Jelenlegi hely

Jujutsu Junior és Kölyök edzések: nyílt nap január 16-án!

Mitől  lesz igazán telitalálat, a Kölyök és Junior Jujutsu tanulása? Más keleti küzdősportokkal ellentétben ez egy olyan harcművészeti rendszer, ami már kisgyermekkortól (4 év) kezdve könnyen elsajátítható. A Seibukan jujutsu kiemeli azokat a gyakorlatokat, amelyek játékosan erősítik a törzset és az izomzatot.

  

 

Nyílt nap 2016. január 16-án (szombaton) 16.00 tól.

A nyílt nap résztvevőinek 50% kedvezmény jár az első hónapra, minden jelentkezőnek 1 hét ingyenes edzés lehetőség és minden új tagnak ajándék kezdő Jujutsu csomag jár a bérlet mellé!

Bővebb információ és bejelentkezés a nyílt napra ITT!

A foglalkozások tartalma, alapjai: 

  • Eséstechnika elsajátítása,
  • Törzsizom erősítő gyakorlatok,
  • Küzdelmi játékok,
  • Labdás, fogó- és szerepjátékok,
  • Mozgáskoordináció fejlesztő gyakorlatok és általános gimnasztikai elemek.

Ennek a képzési rendszernek köszönhetően a gyerekek már egész kicsi korukban megtanulják azt, hogy hogyan kell a testi épségüket hatékonyan védeni az esetlegesen váratlanul bekövetkező mindennapos szituációk alkalmával.

Ne gondoljunk most itt nagy dolgokra, hanem csak arra, hogy hányszor kerülhet egy nap olyan helyzetbe a gyerekünk, amikor mondjuk, nem tudja elkerülni az esést?

A folyamatos gyakorlások alkalmával automatikus mechanizmussá válik náluk, hogy hogyan védjék ki az elkerülhetetlen esések alkalmával szerezhető sérüléseket.

A foglalkozások alkalmával kiemeljük azokat a gyakorlatokat, amelyek játékos feladatok keretein belül erősítik az izomzatot.

 Ezek mellett természetesen nagy hangsúlyt fektetünk a szellemi képzésre is.

 A technikák fejlesztésére, az önbizalom, akaraterő növelésére, és nem utolsó sorban a társakkal való együttműködésre.

Az edzések fizikai hatásai a gyerekekre:

A gyerekek a rendszeres és aktív fizikai terhelés eredményeképpen látványosabban fognak fejlődni társaiknál.

.A mozgásuk a kor előrehaladtával, a sok gyakorlásnak köszönhetően egyre pontosabbá válik, finomul, és finombabbá válnak a mozdulataik.

Fejlődik a kitartásuk, a szorgalmuk, határozottabbá, szilárdabbá válik a jellemük, és már ebben a korban kialakul bennük a játékos vetélkedőkön keresztül a versenyszellem.

A képzés közösségi szerepe:

A közösségi nevelés egyik legnagyobb jelentősége abban rejlik, hogy számos kutatás bebizonyította már, hogy az egyének a közösségi nevelés keretein belül sokkal jobb egyéni teljesítmény elérésére képesek, mint az egyéni foglalkozások alkalmával.

Ennek a fő oka az, hogy a gyerekekben egy természetes vágy van abba az irányba, hogy amit a másik jobban tud, azt ők is eltanulják tőle.

Ez a motivációs tényező pedig segíti őket abban, hogy a gyengébb képességűek fel akarnak zárkózni a jobbakhoz, a jobbak pedig meg akarják tartani a pozíciójukat.

Ennek köszönhetően  megtanulnak egymással dolgozni, odafigyelnek a másikra, segítenek a másiknak, tehát a csoport sokkal dinamikusabban fejlődik, mintha az egyének külön vennének részt valamilyen foglalkozásokon.

 

Jól felszerelt, saját edzőtermünkben várunk mindenkit, akit érdekel az önvédelem, a japán kultúra és részese akar lenni egy remek, támogató közösségnek.

 

Cím: Pécs Légszeszgyár utca 18

Elérhetőség: Martina Máté – Vezető Instruktor TEL:+3630/206-16-01

Web: http://shinmukan.hu/

 

A Kölyök Csoportról (4-8 éves korig) itt olvashatsz bővebben!

 

A Junior Csoportról (8-13 éves korig) itt olvashatsz bővebben!

 

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére