Jelenlegi hely

Börze, iskolaszer gyűjtés és ingyenes gyerekfelügyelet a könnyebb tanévkezdésért!

A tanévkezdés sok utánajárást jelent a szülőknek, a legtöbb család számára anyagilag is megterhelő elindítani a gyermekeket iskolába, óvodába, bölcsődébe. A Pécsimami kétféle szolgáltatással is segít!

Tanévkezdő börze, jótékonysági ruha- és iskolaszer gyűjtéssel

Augusztus 12-én, szombaton 15.00 órától 18.00 óráig  bölcsi-, ovi- és iskolakezdést segítő baba- és gyermekholmi börzével várja a családokat a Pécsimami Egyesület.

Az ingyenes rendezvény helyszíne az ANK Művelődési Ház (NEVKÓ) színházterme, ahol a szülők a bolti ár töredékéért szerezhetik be egymástól az őszi holmikat, tanszereket, vagy éppen a születendő baba kelengyéjét.

Az augusztusi börzén jó eséllyel bukkanhatunk iskolatáskára, tolltartóra, de egy-egy szép ovis ágynemű garnitúrát, ovis zsákot, sosem használt lábbelit is ki lehet fogni. Póló,  nadrág, pulcsi, átmenteti kabát... mindebből szintén nagy a  választék.

 

A Mosolymanó Egyesület standjánál azokat is várják, akik szívesen juttatnák el igazoltan rászoruló családokhoz a kinőtt, megunt, feleslegesség vált, de jó állapotú gyerekruhákat, tanszereket (ünneplő ruha, cipő, tornaruha, iskolatáska, tolltartó, füzetek, ceruzák, rajzeszközök stb.)

A jótékonysági gyűjtés és az adományok kiosztása a Mosolymanó Egyesület és a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. együttműködésében valósul meg.

Sok család számára ez az egyetlen lehetőség, hogy gyermekeiket elindítsák az iskolába, óvodába, bölcsődébe.

Ha teheted: segíts TE is!  Legyen részese gyermeked is a jótékony célú adományozásnak, tapasztalja meg, hogy milyen másoknak segíteni!

 

Akár börzén, akár üzletben vásárolunk, érdemes listával elindulni, hogy elkerüljük a felesleges költekezést.

A Pécsimami ingyenes, nyomtatható ellenőrző listáin  pipálható, hogy mi az, amit már beszereztünk,  nyomon követhetők a kiadások és a gyermek(ek) láb és ruha méreteit is feljegyezhetjük, így igazán hasznos segítség a bevásárlásban.
 

Ingyenes gyermekfelügyelet a bevásárlás idejére

Sokak számára ismerős helyzet: a harmadik bolt után a gyerkőc már nyűgös, pedig még kilométer hosszú a beszerzendő dolgok listája...

A Pécsimami és két pécsi szervezet INGYENES GYEREKFELÜGYELETTEL segít!

Szakképzett gyermekfelügyelők várják kreatív, játékos foglalkozásokkal, mesesarokkal, sógyurmával, gyöngyfűzéssel, diavetítéssel,  ping-pong- és lufi fújó versennyel a 3-10 éves gyermekeket.

Helyszín: REGIO Játékáruház 2. emelet

Időpont: 2017. augusztus 21-től 26-ig és 28-tól 31-ig

Az ingyenes gyermekfelügyeletet a fenti napokon 2 órás turnusokban biztosítják:

9.00-11.00, 13.00-15.00, 15.00-17.00, 17.00-19.00 óra között

Előzetes bejelentkezés szükséges ITT, vagy a 30/219-6450-es telefonszámon.

 

Legyen könnyebb a bölcsire, ovira, sulira való felkészülés!

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Szeptember az új január - őszi tippek az egészségéért

Szeptember az új január - őszi tippek az egészségéért

Sokan mondják, hogy szeptember az új január. A nyári lazulás után sokan motiváltabban érkeznek vissza az edzőtermekbe. Hogy a kezdeti lelkesedés pár hétnél tovább tartson, érdemes szakemberrel konzultálni és konrét célokat meghatározni.
Ki mondta, hogy az ősz unalmas legyen?

Ki mondta, hogy az ősz unalmas legyen?

Az ősz számos lehetőséget kínál, hogy a gyerekek számára izgalmassá és élvezetessé tegyük ezt az évszakot. Összegyűjtöttem néhány ötletet, amelyek segítenek felfedezni az ősz szépségeit és kihasználni az évszak sajátosságait a családi élmények során.
Végzetes mondatok a gyereknevelésben!

Végzetes mondatok a gyereknevelésben!

Vannak olyan végzetes mondatok, amit a szülők később megbánnak. Van pár ismétlődő dolog, amit ha gyakran mondunk gyerekeinknek, akkor azzal akár hosszú távon nehezítjük meg a gyerek és a magunk életét is.- Novák Ferenc pedagógiai viselkedéskutató​ írása.
Miért menjünk el szűrővizsgálatokra, ha nincsen semmi bajunk?

Miért menjünk el szűrővizsgálatokra, ha nincs semmi bajunk?

Azért, hogy ne is legyen! - Dr. Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus írása
Ugrás az oldal tetejére