Jelenlegi hely

Júniusi programok a Bikali Élménybirtokon

június 13. (szombat) 10:00-17:00

Szombatonként középkori kézműveskedéssel, rejtélyes kódfejtéssel, és szórakoztató előadásokkal készülnek az Élménybirtok lakói!

A hölgyeknek és az uraknak Zina kurtizánunk szerelmi okítást tart, az aprónépre pedig különféle, kacagtató, zenés előadás vár! A nap zárásaként szurkolj kedvenc lovagodnak a lovagi tornán! Fedezd fel újdonságainkat is!
Bikalon vár az újabb családi kaland!

A program a következő nyitva tartási napokra érvényes: 2020. június 6., 13., 20., 27.

10 éves jubileumi újdonságok:
10 ÉVES JUBILEUMI KEDVEZMÉNY

Az Élménybirtok 10 éves évfordulója alkalmából 2020. május 30.-december 19. között minden egyéni látogatóként érkező 2020-ban 10. életkorát betöltő gyermek ingyen léphet be az Élménybirtokra! A kedvezmény csoportos kirándulásra nem érvényes, az igénybevételhez igazolvány felmutatása szükséges!

KÖZÉPKORI JÁTSZÓTÉR

Igazi középkori játszótérrel várjuk a gyerekeket! Vár alakú akadálypálya mászókával és mászófallal, hintákkal, csúszdákkal!
https://youtu.be/SUxEXfOyLCI

LOVAGOK CSATÁJA

Döntsd el, ki a legjobb lovag az Élménybirtokon! Add le a szavazatod kedvencedre és segítsd őt – és persze, saját magadat – a fantasztikus nyereményekhez!

LÉGY TE AZ EGYMILLIOMODIK LÁTOGATÓNK, ÉS NYERJ WELLNESS PIHENÉST!

Az Élménybirtok látogatói számát tekintve az idei évben meghaladjuk az 1.000.000 látogatót, ezért azt a személyt, aki megvásárolja az egymilliomodik belépőjegyet megünnepeljük, és megjutalmazzuk! A szerencsés látogató egy emléktáblával és egy wellness pihenéssel gazdagodik, melyet a Puchner Kastélyszállóban tölthet el kedvesével. Az utalvány tartalma: szállás 2 éjszakára standard szobában történő elhelyezéssel, félpanziós ellátás, a vacsora ideje alatt korlátlan italfogyasztással, valamint 3 wellness részleg használata. Az utalvány a szállodával történő előzetes egyeztetést követően 2021. június 13-ig használható fel hétköznap, kivéve kiemelt, ünnepi időszakok, iskolai szünetek. Az utalvány más akcióval nem vonható össze.

Bikalon vár az újabb családi kaland!

 

PROGRAM



  • 10:00 Nyitás
  • 10:00-17:00 Interaktív házak a Faluban: Varázsfestő háza, Boszorkányház és a Kovácsműhely
  • 10:00-17:00 Állatudvar – Hallgasd meg egy magyar népmesénket A kiskakas gyémánt félkrajcárját illetve, La Fontaine híres tanmeséjét, A róka és a holló történetét
  • 10:00-17:00 Nézz be a birtok összes kézműves műhelyébe, tekints bele a mesteremberek munkájába és vásárolj portékáik közül! Az óvárosi műhelyekben szívesen lát a mézeskalács készítő, a mézárus, a bőrműves, az ötvös, tűzzománc és üvegkép készítő, az ólomkatona festő, a könyvkötő, és a reneszánsz ruha készítő, valamint a városka egy kanyaros fordulatában a fafaragó.
  • 10:00-15:00 „Labirintus” játék a Birtok területén – Fedezd fel a 7,5 hektáron elterülő Birtokot, s közben keresd a középkori világ emblematikus képeit ábrázoló kártyákat!
  • 10:00-15:00 Titkos jelek, talányos helyek – Fejtsd meg a rejtélyes kódot a kincses térkép segítségével! A játékra a Mézeskalácsos műhelyben jelentkezz!
  • 10:00-11:00 Kézművesek órája- Légy te is kézműves egy órára, tedd próbára képességed!
  • 11:30-12:15 Flúgos zenetörténet – vidám zenés történelemóra a Puchner Pódiumon (Rossz idő esetén az Apródképző Színháztermében)
  • 12:00-15:00 Finom falatok órái – fenséges fogásokkal várnak a Fehér Hattyú Fogadóban
  • 13:00-13:30 Ugi Mama varázsiskolája – zenés varázsmese az aprónépnek és korodbélieknek a Puchner Pódiumon (Rossz idő esetén az Apródképző Színháztermében)
  • 14:30-15:30 Kurtizánképzés Zinával – szerelmi okosítás hölgyeknek és érdeklődő uraknak, avagy párterápia az Apródképző Színháztermében„Babukák, ne késsetek, szigorú tanár vagyok!” Zina
  • 16:00-16:30 Lovagi torna – látványos lovas előadás a Lovagi Arénában
  • 17:00 Zárás

Helyszín: Puchner Birtok, Bikal, Rákóczi u. 22.

Jó tudni!

- Az előadások gondtalan élvezetét szeretnénk Önnek biztosítani. Így kérjük, hogy előzetesen foglalja le belépőjegyét telefonon vagy e-mailben, hogy helyét garantálni tudjuk.
- Az ingyenes gyermek- és jubileumi jegy csoportos kirándulásokra nem érvényes.

Kérjük, hogy szélsőséges időjárás esetén az érkezés reggelén a + 36 72 459 547-es telefonszámon érdeklődjön a nyitva tartásról!

Forrás: facebook

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

"Miért nem tudok fogyni?" Nézzük, van-e jó válasz, szakértői válasz a kérdésre!
Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Mire jó a családi kiruccanás?

Mire jó a családi kiruccanás?

Pihenünk, szórakozunk, felfrissülünk, új élményeket szerzünk. Emlékeket gyűjtünk, együtt van a család. De mire tanít még az utazás?
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Ugrás az oldal tetejére