Jelenlegi hely

Méltó módon zárta az évet a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt.

A Pécsi Vagyonhasznosító és az Esztergár Lajos Család-és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ segítségével 30 család jutott karácsonyfához.

A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. 2018-ban számos kezdeményezéssel támogatta a nélkülözőket. Az év utolsó akciójával rászoruló családok számára ajánlott fel fenyőfákat, melynek ünnepélyes keretek között történő átadására 2018. december 18-án került sor.


A PVH nem csak sikerekben, hanem társadalmi felelősségvállalásban is gazdag évet zárt, hiszen tizenkét - akciókkal, kezdeményezéssel, városi programokkal és rendezvényekkel tarkított - hónapon keresztül támogatta a várost. Különböző eseményeivel közösséget kovácsolt a helyiekből, legyen szó művészetről, a gyerekekről vagy az idősekről. Hiszen a Pécsi Városi Gyereknap több, mint 10 ezer gyerkőc napját tette felejthetetlené, a PTE Művészeti Karával együtt megnyitott kiállítás összehozta a város régi és új művészeit, az AngyalGyár pedig megmutatta, hogy senkinek sem kell egyedül töltenie a karácsonyt: mert a
társaság ott segít, ahol szükség van rá.

Az előző évben az AngyalGyár akció tette fel az i-re a pontot, idén azonban még egy karácsonyi akcióra sor kerülhetett, amivel kerek lett a 2018-as év. Mind tudjuk, a meghitt karácsonyi ünnepléshez nélkülözhetetlen a karácsonyfa. A szimbólum, amely alatt összegyűlik a család, ahol gazdát cserélnek az ajándékok, és ami beragyogja az otthont. Ezért az Esztergár Lajos Család-és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ igazgatójának, Nagy Istvánnak a közreműködésével a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. az idei év méltó lezárásaként 30 darab lucfenyőt adományozott a városban élő, rászoruló családok számára. A felajánlott karácsonyfák egy részét személyesen vehették át az érintettek, azonban azok sem maradtak fa nélkül, akik a szállítást nem tudták megoldani, hiszen az egyesület mikrobusszal mindenkihez
eljuttatta.

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kíván a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Te mivel kapcsolódnál ki? Ünnepeld Te is a lusta napot!

Te mivel kapcsolódnál ki? Ünnepeld Te is a lusta napot!

Ugyan a "lusta nap" hivatalos ünneplése nem létezik, de van egy világszerte elismert nap, amit "Nemzetközi Lusta Napnak" neveznek, és ezt augusztus 10-én ünneplik. Ezen a napon arra bátorítják az embereket, hogy lassítsanak le, pihenjenek, és élvezzék a semmittevést.
5+1 tipp, mit ne felejtsünk el ellenőrizni az utastérben az autós családi utazás előtt

5+1 tipp, mit ne felejtsünk el ellenőrizni az utastérben az autós családi utazás előtt

A nyár közepén járunk, sokan most indulnak nagy családi nyaralásra, jellemzően jól megpakolt autóval – különösen, ha hosszabb időre és messzebbre utaznak. A kalandos utazás azonban veszélyeket is rejthet magában, ha nem megfelelően pakolunk vagy néhány alapvető dolgot figyelmen kívül hagyunk.
Hogy valóban élményekkel teli legyen a nyár!

Hogy valóban élményekkel teli legyen a nyár!

Mostanra már nyakig vagyunk a nagy nyári szünet kellős közepében. Mindenki elképesztően várta, a szülők talán már el is felejtik a holazalvókám-elfelejtettükalogopédiafüzetet-beposhadtazúszáscucc kombinációját, a gyerekeknek pedig egy ideje nem kell a szülők gyengéd (vagy épp agyvérzésközeli hangvételű-keljmárfelmertelkésünk!!!) ébresztésére kelniük. Szóval mit csinálnak? Hát még az ébresztőóra megcsörrenése ELŐTT természetesen közlik, hogy felkeltanaaaap, éhesvagyooook, kakiltaaaaam :D Én nem tudom, hogy vannak kódolva, de egyszerűen félelmetes, hogy a tanév idején 7kor sírva nyalábolom ki az ágyból az ovist, bezzeg a szünidőben 6kor már arcon pörögnek a testvérével együtt… Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

A nagy nyári melegben gyakran úgy érezzük, hogy könnyebb lenne egy kávéval, vagy teával. Forró helyzetekre jól jön néhány jeges korty akár mindkettőből.
Ugrás az oldal tetejére