Jelenlegi hely

Nemzeti Lovas Színház: Szilaj – negyedik előadás a Bikali Élménybirtokon

augusztus 1. (szombat) 20:00–22:00

A Bikali Nyári Fesztivál 2. kiemelt programja: A Nemzeti Lovas Színház idén a Szilaj című előadással szórakoztatja rajongóit. A lovas színházi előadást 6 alkalommal mutatjuk be.

Szilaj, a betörhetetlen vadló kalandjairól mesél a Nemzeti Lovas Színház legújabb családi musical-e. A történet a messzi Vadnyugatra kalauzol, ahol dúl a háború a lovasság és az indiánok között. Soha nem lehet béke a két világ találkozásakor, ám Szilaj varázslatos lényével mégis hidat épít ember és ember között. Világpremiert jelent, hogy először lesz látható együtt a klasszikus stílus és szabad idomítás művészete a lovas színházak történetében. A darab végén Szilaj teljesíti a lehetetlennel felérő küldetését: megmenti szülőföldjét, ám ehhez hihetetlen bátorságra és elszántságra lesz szüksége.

Szereposztás:
Indián fiú, Kenai: Mohácsi Márk
Ezredes, James Cooper: Pintér Tibor
Ezredes felesége, Jenna: Ilyés Jenifer
Indián lány, Nair: Pápai Kíra
Apacs törzsfőnök: Varga Viktor
Ősanya: Papadimitriu Athina
Gügye indiánok: Bányavölgyi Donáta, Bíró Bálint
Amerikai katonák: Bencze Sándor, Gazdik Dávid
Indián lányok: Ambrus Izabella, Poór Vivien

Az előadás kezdete: 20:00

A műsor 2 x 50 perc izgalmat és lenyűgöző látványt ígér, rengeteg meglepetéssel, mely garantálja a színvonalas szórakozást és kikapcsolódást felnőtt vendégeinknek. A két felvonás közötti 20 perces szünetben büfé várja a nagyérdeműt mindenféle finomsággal és frissítővel.

Az előadást vacsorával egybekötve is megtekintheti!

JEGYEK
Az online jegyvásárlás előreláthatóan 2020. június 18-tól lesz elérhető az alábbi oldalon:
https://elmenybirtok.hu/programok/nemzeti-lovas-szinhaz-szilaj-elso-eloadas

Szállással egybekötött ajánlatért tekintse meg a Puchner Kastélyszálló aktuális ajánlatát:
https://puchner.hu/akciok

Légy Te az egymilliomodik látogatónk, és nyerj wellness pihenést!

Az Élménybirtok látogatói számát tekintve az idei évben meghaladjuk az 1.000.000 látogatót, ezért azt a személyt, aki megvásárolja az egymilliomodik belépőjegyet megünnepeljük, és megjutalmazzuk! A szerencsés látogató egy emléktáblával és egy wellness pihenéssel gazdagodik, melyet a Puchner Kastélyszállóban tölthet el kedvesével. Az utalvány tartalma: szállás 2 éjszakára standard szobában történő elhelyezéssel, félpanziós ellátás, a vacsora ideje alatt korlátlan italfogyasztással, valamint 3 wellness részleg használata. Az utalvány a szállodával történő előzetes egyeztetést követően 2021. június 13-ig használható fel hétköznap, kivéve kiemelt, ünnepi időszakok, iskolai szünetek. Az utalvány más akcióval nem vonható össze.

JÓ TUDNI!

- Az előadás szabadtéren, a Lovagi Küzdőtéren kerül megtartásra. Javasoljuk, hogy a késői időpontra tekintettel (20:00-22:00) hozzon magával hosszú öltözéket, a teljes kényelem érdekében esetlegesen párnát, plédet.
- Az előadás gondtalan élvezetét szeretnénk Önnek biztosítani, melyhez a nézők számának korlátozására van szükség. Így kérjük, hogy előzetesen vásárolja meg jegyét online vagy foglalja le telefonon/e-mailben, hogy helyét garantálni tudjuk.
- A vacsorával egybekötött előadásjegyek megrendelésére az előadásokat megelőző csütörtök 12:00-ig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
- Az előadásjegyek megrendelésére az előadásokat megelőző péntek 18:00-ig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
- Az előadáson és a vacsorán való részvételhez előre fizetés szükséges, ezért javasoljuk, hogy váltsa meg jegyét online.
- A vacsora 18:00 órakor kezdődik, étkezés érkezési sorrendben.
- Az előadás helyszíne, a Lovagi Küzdőtér, valamint a vacsora helyszíne az Élménybirtok jegypénztára felől közelíthető meg.
- Rossz idő esetén az előadás zárt, fedett térben kerül megtartásra.

Jegyrendelés: +36 72 459 547, 548-as telefonszámok egyikén vagy a info@elmenybirtok.hu e-mail címen!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

"Miért nem tudok fogyni?" Nézzük, van-e jó válasz, szakértői válasz a kérdésre!
Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Ugrás az oldal tetejére