Jelenlegi hely

Találd meg a tökéletes dohányzóasztalt!

A nappali elengedhetetlen kelléke a dohányzóasztal, mely frissítő elenganciájával minden teret különlegessé varázsol.

A dohányzóasztal az egyik legkevésbé értékelt bútordarab. Sokan úgy gondolják, egyáltalán nincs szükségük rá, pedig nem csak dekorációként funkcionál, leteheted rá az italodat, vagy akár lábtartónak is használhatod. A megfelelő asztal csodás kiegészítője lehet a meglévő bútoraidnak, ugyanakkor stílust kölcsönöz a helyiségnek. Nem csak nappaliba használhatod, a hálószobában, de akár a fürdőszobában is jól mutat, a lehetőségek szinte határtalanok, csak a fantáziádra van szükség!

Amikor asztalt keresel, tartsd szem előtt a szoba többi darabját: sötét vagy világos? Letisztult vagy díszes? Fényes vagy matt? A tökéletes bútordarab kiegészítőként szolgál a már meglévő bútorok hangulatához és stílusához. Amennyiben teljesen üres szobát kell a nulláról berendezned, lehetsz sokkal bátrabb és kevésbé szabálykövető. Válassz olyan nappali dohányzóasztalt, ami különleges, formabontó, és a szoba legegyedibb darabja lehet - és utána ehhez igazíts minden újabb bútordarabot és kiegészítőt.

Ha most vásároltad meg vadonatúj asztalkádat, és elfoglalta helyét a nappalidban, itt az ideje, hogy felturbózd egy kis élettel! Keress merész vázát, lámpát, szobrot vagy bármilyen hasonló kiegészítőt, mellyel életre keltheted új bútorodat.

Amennyiben hangsúlyosabb designra vágysz, és a tér is megengedi, felejtsd el a hagyományos elrendezést. Akár két nappali dohányzóasztalt is elhelyezhetsz egymást mellé, de a tiszta szimmetria érdekében ragaszkodj az azonos mintákhoz, eklektikus hatásért kontrasztos színeket is párosíthatsz. Nem csak egymás mellé rakhatod ezeket a darabokat, de akár egymás alá vagy fölé is, természetesen ehhez különböző méretű darabokat kell választanod. Fantasztikusan mutat egy nagyobb dohányzóasztal, alatta pedig egy kisebb.

A kiválasztás szempontjai

Vannak, akik szeretnek bútorboltban vásárolni, élőben látni és tapintani a kiszemelt darabot. Manapság viszont az olyan internetes bútoráruházakból, mint a www.butor-mirjan24.hu is sokan rendelnek, ennek előnye, hogy szélesebb kínálatból válogathatnak és nagyobb eséllyel találják meg a számukra leginkább megfelelő bútort.

A nappali nem teljes dohányzóasztal nélkül, de annyiféle szín és stílus létezik, hogy a bőség zavarában könnyen elveszhetsz. Van pár szabály, ami mentén könnyebb lesz a választás.

A beton hatású, vagy fémmel kombinált kisasztal remekül kiegészíthet egy indusztriális stílusú szobát. Amennyiben szereted a sötét színeket és az erősen hangsúlyos darabokat, válassz fekete márvány dohányzó asztalt.

Ha a természetes hatást preferálod, akkor fából készült dohányzóasztalt keress, ha pedig fénnyel töltenéd meg a teret, akkor sárgaréz, króm vagy arany színű darab kell neked.

A letisztult, steril enteriőrbe leginkább fehér dohányzóasztal illik.

Nemcsak a szín-és anyagválasztás lényeges, a bútorok formája is megadhatja a tér hangulatát. Mit szólnál mondjuk egy különleges sziluettű darabhoz? Akár a folyékony vonalakat, akár az éles sarkokat részesíted előnyben, a megfelelő asztalka hozzáad a tér esztétikájához. Ha sok különböző stílus keveredik a nappaliban, akkor egy minimalista darabot válassz. Amennyiben különleges szőnyegeid, formabontó kanapéd vagy foteleid vannak, üveg dohányzóasztalra van szükséged, így ezek a különleges darabok maradhatnak továbbra is a figyelem középpontjában.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

Sokunk, önmagunknak feltett napi kérdése ez, "Miért nem tudsz fogyni?" Nézzük, van-e jó válasz, szakértői válasz a kérdésre!
Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Ugrás az oldal tetejére