Jelenlegi hely

Online pályázatírás, projektmenedzsment és statisztika képzések a PTE-n!

Idén is indulnak online képzések, melyek tavaly is nagy népszerűségnek örvendtek. 2016 tavaszán a PTE-KPVK három magyar nyelvű képzést is indít, melyre bárki jelentkezhet, hiszen a tananyagok a világ bármely pontjáról elérhetőek.
A témák nagyon népszerűek: Projektmenedzsment, pályázatírás, Google, statisztika

2016-ban újra nyílt online kurzusokat indít a PTE Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar. Ezúttal három magyar nyelvű, természetesen a világ minden pontjáról egyetlen regisztrációval elérhető kurzus kezdődik április és május hónap során. A regisztráció, a kurzusokra való beiratkozás és maga a képzés is a http://eclub.pte.hu felületen, a kar saját Moodle keretrendszerében történik. Az érdeklődők minden költség és kötelezettség nélkül jelentkezhetnek, az adott kurzus feltételei szerint.


A tananyagok, illetve a feladatok heti ütemezésben jelennek meg, és heti 3-6 óra munkát igényelnek. A feladatok megfelelő színvonalú teljesítése esetén a Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar igazolást ad a résztvevőknek a kurzus sikeres elvégzéséről. Az igazolás birtokában egyes kurzusok esetén (ezt külön jelöljük a kurzusok leírásánál) a résztvevő a kar képzésein kurzusát, illetve kurzusait teljes vagy részkurzusként elismertetheti.

Az induló kurzusok

Projektmenedzsment és pályázatírás

- 9 hetes kurzus
- indulás: 2016. április 14.
- a regisztráció kezdete: 2016. március 31.
- zárás: 2016. június 16.
- tutor: Fodorné Dr. Tóth Krisztina, Horváth Judit Bernadett (toth.krisztina@kpvk.pte.hu, horvath.judit@kpvk.pte.hu)

Google mesterfokon (Információs műveltség és a Google)

- 6 hetes kurzus
- indulás: 2016. április 20.
- a regisztráció kezdete: 2016. április 6.
- zárás: 2016. június 1.
- tutor: Dr. Egervári Dóra, Fodorné Dr. Tóth Krisztina (egervari.dora@kpvk.pte.hu, toth.krisztina@kpvk.pte.hu)

Lépten-nyomon statisztika

- 5 hetes kurzus
- indulás: 2016. május 3.
- a regisztráció kezdete: 2016. április 19.
- zárás: 2016. június 7.
- maximális létszám: 30 fő
- tutor: Bitáné Dr. Biró Boglárka (biro.boglarka@kpvk.pte.hu)

A kurzusokra jelentkezni egyszerű regisztrációval lehet a http://eclub.pte.hu oldalon (ahol az egyes kurzusok részletes leírása is megtalálható), majd a kiválasztott kurzusra való beiratkozással, a kurzus felvételével a rendszerben. A korábbi online kurzusokon részt vett érdeklődőknek nem szükséges újra regisztrálniuk, a korábbi felhasználónevük és jelszavuk továbbra is rendelkezésükre áll. Az új regisztrálók a regisztráció megerősítése után (ami egy, maximum két napot vesz igénybe) vehetik igénybe a kurzusfelületet.

Minden kurzusunk tutorált és ütemezett. A tutorálás azt jelenti, hogy a résztvevők munkáját szakértő támogató kolléga, tutor segíti; elsősorban a feladatok értékelésével és a szakmai kérdések megválaszolásával. Az ütemezettség pedig azt, hogy az egyes tanulási szakaszok adott sorrendben követik egymást, és hogy a feladatok teljesítése határidőhöz kötött. Az adott időszakon belül azonban mindenki kötetlenül, saját tempójában tanulhat.

Az online képzések megfelelő gondozása és fejlesztése érdekében ebben a képzési szakaszban a résztvevők adminisztrációs díj ellenében végezhetik el a kurzusokat. A díj mértéke kurzusonként 5000 Ft, amelyet az adott kurzus félidejéig szükséges befizetni. A PTE KPVK hallgatói továbbra is adminisztrációs díj nélkül teljesíthetik a kurzusokat.(Neptun-kódjukat tüntessék fel a profiljukban!)

A kurzusokkal kapcsolatos kérdéseikkel forduljanak bizalommal Fodorné Dr. Tóth Krisztinához, a kurzusok szervezőjéhez (toth.krisztina@kpvk.pte.hu), illetve figyeljék honlapunkat, Facebook-oldalunkat és az oktatási felületet friss információkért.

Forrás és további információ: http://kpvk.pte.hu/content/ujra-online-kurzusok-kpvk-n

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Bolhazsákok és könyvmolyok

Bolhazsákok és könyvmolyok

Emlékszel még gyerekkorodból az összebújós meseolvasásokra? Az első kiböngészett betűkre, mikor végre összeállt egy szó? A takaró alatt zseblámpával olvasott regényekre? A könyvek világába belépés élménye egy életre elkísér bennünket.
Így lesz ügyes kezű gyereked

Így lesz ügyes kezű gyereked

Sok szülő csak az iskolaérettségi vizsgálatok során szembesül azzal, hogy óvodás gyermekének a rajzkészsége, vonalvezetése még nagyon távol áll attól, amilyen készségekre az első osztályban szüksége lesz. Kézenfekvőnek tűnhet ilyenkor színezők és feladatlapok garmadájával elárasztani a gyereket, ám a mozgások finomodásához nem erre van szükség.
Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

A gyümölcsök magas cukortartalma szinte kiabál a grillezésért. Imádnivaló ízt ad a finom karamellizált réteg mindenféle gyümölcsnek.
Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletessé teszi a nyarad ez a főtt kukorica recept, nem is kell hozzá a strandra menni! Sőt, mutatunk pár egyéb kukoricás receptet is!
Ugrás az oldal tetejére