Jelenlegi hely

Válás és újjászületés

A "Válás és újjászületés strukturált  önsegítő csoport" abban az élethelyzetben segít Neked, ha a házasságod, az élettársi- vagy tartós kapcsolatod megszakadt.

Ennek számtalan oka lehet: talán megcsaltak, ami miatt dühös vagy és a haragod pusztítását érzed a lelkedben, vagy épp Te csaltál és a bűntudatod gyötör, mert emiatt a gyermekeidet is sokkal ritkábban láthatod. Talán reményvesztettség miatt kilátástalannak látod a helyzetedet, de az is lehet, hogy váratlanul, minden magyarázat nélkül faképnél hagytak és Te értetlenül állsz még mindig a történtek előtt. Az összekuszálódott érzelmek nem engednek tisztán látni, tovább lépni, új életet kezdeni.

Ha sikerült a válási küzdelmeket megvívnod,  elengedned a sérelmeidet, megbocsájtanod önmagadnak, a másiknak, akkor a veszteségedből új erőt meríthetsz és új emberré válhatsz. De ez nem lesz könnyű feladat, folyamatos munkát kíván Tőled, amit én nem végezhetek el helyetted, de segítőd leszek az úton, ugyanis csak így lesz a Tiéd a veszteségek ajándéka: a megerősödés, az önmagadra találás, az újjászületés.

A VÚ (Válás és Újjászületés) önsegítő csoport 4 alkalmával segítséget kapsz a válás okozta gyász feldolgozására és további muníciót adok az újjászületéshez.

A foglalkozásokon veszteség-feldolgozó, érzelmi intelligencia növelő és önismereti gyakorlatokat végzünk, relaxálunk kiscsoportban. 

Miért strukturált önsegítő csoport?

Mert:

- egy képzett vezető segít végig Téged a krízised feldolgozásában, jól bevált módszertan alapján,

- hasonló élethelyzetben lévő emberekkel beszélheted meg problémáidat,

- sorsközösséget alkottok,

- felismered, hogy nem csak Te vagy ebben a helyzetben,

- megoldási javaslatokat adunk egymásnak,

- amelynek folyamán megtapasztaljuk a csoport erejét és bölcsességét.

Időpontok: 2016. április 23., április 30., május 7., május 14.  9.00-15.00

Létszám: max. 6 fő

Részvételi díj: 10 000 FT/ nap

Vezető: dr. Maros Kitti PhD, egyetemi adjunktus, tréner

Jelentkezés: 30/300-400-5

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére