Jelenlegi hely

Tanévkezdés betegségek nélkül az Indiso-val

Ahogy elindul a tanév, elkezdődik az ovi, bölcsi néhány napon belül már tüsszög, köhög a gyerek, fáj a torka? Rögtön orvos, betegállomány, antibiotikum? Persze a szabi már elfogyott, s nincsen aki otthon maradjon?

Legyen ez idén másképp!

Sokunk számára ismerős, hogy gyermekeink a hosszú nyári szünetet követően, a tanévkezdéskor pár hét után valamilyen légúti betegséggel küzdenek. Az orvosnál tett látogatás után meg kell szerveznünk, hogy ki maradjon otthon a gyerekkel, hogyan kössük le a kis beteg figyelmét, le kell mondanunk egyéb programjainkat – a szülőknek sem egyszerű feladat a beteg kisgyerek ellátása!

Szeretnéd elkerülni?

Dr. Király Balázs gyermekorvos szerint „tanévkezdéskor, amikor sok gyermek tartózkodik egy zárt térben, napok alatt megsokszorozódnak a kis betegek a rendeléseken. Elsősorban a légúti vírusbetegségek száma növekszik meg iskolakezdés után.” Sokat tehetünk azonban a megelőzésért: „A kiegyensúlyozott, minőségi táplálkozás, a sok vitamin, a nyugodt alvás, a rendszeres (lehetőleg szabad levegőn végzett) mozgás mellett, az egészségügyi száraz sóterápia használata is segíthet elkerülni a bajt. Az Indiso számos légúti betegséget előz meg és kezel magas hatásfokkal, erősíti a szervezet ellenálló és regeneráló képességét. Az Indiso egészségügyi száraz sóterápia gyermekeknél már egyéves kortól alkalmazható.” – tanácsolta a gyermekorvos.

Töltsd le a Pécsimami oldaláról AZ INDISO KUPONT és máris 50% kedvezménnyel, 9.900,- Ft-os áron vehetsz részt egy prevenciós célú 10 alkalmas Indiso kúrán!

Ha részt vesztek az Indiso Sóklinika Országos Közegészségügyi Központtal (OKK) elindított közös kutatásában, akkor a félárú bérlet mellé további 5 alkalmas kiegészítő bérletet ajándékba kaptok! A kutatás részleteiről ITT OLVASHATSZ!

Mit kell tudni az Indiso egészségügyi száraz sóterápiáról?

Az Indiso Magyarország legelismertebb egészségügyi száraz sóterápiája. Az alsó- és felső légúti betegségek – asztma, allergia, influenza, krupp, bronchitis, COPD, cisztás fibrózis és enyhébb felső légúti megbetegedések – leghatékonyabb, természetes kezelési módszere. A terápia sóklinikák országos hálózatában, kiemelt egészségügyi intézményekkel együttműködve, orvosi javallat és kontroll mellett érhető el, a kezelések során kizárólag nagy tisztaságú, orvosi sót (99,99% NaCl) alkalmaz.

Az Indiso magas színvonalú egészségügyi szolgáltatás iránti elkötelezettségét példázza az Országos Közegészségügyi Központtal (OKK) elindított közös kutatás is, melynek célja, hogy az egészségügyi száraz sóterápia-kezelés módszerét, annak hatását vizsgálja, és megalapozott protokollokat állítson fel a területen. Az epidemiológiai kutatás volumene és mélysége világviszonylatban is egyedülálló, példa nélküli a só-inhalációt érintő kutatások terén. Az Indiso számára rendkívül nagy elismerés, hogy a világ első, nagy mintaszámú vizsgálatában, a nemzetközi szinten is kiemelkedően elismert OKK szakmai együttműködő partnere lehet.
A kedvezményes részvétel feltételeiért kattints IDE!

A terápiával kapcsolatos orvosi tapasztalatokat ITT, páciensek véleményét pedig ITT olvashatod.

Kedvezményesen? Mit kell tennem?

Nincs más dolgod, mint letölteni a Pécsimami oldaláról AZ INDISO KUPONT és máris 50% kedvezménnyel, 9.900,- Ft-os áron vehetsz részt egy prevenciós célú 10 alkalmas Indiso kúrán!

Ha részt vesztek az Indiso Sóklinika Országos Közegészségügyi Központtal (OKK) elindított közös kutatásában, akkor a félárú bérlet mellé további 5 alkalmas kiegészítő bérletet ajándékba kaptok! A kutatás részleteiről ITT OLVASHATSZ!

Ha szeretnél előbb személyesen is meggyőződni az Indiso kivételes hatékonyságáról, várunk szeretettel INGYENES KIPRÓBÁLÁSI LEHETŐSÉGGEL Sóklinikánkon, a REGIO Üzletházban (7621 Pécs, Rákóczi út 66.).

Előzetes bejelentkezés szükséges! Telefon: +36 30 219 6450

További információk: www.indiso.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére