szerencsével a karácsonyfa alá való játékokat is beszerezhetsz!  

Bővebb információ a november 5-ei "10 perces"  játékról és a nyereményekről a MIKULÁSIRODA FACEBOOK OLDALÁN!

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Bolhazsákok és könyvmolyok

Bolhazsákok és könyvmolyok

Emlékszel még gyerekkorodból az összebújós meseolvasásokra? Az első kiböngészett betűkre, mikor végre összeállt egy szó? A takaró alatt zseblámpával olvasott regényekre? A könyvek világába belépés élménye egy életre elkísér bennünket.
Így lesz ügyes kezű gyereked

Így lesz ügyes kezű gyereked

Sok szülő csak az iskolaérettségi vizsgálatok során szembesül azzal, hogy óvodás gyermekének a rajzkészsége, vonalvezetése még nagyon távol áll attól, amilyen készségekre az első osztályban szüksége lesz. Kézenfekvőnek tűnhet ilyenkor színezők és feladatlapok garmadájával elárasztani a gyereket, ám a mozgások finomodásához nem erre van szükség.
Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

A gyümölcsök magas cukortartalma szinte kiabál a grillezésért. Imádnivaló ízt ad a finom karamellizált réteg mindenféle gyümölcsnek.
Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletessé teszi a nyarad ez a főtt kukorica recept, nem is kell hozzá a strandra menni! Sőt, mutatunk pár egyéb kukoricás receptet is!
Ugrás az oldal tetejére