Jelenlegi hely

Minipolisz - gyerekváros az ÁRKÁD-ban

Május 2. és 29. között ismét érdekes interaktív kiállítással készülünk Nektek. Minipolisz a gyerekek egyik örök kívánságát hivatott teljesíteni, a kicsik a felnőttek mindennapjaiba kóstolhatnak bele. 

Melyik gyerek ne szeretné kipróbálni, milyen is lehet a televízióban dolgozni? Van-e olyan kisfiú, aki ne álmodozna autókról, vagy ne érdeklődne az autószerelésről? Minden kisgyerek szívesen sertepertél a konyhában és a kertben is a felnőttek körül, egy ház felépítése és kicsinosítása pedig egyenesen maga a csoda. Gondoljunk csak a LEGO-ra, vagy az építőjátékokra, a modellezésre. Minden gyerek szívesen alkot, s valamennyien fantáziálnak is arról, hogy tűzoltók, festők, színészek, orvosok lesznek majd, ha felnőnek, hogy csak néhányat említsünk a hőn áhított szakmákból.

Az ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpontban megrendezett interaktív kiállítás keretében a gyerekeknek most lehetősége nyílik arra, hogy különböző szakmákban kipróbálhassák magukat.



A „ÁRKÁD Minipolisz” elnevezésű kiállítás 2016. május 2 és 29. között kerül megrendezésre az ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpontban, ahol 6 különböző tematikájú házikó kerül felállításra. A házikókba belépve a gyerekek hirtelen autószerelő műhelybe, konyhába, kertészetbe, TV-stúdióba vagy éppen egy építkezés középébe és egy festőműhelybe csöppenhetnek. A megfelelő munkaruha felvétele után, animátorok segítségével máris autószerelőkké, kertészekké, virágkötőkké, virágbolti eladókká, konyhafőnökökké, vagy éppen festőművészekké válhatnak. Az elvégzett és leigazolt munka után következhet a kiérdemelt fizetség.

Délelőttönként szervezett óvodai és iskolás csoportokat várunk, a délután pedig a családoké.

Indulhat a játék, ideje beköltözni Minipoliszba! Erre mindennap van lehetőség, ugyanis újra nyitva tartunk vasárnap is!

A rendezvényen való részvétel ingyenes.

A Minipolisz nyitva tartása:

Hétfő-péntek: 10:00-18:00 óráig
Szombat-vasárnap: 12:00-18:00 óráig

Óvodai és iskolás csoportok is jelentkezhetnek az alábbi időpontokban: 
10:00
11:00
13:00
14:00

Jelentkezés: e-mailen a Judit.Kalotai@ece.com címen vagy telefonon a +36 72 523006 számon.

 

forrás: arkadpecs.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Bolhazsákok és könyvmolyok

Bolhazsákok és könyvmolyok

Emlékszel még gyerekkorodból az összebújós meseolvasásokra? Az első kiböngészett betűkre, mikor végre összeállt egy szó? A takaró alatt zseblámpával olvasott regényekre? A könyvek világába belépés élménye egy életre elkísér bennünket.
Így lesz ügyes kezű gyereked

Így lesz ügyes kezű gyereked

Sok szülő csak az iskolaérettségi vizsgálatok során szembesül azzal, hogy óvodás gyermekének a rajzkészsége, vonalvezetése még nagyon távol áll attól, amilyen készségekre az első osztályban szüksége lesz. Kézenfekvőnek tűnhet ilyenkor színezők és feladatlapok garmadájával elárasztani a gyereket, ám a mozgások finomodásához nem erre van szükség.
Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

A gyümölcsök magas cukortartalma szinte kiabál a grillezésért. Imádnivaló ízt ad a finom karamellizált réteg mindenféle gyümölcsnek.
Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletessé teszi a nyarad ez a főtt kukorica recept, nem is kell hozzá a strandra menni! Sőt, mutatunk pár egyéb kukoricás receptet is!
Ugrás az oldal tetejére