Jelenlegi hely

A Pécsi Indiso Sóklinika új helyre költözik!

A pécsi Indiso Sóklinika 2017. október 16-tól új helyen várja gyógyulni, javulni vágyó volt és leendő Pácienseit.

Új címünk: Pécs, Maléter Pál út 84. fszt. 1.

Tel.: 30/21-96-450

Megközelítés tömegközlekedéssel:
Krisztina téri megálló: 1,6,6E,8,55,60,60Y buszokkal
Aidinger János úti megálló: 7,22,122,23,123,24,124,107E,109E buszokkal

INGYENES PARKOLÁSI lehetőség!

Ezúton szeretettel meghívunk Téged is 2017. október 14-én (szombaton) 9:00-11:00 és 14:00-18:00 óra között újranyitó Nyílt Napunkra.

Programjaink: Gyerekeknek kreatív játszóház, felnőtteknek próbaterápia, ismertetés az INDISO jótékony hatásairól.

A belépés ingyenes!

Érdemes felkeresni Sóklinikánkat, mert az Indiso egészségügyi száraz sóterápia hatékony a légúti betegségek megelőzésében és a betegségek utáni rehabilitációban, valamint a teljes tünetmentesség elérésében, a légutak megtisztításában!

GYERE, PRÓBÁLD KI TE IS!

További információ és bejelentkezés a 06/30 219 6450-es telefonszámon, vagy a pecs@indiso.hu e-mail címen.

Várunk szeretettel!

Az Indiso Sóklinika immáron 3 éve Pécsett is várja a gyógyulni vágyó gyerekeket és felnőtteket!

Az INDISO Magyarország legelismertebb egészségügyi száraz sóterápiája. Az alsó- és felső légúti betegségek és allergiás tünetek enyhítésének leghatékonyabb, 100%-ban természetes gyógyszer- és adalékanyag-mentes és biztonságos kezelési módszere.

Légzőrendszerünk egészsége létfontosságú kérdés, sajnos azonban a világ vezető betegségei között több légzőszervi betegség is szerepel, de az allergiás és az asztmás megbetegedések száma is meredeken emelkedik.

A légúti betegségek közismerten leghatékonyabb természetes kezelési módszere a SPELEO (sóbánya) terápia.

A természetes sóbánya gyógyító hatásának alkalmazása azonban sajnos korlátozott és helyhez kötött. Így került sor a sóbányák mikroklímájának mesterséges előállítására, az Indiso Speleo eljárás kifejlesztésére. A mostanra sokak számára elérhető terápia egy magyar kutató-fejlesztő csoport által kifejlesztett precíziós orvostechnológiai berendezésnek köszönhető. A technológiát és a terápiát az EMKI (ORKI) minősítette.

Mitől egyedi az INDISO száraz sóterápia?

  • A speciális INDISO berendezés segítségével reprodukáljuk a természetes sóbányák mikroklímáját, annak minden pozitív élettani hatásával!
  • Különlegesen tiszta, egészségügyi hatóanyagot alkalmazunk (ISO minősített, gyógyszer- és adalékanyag mentes 99,99 % NaCl egészségügyi só).
  • A kezelés 100%-ban természetes,    gyógyszer- és adalékanyag-mentes, kockázatmentes, mellékhatásoktól mentes.
  • A levegőbe juttatott részecskék nyálkaoldó hatásának köszönhetően tisztítja a légutakat, csökkenti a nyálkahártya duzzanatát, javítja a légzést és a tüdő kapacitását, növeli az ellenálló képességet, enyhíti a tüneteket.

Mitől hatékonyabb az Indiso?

  • A levegőbe juttatott részecskék (0,2-0,7 mikron nagyságú száraz aeroszol só-részecskék) a tüdő legkisebb hörgőcskéibe is eljutnak, így hatékonyan kezelik az alsó légúti betegségeket is.
  • Különösen magas, 20-22 mg/m3 koncentrációban van jelen az egészségügyi só a levegőben.
  • Orvosi javallat és kontroll mellett történik a terápia, együttműködésben vezető egészségügyi intézményekkel, több száz orvossal.
  • Az eddigi mérleg: 10 év tapasztalat, több mint 100 ezer kezelés, csaknem 100% elégedettség.

A jelentős, több mint 10 éves pozitív gyakorlati tapasztalat szakmailag megalapozott bemutatása érdekében, az elmúlt időszakban az Indiso számos vizsgálatot folytatott és kezdeményezett vezető intézményekkel és szakemberekkel.

Sikeresen befejeződtek előzetes klinikai vizsgálataink a Törökbálinti Tüdőgyógyintézetben, melynek pozitív eredményeit neves szakorvosok publikációikban ismertették, illetve ennek folytatásaként egy országos felmérés indult az Országos Közegészségügyi Intézettel (OKI) együttműködve a sóterápia hatékonyságáról. Ezeken túlmenően nemzetközi szintű kutatások lefolytatásáról tárgyalunk több vezető intézménnyel külföldön is.

 

Pécsi Sóklinikánkon az elmúlt 3 évben igyekeztünk minden korosztály kedvében járva, folyamatosan magas színvonalon és rugalmasan kiszolgálni pácienseink igényeit.  Sóklinikánk az Önök szolgálatában állva több színes kiegészítő programot is szervezett ebben az időszakban, többek között a Sóbalett-et, Mo-SóDa foglalkozásokat, Farsangi programot, nyílt napokat, egészségügyi előadásokat, nyugdíjas légzőtornát vagy éppen az Asztmaklub találkozókat. A programokról kapott visszajelzések megerősítettek minket abban, hogy továbbra is legjobb tudásunk szerint próbáljuk megszolgálni bizalmukat.

A terápia megismertetése céljából már 3 éve Pécsett is együttműködünk a helyi szakmai és civil szervezetekkel. Immáron két szezonon átívelően sikeresen és rengeteg pozitív tapasztalattal üzemeltetettük óvodai-bölcsődei csoportos kezeléseinket Pécsett mind a Sóklinikánkon, mind pedig szervezett külső helyszíneken egyaránt.

Pácienseink szívesen megosztják velünk véleményüket.
Szemezgessen Ön is szülőtársai tapasztalataiból ITT!

Ajánlások:

Dr. Papp Gábor gyermek-tüdőgyógyász, allergológus Szigetvári Kórház, Pécs

„Fontos tudni, hogy gyerekkorban is ugyanazok a tényezők az allergia kiváltó okai, mint felnőttkorban. Így nyáron a pollenek, legfőképp a parlagfű, a feketeüröm, illetve a fűpollenek, őszi-téli időszakban pedig a poratkák, penészgombák jelenthetnek jelentős terhelést a rájuk érzékenyek szervezetének. Kizárni az életünkből nem lehet őket, a zavaró tünetek enyhítésére hatékony megoldás az egészségügyi száraz sóterápia. Az egészségügyi száraz sóterápia jótékony hatása már régóta ismert. Hatásmechanizmusa a következő: az apró sószemcsék a legkisebb légutakba is eljutnak, ahol a só leülepedik és magába szívja a vizet, ezzel a nyáktisztulást segítve elő.  Tehát a só a nyákkal kiüríti gyakorlatilag egyrészt a szervezetben felhalmozódott gyulladásos anyagokat, másrészt azokat az allergéneket, amik bejutnak a szervezetbe. Az egészségügyi száraz sóterápiának többek között ez a célja, hogy ezek az anyagok kiürüljenek a szervezetből és így a természetes védekezést tudja nagymértékben fokozni és elősegíteni.”

Prof. Dr. Répássy Gábor, elnök, Fül-Orr-Gégészeti Szakmai Kollégium

Az INDISO száraz sóterápia hatásos eljárás prevencióban és különböző fül-orr-gégészeti rhinológiai megbetegedések rehabilitációs kezeléseiben.

Dr. Batta Ildikó, gyermekgyógyász

A légúti betegségek, az asztma, allergia esetében egyre gyakoribb az előfordulás óvodás kortól. Kiváló választás ilyenkor az Indiso száraz sóterápia. Öröm hallani, mennyivel ritkábban, enyhébben jelentkeznek a tünetek, csökkenthető vagy elhagyható a régóta szedett gyógyszer, sok esetben pedig teljesen tünetmentessé válik a gyermek.

A meggyőzően jó eredmények láttán a szülők szívesen veszik ismételten igénybe a kezelést.

Együttműködő orvosaink véleményeit ITT olvashatja bővebben:

A Magyar Tüdőgyógyász és Fül-Orr-Gégész Szakkollégiumok a hagyományos orvosi kezelés kiegészítő megoldásaként támogatják Magyarország legelismertebb INDISO SPELEO száraz sóterápiáját.

Próbálják ki gyermekükkel Önök is a száraz sóterápiát!

A 15 perces próba ingyenes, 10 éves kor alatt a kísérőnek díjtalan.

Aktuális akcióinkról érdeklődjön a Sóklinikán!

http://indiso.hu/pecs

 

 

  


www.indiso.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Szeptember az új január - őszi tippek az egészségéért

Szeptember az új január - őszi tippek az egészségéért

Sokan mondják, hogy szeptember az új január. A nyári lazulás után sokan motiváltabban érkeznek vissza az edzőtermekbe. Hogy a kezdeti lelkesedés pár hétnél tovább tartson, érdemes szakemberrel konzultálni és konrét célokat meghatározni.
Ki mondta, hogy az ősz unalmas legyen?

Ki mondta, hogy az ősz unalmas legyen?

Az ősz számos lehetőséget kínál, hogy a gyerekek számára izgalmassá és élvezetessé tegyük ezt az évszakot. Összegyűjtöttem néhány ötletet, amelyek segítenek felfedezni az ősz szépségeit és kihasználni az évszak sajátosságait a családi élmények során.
Végzetes mondatok a gyereknevelésben!

Végzetes mondatok a gyereknevelésben!

Vannak olyan végzetes mondatok, amit a szülők később megbánnak. Van pár ismétlődő dolog, amit ha gyakran mondunk gyerekeinknek, akkor azzal akár hosszú távon nehezítjük meg a gyerek és a magunk életét is.- Novák Ferenc pedagógiai viselkedéskutató​ írása.
Miért menjünk el szűrővizsgálatokra, ha nincsen semmi bajunk?

Miért menjünk el szűrővizsgálatokra, ha nincs semmi bajunk?

Azért, hogy ne is legyen! - Dr. Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus írása
Ugrás az oldal tetejére