Jelenlegi hely

Hogy ne töltsék egyedül a karácsonyt! Adománygyűjtés kórházban ápolt gyerekeknek

Ne ülj tétlenül! Az adományokat 2020. november 27-ig, péntekig várják a kezdeményezők! A Rádiós összefogás a beteg gyerekekért elnevezésű, az Ökomenikus Segélyszervezet által összefogott kampány célja 12 millió forint összegyűjtése a kis betegek részére.

 

Az összegyűjtött adományokat a kijelölt kórházak gyermekosztályai kapják meg, hogy mobileszközt vagy mobil internet előfizetést vásárolhassanak a kis betegeknek.

66 magyarországi rádió csatlakozott a kezdeményezéshez szerte az országból, amelynek keretében a megyeszékhelyek kórházainak gyermekosztályai számára gyűjtenének okoseszközökre.

Ha nagyobb összeg gyűlik össze, akkor a gyermekosztályoknak tableteket vagy laptopokat, illetve olyan eszközöket is vásárolni szeretnének a kezdeményezők, melyekről online tartalmak érhetőek el a gyerekeknek.

A cél az, hogy könnyebbé tegyék a kis betegek számára a hozzátartozóikkal való kapcsolattartást a járványhelyzet karácsonyi időszakában.

Az adományok az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül jutnak el kórházak gyerekosztályaihoz.

Az 1991-ben alapított Ökumenikus Segélyszervezet Magyarország egyik legnagyobb, nemzetközileg is elismert karitatív szervezete. A Segélyszervezet nemzetiségi, vallási és világnézeti hovatartozásra való tekintet nélkül, a legszigorúbb szakmai és átláthatósági követelményeknek megfelelve nyújt segítséget a rászorulóknak Magyarországon, a Kárpát-medencében és a világ számos országában.

Fogjunk össze, hogy a kórházakban fekvő gyermekek erőt meríthessenek a gyógyuláshoz a szeretteik, barátaik hangjából!

Itt tudod támogatni.

ADL - Debrecenimami

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Szeptember az új január - őszi tippek az egészségéért

Szeptember az új január - őszi tippek az egészségéért

Sokan mondják, hogy szeptember az új január. A nyári lazulás után sokan motiváltabban érkeznek vissza az edzőtermekbe. Hogy a kezdeti lelkesedés pár hétnél tovább tartson, érdemes szakemberrel konzultálni és konrét célokat meghatározni.
Ki mondta, hogy az ősz unalmas legyen?

Ki mondta, hogy az ősz unalmas legyen?

Az ősz számos lehetőséget kínál, hogy a gyerekek számára izgalmassá és élvezetessé tegyük ezt az évszakot. Összegyűjtöttem néhány ötletet, amelyek segítenek felfedezni az ősz szépségeit és kihasználni az évszak sajátosságait a családi élmények során.
Végzetes mondatok a gyereknevelésben!

Végzetes mondatok a gyereknevelésben!

Vannak olyan végzetes mondatok, amit a szülők később megbánnak. Van pár ismétlődő dolog, amit ha gyakran mondunk gyerekeinknek, akkor azzal akár hosszú távon nehezítjük meg a gyerek és a magunk életét is.- Novák Ferenc pedagógiai viselkedéskutató​ írása.
Miért menjünk el szűrővizsgálatokra, ha nincsen semmi bajunk?

Miért menjünk el szűrővizsgálatokra, ha nincs semmi bajunk?

Azért, hogy ne is legyen! - Dr. Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus írása
Ugrás az oldal tetejére