Jelenlegi hely

A Pécs Plazában minden rólad szól!

Új üzletek, színes programok, dinamikusan növekvő látogatószám – mindez bizonyára feltűnt mindazoknak, akik rendszeresen látogatják a Pécs Plazát.

A lendületből és a fejlődésből idén sem vesz vissza a bevásárlóközpont, ezt bizonyítja az a rendkívül színes program, mellyel a látogatóikat várják áprilisban.

Kicsiknek és nagyoknak, kétlábú és négylábú látogatóknak nagyszerű szórakozási lehetőséget is kínálnak, így a nyújtva élményt is a vásárlások mellé.

Tavaszi Shoppingünnep és Pécs Plaza Bevásárlónapok

Első állomásként április 11. és 14. között a Glamour Magazin tavaszi shoppingünnepének vidéki helyszíne lesz a Pécs Plaza.

Ezen a négy napon a Glamour Magazin stílustanácsadó csapata a bevásárlóközpontban vendégeskedik és a stílussarokban megmutatják a tavaszi trendeket, kisminkelnek és készítenek egy menő frizurát is a jelentkezőknek.


A rendezvényhez csatlakozott a Cewe Fotó is, így a shoppingünnepen készített képeket ki is nyomtathatjuk a Cewe standján.

Érdemes a vásárlásokat is erre a négy napra időzíteni, mert a Glamour Shoppingünneppel egy időben Pécs Plaza Bevásárlónapokat is tartanak, melyen a bevásárlóközpont üzleteinek kuponjaival kedvezményesen vásárolhatunk.

A kuponok a Pécs Plaza kuponfüzetében és az akciós napokon a kuponpulton találhatók, de kinyomtathatók a Pécs Plaza weboldaláról is.

Az április 11. és 14. közötti vásárlásokkal egy nyereményjátékon is részt vehetünk, melyen a Puchner Birtok Bikal családi wellness pihenése nyerhető meg.

A teljes programról és a nyereményjátékról minden információ megtalálható a bevásárlóközpont weboldalán és facebook oldalán, illetve a kuponpultnál a hostesseknél is tájékozódhatunk.

 

 

Húsvétra hangolódás a Hangerdő társulattal

Húsvétra hangolódásra várják a kisebbeket és szüleiket, nagyszüleiket április 20-án, szombaton. A Hangerdő társulat vidám, zenés húsvéti előadása 16 órakor kezdődik a Pécs Plaza színpadán, és ahogy az előadók ígérik, nagyon sok zene, móka és kacagás vár a jelenlévőkre.

Kutyás Futás

A hónapot a már hagyománnyá vált Kutyás Futás zárja, mely április 27-én már negyedik alkalommal kerül megrendezésre.

Talán már mondani sem kell, hogy a Pécs Plaza a város egyetlen kutyabarát bevásárlóközpontja, mely 2018-ban elnyerte az „Az év kutyabarát üzletközpontja” szavazás közönségdíját.

A Kutyás Futás egy nagyszerű családi program is, rendszeresen indulnak gyerekek is a versenyen és volt már olyan édesanya is, aki a babakocsiban a gyermekével és két kutyusukkal futotta le a távot.

A verseny mindig jótékony célt szolgál, így a nevezési díjakból befolyt teljes összeget most a Misina Állatmenhelynek ajánlják fel. A résztvevőket és díjazottakat ajándékokkal és nyereményekkel várják!

A Kutyás Futásról szintén minden információ megtalálható a Pécs Plaza weboldalán.

 


Aki ezekben a hetekben látogat el a Pécs Plazába, azt tapasztalhatja, hogy több helyen is átalakítások, üzletköltözések fogadják.

Ennek az oka, hogy a bevásárlóközpont – és remélhetőleg a látogatók – nagy örömére az elkövetkező 1-2 hónapban új üzletnyitásokra kerül sor.

A DM egy 500 nm-es üzletben várja majd vásárlóit és hamarosan a Brendon Gyermekáruház is megnyitja üzletét a Pécs Plazában.

A Virág üzlet és a Krioszauna pedig új helyen várja majd kedves vásárlóit, vendégeit. A Mobil Világ a meglévő üzlet mellett rövidesen egy új, nagyobb üzletben is megtalálható lesz.

Pécs legnagyobb Játszóházában, a Buborékban is átalakítási munkálatok folynak, de pár héten belül újra birtokba vehetik a gyerekek.

Érdemes tehát áprilisban is rendszeresen ellátogatni a Pécs Plazába, hiszen amellett, hogy új üzletek, akciók és nyereményjáték is vár ránk, számos élménnyel is gazdagodhatunk!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére