Jelenlegi hely

Angol nyelvtanulás iskolapadok nélkül

Angol-magyar tanulókör, alsós napközi, felsős suli-klub, angol nyelvű középiskolás klub és felnőtt nem-nyelvleckék. Ez a Pécsett nyíló kétnyelvű „after school” (iskolán kívüli programokat nyújtó intézménytípus) kínálata stresszmentes, vidám, kényelmes környezetben. Az első (próba)hét Pécsimami olvasóknak a letölthető kupon ellenében ingyenes. 

Angol-Magyar napközi és suli-klub általános iskolásoknak

Tanítási napokon 13:00-18:00

Ingyenes próbahét a Pécsimami olvasóinak. 

Az ingyenes próbahétre jogosító kuponért kattints ide!

Mára már nem kérdés: angolul tudni kell. Beszélni is tudni kell és kérdezni, válaszolni, kommunikálni.

Elképzelted már, mekkora segítség az angoltanulásban napi 3-5 órát angol közegben tölteni? Hiszen a gyermekekre szinte ragad a tudás a környezetből, míg a felnőttek sokan - túl nyelvleckék sorozatán is - elveszve érzik magukat és nem mernek megszólalni.

 

A napközis és suli-klubos diákok minden tanítási napon este hatig maradhatnak nálunk magyar pedagógus és kanadai kollégáink társaságában. Elsődleges célunk a barátságos, vidám környezet biztosítása tanuláshoz és feltöltődéshez egyaránt. Az angol nyelvű környezet nem egy újabb terhelés a gyerekeknek. A pihenésre, a tartalmas időtöltésre és arra koncentrálunk, hogy az iskolai feladatok elvégzése sikerélményhez, a felkészültség jóleső tudatához segítse a gyerekeket. 

Ingyenes próbahét a Pécsimami olvasóinak. 

Az ingyenes próbahétre jogosító kuponért kattints ide!

Angol nyelvű táborainkban szerzett tapasztalataink szerint az idegen nyelvű közegben zajló természetes tevékenységek és játék feloldja a gátlásokat, a passzív nyelvismeret aktivizálódik, és intenzív fejlődés indul meg a nyelvtudásban.

 

A napközisek - 1-4. osztályosok - mindazt megkapják, mint az iskolai napköziben.
A tanóra – amit képzett magyar pedagógus vezet – az önálló feladatvégzésre, önellenőrzésre, a tudás szépségére, kötelességtudatra nevel éppúgy, mint az iskolában. A tanóra előtt és után angolul játszanak, uzsonnáznak, sétálnak, kézműveskednek a gyerekek, akik szükség esetén maradhatnak akár este hat óráig vagy még tovább. A szülőknek nem kell versenyt futni az idővel munka után, mert nálunk jó helyen van a csemete! Nem söpörjük körbe, nem ültetjük ki az előtérbe a táskával a hátán. De megetetjük, játszunk vele, pihenni hagyjuk, ha úgy jó.

A suli-klub a tanulószobát helyettesíti. Angolul szórakoztatjuk a kiskamaszokat, de magyarul segítünk a leckében és ellenőrizzük az elvégzett munkát. Hazavinni csak a másnapra bepakolt táskát kell. A gyerekek elmehetnek és visszajöhetnek más különórákról, szükség esetén hozzánk lehet más különórát szervezni. A srácok biztonságos, kényelmes körülmények között, angol nyelvű közegben tölthetik a délutánjaikat. Heti lebontásban a nyelvvizsgák témakörei köré szervezett játékokkal és beszédtémákkal célirányosan bővítjük a szókincsüket úgy, hogy nekik mindez játék, nem egy újabb megterhelő feladat.

Ingyenes próbahét a Pécsimami olvasóinak. 

Az ingyenes próbahétre jogosító kuponért kattints ide!

Kora esti teen-club középiskolásoknak minden héten háromszor.

Már csak a háttérben van magyar pedagógus, a fiatal kanadaiak (egyetemisták odaát) kiváló moderátorai és fejlesztői a kommunikációs játékoknak és feladatoknak. Észak-amerikai társasági játékok, társalgás, csoportos és egyéni foglalkozások úgy, hogy hétről hétre változó témakörökkel segítjük elő a nyelvvizsgák témaköreinek feldolgozását. Meghallgatjuk és tanuljuk megérteni a híreket, dokumentumfilmeket, alaposan kivesézzük filmek párbeszédeit. A mindennapi beszélt nyelvre koncentrálunk hétköznapi szituációkban.

Felnőtteknek induló stresszoldó-angol hétvégi programjaink csak témáikban térnek el a gyerekek játékos délutánjaitól.

CoffeeTime - A sok-sok nyelviskolát megjárt, reményvesztett felnőttek éppúgy játék és könnyed beszélgetés közben oldódnak, mint a gyerekek.  Felnőtteket szívesen invitálunk belvárosi kávézásra vagy kutyasétáltatásra, egyéni kívánság szerint.

Kétnapos állásinterjú tréning, négynapos családi wellness-angol, kiscsoportos és egyéni foglalkozások egyedi igények szerint. A felnőtteknek szóló programjainkról weboldalunkon tájékozódhat. Egyéni nem-nyelvleckékről érdeklődni telefonon lehet.

A mi foglalkozásaink csakis a jókedvű tanulásról szólnak!
Minden idő, amit gyerekek vagy felnőttek a Let’s Play! After School falai közt töltenek arról szól, hogy mindenki bátran, szorongás nélkül fejezze ki magát angolul. Ehhez tantermek helyett egy valódi otthonnak tűnő házba hívjuk a tanulni vágyókat. Hazahívjuk őket, és beszélgetünk, játszunk, filmet nézünk, híreket elemzünk; éljük a délután és este szokásos életmódját, angolul.

Az alap mindehhez magyarországi pedagógus diploma és tapasztalat itthon, nyolc év kanadai élet és három saját gyermek felnevelése itthon és Kanadában.

Hitvallásunk a tudásban rejlő érték, a gyermekek természetes kíváncsisága a világ csodái iránt és az a meggyőződés, hogy a tanulás nem valami borzalom, hanem egy élvezetes, életre szóló folyamat. A kötelességtudat és a tudás iránti vágy egymás mellett, egymást erősítve léteznek mindenkiben, és az elvégzett munka, a jól végzett munka a legnagyobb örömforrások egyike.

Elérhetőségek:

Helyszín: KalandAdventure Magyar-Kanadai Kultúrális Egyesület, Pécs, Kisszkokó dűlő 4/a

Weboldal: www.kalandadventure.net

Telefonszám: +36 30 381 0820 

 

 

 

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Tudtad, hogy május első vasárnapja a nevetés világnapja is? És azt, hogy először 1998-ban Indiában egy úgynevezett nevető klubban tartották meg?
Anyai küldetések – te melyik film műfajába illessz be?

Anyai küldetések – te melyik film műfajába illessz be?

Egy kisgyermekes anya napja egy akciófilmbe illő kihívások sorozata: reggeltől estig pelenkacsaták, katasztrófaelhárító műveletek, békítő bírák testületi ülései és mentőexpedíciók sokasága a játszótéren. Sok sírással, bizonytalansággal, puszival és öleléssel.
Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Ugrás az oldal tetejére