Jelenlegi hely

Regisztrálj ingyen ifjúsági jegyekért a FINA Vizes Világbajnokságra!

40 ezer ingyenjegyet a fiatalok rendelkezésére bocsát az Európa Szívében Alapítvány.  A lehetőséggel bárki élhet, aki elmúlt 6 és még nem töltötte be a 19. életévét.

Csoportos regisztráció esetén (minimum 8 fő, maximum 20 fő) a kísérők is kapnak egy belépőt.

A 17. FINA Világbajnokság Budapesten és Balatonfüreden kerül megrendezésre 2017. július 14.-e és július 30-a között.  A Vizes Világbajnokságon öt helyszínen, hat sportágban (úszás, vízilabda, szinkronúszás, műugrás, óriás toronyugrás és nyíltvízi úszás) 207 ország közel 5000 versenyzője vesz részt.

A statisztikák szerint, az Olimpia és a FIFA Labdarúgó Világbajnokság után a világ harmadik legnagyobb sporteseménye a FINA Világbajnokság. A televíziók előtt várhatóan három milliárd ember követi majd figyelemmel és izgalommal a versenyeket. Hatalmas lehetőség Magyarországnak bemutatkozni és hatalmas élmény a versenyeken részt venni, szurkolni.

Regisztrálj ITT  és a kiválasztott helyszín és időpont után a visszaigazoló levél segítségével utazz el a választott helyszínre (Budapestre vagy Balatonfüredre), és a helyszínen átveheted a jegyedet, és már nézheted is a világsztárokat.

Kérdéseidet a +36302101371 -es, a +36305634823-as telefonszámon, vagy a vizesvb@europasziveben.hu e-mail címen teheted fel.

FB-on is találsz infót.

Féláron utazhatunk vonattal a vizes vb-re

A világbajnokságra jegyet vásárló nézők számára 50%-os kedvezményes utazást biztosít a MÁV-START Zrt. A vasúttársaság a fővárosból ingyenes különvonatokat is indít az augusztusi Masters vb nyílt vízi úszás balatonfüredi versenyszámaira akkreditáltak számára.

További információ

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Szeptember az új január - őszi tippek az egészségéért

Szeptember az új január - őszi tippek az egészségéért

Sokan mondják, hogy szeptember az új január. A nyári lazulás után sokan motiváltabban érkeznek vissza az edzőtermekbe. Hogy a kezdeti lelkesedés pár hétnél tovább tartson, érdemes szakemberrel konzultálni és konrét célokat meghatározni.
Ki mondta, hogy az ősz unalmas legyen?

Ki mondta, hogy az ősz unalmas legyen?

Az ősz számos lehetőséget kínál, hogy a gyerekek számára izgalmassá és élvezetessé tegyük ezt az évszakot. Összegyűjtöttem néhány ötletet, amelyek segítenek felfedezni az ősz szépségeit és kihasználni az évszak sajátosságait a családi élmények során.
Végzetes mondatok a gyereknevelésben!

Végzetes mondatok a gyereknevelésben!

Vannak olyan végzetes mondatok, amit a szülők később megbánnak. Van pár ismétlődő dolog, amit ha gyakran mondunk gyerekeinknek, akkor azzal akár hosszú távon nehezítjük meg a gyerek és a magunk életét is.- Novák Ferenc pedagógiai viselkedéskutató​ írása.
Miért menjünk el szűrővizsgálatokra, ha nincsen semmi bajunk?

Miért menjünk el szűrővizsgálatokra, ha nincs semmi bajunk?

Azért, hogy ne is legyen! - Dr. Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus írása
Ugrás az oldal tetejére