Jelenlegi hely

Uránvárosban nyit kisüzemet a NaTuri, csapattagokat keresnek!

Több, mint egy évtizede, hogy dr. Turi Glória cégvezető, márkatulajdonos saját egészségének újrateremtése érdekében életmódot és étrendet váltott. A nyers, vegán, élő ételek világa könnyen és gyorsan beszippantotta a jogász-közgazdász végzettségű üzletasszonyt, aki az élő ételek nagyköveteként mutat példát sok gyógyulni vágyó ember számára. Glória most újonnan nyíló kisüzemük üzemeltetéséhez keres munkatársakat, akár részmunkaidőben is. Erről is kérdeztük nemrégiben…

Nagyon sokan ismerik és keresik a NaTuri finomságait. Örömteli hírként értesültünk róla, hogy csapatbővítés várható. Mi újság a NaTuri háza táján?

Idén megvalósul egy régóta dédelgetett álmunk, egy új kisüzemben folytatjuk a sütés nélkül, kíméletes aszalással (42°C) és kézi formázással készülő aszalt élő kenyereink, „chipsek” és kekszek, valamint sütemények készítését, amelyek mindenmentesek. Termékeink glutén-, liszt-, tejcukor-, tejfehérje, tojás-, cukor- és „E” mentesek. Szükségszerű a növekedés, a kapacitásbővítés, ezért megalapítottuk a NaTuri Kft-t. Minőségi fejlődés is ez egyben, új gépek, új eszközök, modern környezet, ide várjuk az új kollégákat. Persze természetesen őstermelőként továbbra is megtartjuk a növényi hajtások (csírák) és a búzafű termesztését.

Kiket kerestek új munkaerőként?

Elsősorban olyan embereket, akik otthonosan mozognak a konyhában, szívesen dolgoznak zöldségekkel, gyümölcsökkel. Szeretnénk olyan kollégákat, akik aktívan részt vesznek az olyan konyhai előkészítő munkafolyamatokban, mint mosás, hámozás, aprítás. Új munkatársaink fognak az aszalt termékek és az élő sütik, „torták” készítésével is foglalkozni. Kreatív hozzáállást várunk, de mivel a munkafolyamatok megkívánják az álló munkavégzést, szükséges a fizikai erőnlét is.
Időszakosan a konyha, illetve az üzemi helyiségek takarítását (pormentesítés, felmosás, ablaktisztítás) is vállalni kell. Szerintem ez is egy kreatív folyamat, hiszen igényesek vagyunk az alapanyagokra, a készülő termékeinkre és arra a környezetre is, amelyben ezeket elkészítjük. Úgy érezzük, hogy ez nemcsak a minőségbiztosítási elvek miatt kell, hogy megvalósuljon.

Nem hangzik túl bonyolultnak és még tanulni is lehet közben!

Ez így van! Egyszerű, de precíz munkafolyamataink vannak. Nagyon pontos és csendes munkát kérünk mindenkitől. Adminisztrálni is tudni kell, és fontos, hogy kollégáink szeressék azt, amit csinálnak. Persze nem várjuk el, hogy a kollégák is nyersvegán étrenden éljenek, de úgy gondolom, hogy ha nyitottak erre és érdeklődőek, akkor sok tudást szerezhetnek a munka során. Bizonyára az egészséges étrendre való fokozatos áttérést is elősegítjük, mivel egyre több manapság a különféle emésztőrendszeri betegséggel élők száma. Ma már nem él az, hogy az vagy amit megeszel, hanem az vagy, amit megemésztesz!

Mire számíthat egy kolléga a NaTurinál? Előnyt jelent a vendéglátóipari végzettség?

Nem írjuk elő, hogy milyen végzettséggel jelentkezzen valaki, de természetesen jó ha van gyakorlata a jelöltnek. Úgy gondolom, hogy nemcsak teljes munkaidőben, hanem részmunkaidőben is tudunk fogadni kisgyermekes édesanyákat, nagymamákat, friss nyugdíjasokat, egyetemi hallgatókat. Persze férfiakat is várunk, nem kizárt, hogy ők is konyhatündérek legyenek! Nálunk első a tisztaság, a pontosság, a fegyelem, no meg a jókedv. Szeretem a humort, a jóízű beszélgetéseket, igazi csapatként kell dolgoznunk. Természetesen értékeljük a kitartást, az akaratot és a tanulni vágyást. A béreket, illetve a béren kívüli juttatásokat illetően egyéni egyeztetést követően állapodunk meg. A munkaidő egyeztetés alapján kerül meghatározásra a napi óraszámnak megfelelően reggel 8.00 és délután 18.00 óra közötti beosztással.

Hogyan lehet jelentkezni?

Önéletrajzot várunk fizetési igény megjelölésével. Egyszerűen e-mailben az info@naturi.hu címre. Mi nem vagyunk „multi” cég, örömmel vesszük a személyes hangvételű önéletrajzot. Bemutatkozó motivációs levelet is kérünk arról, hogy miért szeretne a jelölt a NaTurinál dolgozni! Bennünket tényleg érdekel, hogy mik az erősségei, miben jó, minek örül, mit szeret és miért gondolja magát megfelelőnek a jelölt.

Kívánunk sok sikert az új kollégáknak is és Nektek is! Hol tudjuk ezután megvásárolni a finomságokat?

Köszönjük szépen! Egyelőre Pécsett a megszokott nyitva tartással várjuk vásárlóinkat a Sirály utca 2 szám alatt. Itt továbbra is elérhetőek a növényi hajtások és a búzafű is. Tehát minden pénteken 10 órától 19 óráig. Valamint már több városban a bioboltokban és cukrászdákban is elérhetőek termékeink. A többi infót megtalálják az érdeklődők a honlapunkon is. www.naturi.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére