Jelenlegi hely

ÚJABB OLIMPIÁT RENDEZNEK HETÉNYBEN

A nyár első napját nem lehetne jobban kezdeni, mint főzéssel, zenés és táncos programokkal, valamint rengeteg humorral.

Június elsején rendezik meg az első hosszúhetényi főzőolimpiát a község sportpályáján, ahol különböző civil szervezetek mérhetik össze a gasztronómiai tudásukat. A versenyzők ételeit Kun Péter mesterszakács zsűrizi. Az eredményhirdetésen közreműködik a hetényi származású Schatzl Natalie az ÉRD Magyar Kupa bronzérmes női kézilabdacsapatának a játékosa. Akivel a rajongók és sportbarátok nagy örömére közönségtalálkozó is lesz a helyszínen.

A hagyományos talicskatoló versenyen túl, amire csapatban és egyéniben is lehet nevezni, a gyerekeknek rengeteg lehetőséget biztosítanak a szervezők a szórakozásra: lesz családi játszókert állat-show-val, mászófallal, gumivárral és mesesarokkal. A temérdek program között párhuzamosan karate bemutató, zenés és táncos produkciók lépnek a nagyszínpadra.

Miután mindenki kellően elfárad, a következő lépés, hogy a rekeszizmok is fáradjanak. Este fél nyolctól Magyarország egyik legnépszerűbb stand-up komikusa, Beliczai Balázs gondoskodik a jó hangulatról. Az
ingyenes programsorozatot végül, de nem utolsó sorban, eMBé, az ismert helyi rapper zárja majd rímekbe faragva, kilenc órától pedig retro discóba invitálják a vendégeket.

forrás: szervezők

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

Május első vasárnapja Anyák napja mellett a nevetés világnapja is. Egy szívből jövő nevetés jót tesz az egész testnek és léleknek. Nem csupán a stresszt csökkenti vagy az immunrendszert erősíti, hanem segít megelőzni a depressziót és javítja az önértékelést is.
Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Itthon május elsejéről először 1890-ben emlékeztek meg, az első felvonulást a Városligetben tartották. De miért május 1-én ünneplünk?
Ugrás az oldal tetejére