Jelenlegi hely

Szociodizájn – Ajándékozzon „segítséget” Karácsonyra!

A pécsi Élmény Tár Tanoda gyermekeinek karácsonyát szeretnénk szebbé, élhetőbbé tenni - Szociodizájn című projektünkkel. A Szociopoly 2.0 című előadásunk létrehozásával párhuzamosan „nőtte ki” magát az ötlet.

Miért?

A társasjátékba oltott színházi előadás megtekintése után nézőink folyton feltették számunkra a kérdést: Mit tehetek azért, hogy segítsek a mélyszegénységben, rossz helyzetben és körülmények között élőkért?

Találtunk egy megoldást!

A pécsi Élmény Tár Tanoda gyermekeinek szeptember óta kreatív alkotói, ill. kézműves foglalkozásokat tart két vizuális nevelő kollégánk: Csiki Emese és Polgár Zsuzsanna. A létrejött alkotásokból kiválogatott képek felhasználásával kézműves termékeket és az előadást ill.
színházunkat is promótáló termékeket szeretnénk gyártani: bögrét, pólót, füles textil szatyrot, családi naptárat.
A létrejött kézműves termékek teljes bevételét, valamint minden eladott PR-termék árából 1000 Ft- ot az Élmény Tár Tanodának, ill. az azt fenntartó Emberség Erejével Alapítvány számára adjuk át támogatásként.

Vásároljon Ön is Szociodizájn-terméket, ajándékozzon „segítséget” Karácsonyra!

  • a kézműves szociodizájn-termékeket az ASZPIK adventi termékeket kínáló boltjában lehet megvásárolni (volt Eozin, Király u. 14.);
  • a szociodizájn PR-termékeket (bögre, póló, textilszatyor, családi naptár) pedig e-mailben történt előzetes foglalás nyomán a december 12-i Szociopoly 2.0 előadás előtt tudjuk ünnepélyes keretek közt átadni vagy az azt követő napokban, telefonos egyeztetés nyomán, irodánkban (Pécsi Kulturális Központ, Dr. Veress E. u. 6.).

Miért épp december 12-én?

Ezen a napon, december 12-én, 19.00-es kezdettel játsszuk az ötletadó produkciót, a Szociopoly 2.0 c. előadást a Szenesben, ahol Beck Zoli (30Y) lesz az előadásunk moderátora! Társulatunk az előadás bevételét is az adventi termékek gyártására fordítja!
Erre az alkalomra (Fb-esemény: goo.gl/7zr3sP) 1000 Ft/fő egységes jegyet lehet foglalni (escargohajoja@gmail.com)


Forrás: Escargo Hajója SzNSz

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

Május első vasárnapja Anyák napja mellett a nevetés világnapja is. Egy szívből jövő nevetés jót tesz az egész testnek és léleknek. Nem csupán a stresszt csökkenti vagy az immunrendszert erősíti, hanem segít megelőzni a depressziót és javítja az önértékelést is.
Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Itthon május elsejéről először 1890-ben emlékeztek meg, az első felvonulást a Városligetben tartották. De miért május 1-én ünneplünk?
Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Tudtad, hogy május első vasárnapja a nevetés világnapja is? És azt, hogy először 1998-ban Indiában egy úgynevezett nevető klubban tartották meg?
Anyai küldetések – te melyik film műfajába illessz be?

Anyai küldetések – te melyik film műfajába illessz be?

Egy kisgyermekes anya napja egy akciófilmbe illő kihívások sorozata: reggeltől estig pelenkacsaták, katasztrófaelhárító műveletek, békítő bírák testületi ülései és mentőexpedíciók sokasága a játszótéren. Sok sírással, bizonytalansággal, puszival és öleléssel.
Ugrás az oldal tetejére