Jelenlegi hely

IV. Pécsi Szabad Iskola Workshop a PTE Műszaki és Informatikai Karán

Szeretettel meghívunk Mindenkit egy izgalmasnak ígérkező délutáni beszélgetésre, a szülőkön kívül most a pedagógusokat is nagyon várjuk. A közelgő iskolaválasztás kapcsán a gyermekek érzelmi intelligenciájáról, a lelki megküzdésről, a nehézségekről és az azokon való átsegítésről fogunk beszélgetni és gyakorlati tanácsokat, meseajánlásokat kérni Kádár  Annamáriától!

A Pécsi Szabad Iskola olyan iskola, ahol a gyermekeink jól érzik magukat, a lehető legkevesebbet ülnek az iskolapadban, sokat kirándulnak, és elsősorban abból tanulnak, amit megtapasztalnak.
Fontosnak tartjuk, hogy meg tudjuk tartani az arany középutat a múlt, jelen és jövő között. Hisszük, hogy a gyermek veleszületett kíváncsiságát kielégíteni kell, nem pedig kiölni.
Miért ne lehetne ezt az érdeklődést az iskolában is fenntartani?

A részvétel előzetes regisztrációhoz és jegyvásárláshoz kötött kötött!

További információ és jelentkezés: ITT

Az eddigiektől eltérően új helyszínen várunk Mindenkit: PTE Műszaki és Informatikai Kar - Pécs, Boszorkány út 2.

Belépő: 1000Ft (áfával)

"Nem abban az értelemben hiszek a csodában, a varázslatban, hogy karba tett kézzel várom a sült galambot, hanem úgy, hogy észreveszem a felkínálkozó lehetőséget, nem hátrálok meg a próbatételek előtt, és nem adom fel egykönnyen.
Életfilozófiám része, amit a mesékből kora gyerekkoromtól tanulságként őrzök. Hiszem, hogy a végén a jó elnyeri méltó jutalmát, hogy az adott szót meg kell tartani és az ígéretet be kell váltani, a rászorulóknak segíteni kell, és hogy szemtől szemben kell küzdeni, mert aki aljasul támad, az pórul jár, a gyengét, a kicsit pedig védelmezni kell." - Kádár Annamária -



forrás: a szervezők

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Így lesz ügyes kezű gyereked

Így lesz ügyes kezű gyereked

Sok szülő csak az iskolaérettségi vizsgálatok során szembesül azzal, hogy óvodás gyermekének a rajzkészsége, vonalvezetése még nagyon távol áll attól, amilyen készségekre az első osztályban szüksége lesz. Kézenfekvőnek tűnhet ilyenkor színezők és feladatlapok garmadájával elárasztani a gyereket, ám a mozgások finomodásához nem erre van szükség.
Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

A gyümölcsök magas cukortartalma szinte kiabál a grillezésért. Imádnivaló ízt ad a finom karamellizált réteg mindenféle gyümölcsnek.
Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletessé teszi a nyarad ez a főtt kukorica recept, nem is kell hozzá a strandra menni! Sőt, mutatunk pár egyéb kukoricás receptet is!
Mosogatógép tabletta praktika

4+1 házi praktika mosogatógép tablettával

Mit tegyünk, hogy a mosott ruha illatos, a mosógépünk pedig hosszú életű legyen?
Ugrás az oldal tetejére