Jelenlegi hely

Kitűnő bizonyítványért ajándék belépő a Mecsextrém Parkba!

A Dunántúli Napló szerkesztősége szívből gratulál minden egyes kisdiáknak, aki az elmúlt tanévben kitartóan vette az akadályokat. A csupa mosoly kitűnő tanulóknak a Szín5-ös nevű új játékunkkal szeretnénk kifejezni elismerésünket és gratulációnkat.

A kitűnő tanulók garantált jutalma egy ingyenes karszalagos belépő a pécs-árpádtetői MecseXtrém Parkba. A játékban való részvétel feltétele, hogy a pályázó szülő a www.bama.hu oldalon elérhető pályázati űrlapot kitöltse és gyermekéről, illetve a gyermek bizonyítványáról készített fotót a szülői beleegyező nyilatkozattal együtt feltöltse. Egy képen csak egy gyermek szerepelhet és egy gyermekről kizárólag egy kép tölthető fel az oldalra. A játék június 15-től július 5-ig tart és a pályázaton benyújtott fotók július 10-e és augusztus 10-e között fognak megjelenni a Dunántúli Naplóban.

A nyeremény átvételéhez csupán fel kell mutatni a MecseXtrém Parkban azt a Naplót, amelyben a színötös tanuló fotója megjelent. A játékban részt vehet minden, Baranya megyei általános iskolába járó gyermek törvényes képviselője, akinek gyermeke a 2017/2018-as tanévben kitűnő bizonyítvánnyal (vagy ennek megfelelő írásbeli értékeléssel) rendelkezik. Várjuk megyénk kitűnő tanulóinak jelentkezését.

Forrás: bama.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Így lesz ügyes kezű gyereked

Így lesz ügyes kezű gyereked

Sok szülő csak az iskolaérettségi vizsgálatok során szembesül azzal, hogy óvodás gyermekének a rajzkészsége, vonalvezetése még nagyon távol áll attól, amilyen készségekre az első osztályban szüksége lesz. Kézenfekvőnek tűnhet ilyenkor színezők és feladatlapok garmadájával elárasztani a gyereket, ám a mozgások finomodásához nem erre van szükség.
Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

A gyümölcsök magas cukortartalma szinte kiabál a grillezésért. Imádnivaló ízt ad a finom karamellizált réteg mindenféle gyümölcsnek.
Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletessé teszi a nyarad ez a főtt kukorica recept, nem is kell hozzá a strandra menni! Sőt, mutatunk pár egyéb kukoricás receptet is!
Mosogatógép tabletta praktika

4+1 házi praktika mosogatógép tablettával

Mit tegyünk, hogy a mosott ruha illatos, a mosógépünk pedig hosszú életű legyen?
Ugrás az oldal tetejére