Jelenlegi hely

Mischler Cakes: minőségi finomságok karácsonyra, szülinapra, vagy "csak úgy"!

Dobd fel a karácsonyotokat az Árkád központi helyén, az Intersparral szemben található kézműves cukrászműhely minőségi alapanyagokból készült finomságaival!

A tavasszal nyílt Mischler Cakes kézműves cukrászműhelybe mindenki "belebotlik", aki az Árkád bevásárlóközpontban jár. Egy rohanó hétköznapon mi is beültünk egy forró italra és egy kis harapnivalóra: a kiszolgálás olyan flott volt, akár egy gyorsétteremben, mégis úgy éreztük magunkat, mintha minden egyes falat sütit személyesen nekünk készítettek volna.

Ahogy megismertük a kínálatot, rájöttünk: itt szó sincs tömeggyártásról, a sütemények a cég elkülönített cukrászműhelyében készülnek állományjavítók, tartósítószer és kémiai anyagok mellőzésével és olyan minőségi alapanyagokból, amelyekhez a háziasszonyok nem könnyen juthatnak hozzá. Az árak mégis nagyon családbarátak: már 220 forinttól választhatunk és a legdrágább, speciális finomságok ára sem haladja meg a 650 forintot.

"Csak olyan süteményeket tálalunk fel a vendégeinknek, amit a gyermekeinknek is jó szívvel adnánk."

A kínálat nagyon gazdag: a hagyományos sütemények kedvelőin túl az ínyencek, az amerikai sütemények szerelmesei és a speciális diétás étrendet követő, ételallergiás vendégek igényeit is ki tudják elégíteni. Az igazi olasz, lapátos fagylalt is a cég műhelyében készül. Ha születésnapra, egyéb rendezvényre szeretnénk egyedi formájú tortát készíttetni, akkor is bátran fordulhatunk a Mischler Cakes munkatársaihoz!  

A Mischler Cakes decemberi kínálatában megtalálunk minden karácsonyi finomságot: mézeskalács, banános - diós kenyér, kuglófok, beiglik és torták is rendelhetők. A cukormentes beigli jó alternatíva lehet a vonalaikra vigyázó édesanyáknak éppúgy, mint a cukorbetegséggel küzdőknek: senkinek nem kell lemondania erről a hagyományos ünnepi süteményről!

KARÁCSONYI KÍNÁLAT

(Pécsimami Kuponfüzettel 20% kedvezmény jár az alábbi árakból! A Kuponfüzethez hozzájuthatsz a REGIO Játékáruházban, vagy annak 2. emeletén.)

 

Minden megrendelést egyedileg készítenek el: a karácsonyi finomságokból sem lesz "raktáron". Előrendeléssel biztosíthatod ezeket az édességeket az ünnepi asztalra, amit személyesen az Árkádban tehetsz meg 2015. december 20-ig. Ha addig is érdeklődnél a karácsonyi kínálattal kapcsolatban: hívd a 20/322-0042-es telefonszámot, vagy töltsd ki az alábbi űrlapot:

KÉRDEZEK A KARÁCSONYI KÍNÁLATTAL KAPCSOLATBAN!

A Mischler Cakes-re ne csak akkor gondoljunk, ha az Árkádban járva megpihennénk egy finom süti mellett: előrendeléssel egyedi kívánságainkat is teljesítik és szezonális finomságokban is verhetetlenek! Itt nem "reklámfogás" a minőség: színvonalas alapanyagokkal, kisebb haszonnal dolgozva hosszú távon szeretnék kiszolgálni a saját és gyermekeik egészségére vigyázó, tudatos szülők, vásárlók igényeit.

G. N.

Elérhetőségek:

Mischler Cakes Cukrászda

ÁRKÁD - Az Intersparral szemben

Tel: 20/322-0042

Email: mischlercakes@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/MischlerCakesPecs

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére