Szétszórjuk, felaprítjuk, összekeverjük, földhöz vágjuk, megsütjük, megesszük...
Ismerd meg a két főszakácsot! Katt ide az interjúhoz!
HÁZI MÜZLI SZELET
200g zabpehely 40g szezámmag 100g aszalt gyümölcs 60g dió 40g napraforgómag 300g méz
Amit kell (diót, aszalt gyümit) apróra vágunk. A szezámmagot, a diót, a napraforgót megpirítjuk. Összekeverjük az aszalt gyümölccsel és a zabpehellyel. A mézet felmelegítjük, összekeverjük a mag mixszel. Én a hűtőbe is beraktam egy kicsit, hogy dermedjen. Felvágjuk és megesszük. (Nem muszáj egyszerre az egészet ;) Nagyon finom!
- Budapestimami -
Neked ajánljuk
Kicsi a bors: Omlós egyben sült hús zöldséges tócsnival gyorsan
Ennétek egy igazán omlós, szaftos egybesült karajt? Csináljátok meg!
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges