Jelenlegi hely

A szemüveg valóban öltöztet?

Manapság bárki viselhet szemüveget - nem kell hozzá dioptriás lencse. Van, aki egyszerűen a kék fény hatását szeretné minimalizálni, mások pedig ezzel egészítik ki megjelenésüket. Szemüvegesnek lenni egyáltalán nem ciki, sőt: igazán menővé teheted vele a külsődet, légy bármilyen élethelyzetben. Bemutatjuk, hogy miként válaszd ki és hogyan viseld az ideális okulárét!

Hogyan találd meg az ideálisat?

A legjobb, ha végiggondolod, mire szeretnéd használni. Úgy érzékeled, hogy nem látsz olyan tisztán, vagy csak estére fárad el a szemed? Netán sokat ülsz a számítógép előtt? Vagy egyszerűen csak a divatos női szemüvegek viselői közé akarsz tartozni? Bármelyik is a válaszod - akár egyszerre többre is igennel válaszoltál -, teljesen rendben van.

A fotó forrása: Krakenimages.com / Shutterstock.com

Egyrészt azért, mert a teljes jóllétedhez igenis jogod van a megfelelő dioptriájú és kinézetű szemüveghez. Ha pedig egyszerűen csak úgy érzed, jobban passzolna a személyiségedhez, az külön képes emelni a közérzetedet és javítani a hangulatodon.

Gondold át, mi az a stílus és színvilág, ami téged jellemez. Ne feledd, hogy érdemes azt is figyelembe venned, milyen árnyalatok állnak neked jól, és mik azok a szemüvegformák, amik kiemelik az arcformádat.

Hol kutasd fel?

A modern technikában az a legjobb, hogy már otthonodat sem kell elhagynod egy szuper vásárláshoz. Egy divatos szemüvegmárkától, az stílusos eyerim collection kínálatából már a kedvenc foteledből vagy a mobilodon is meg tudod nézni a kínálatot. Legyen szó sportról vagy irodai munkáról, mindennapi vagy ideiglenes viselésről, ezen az oldalon kedvezményes áron fogod megtalálni a számodra tökéletes szemüveget! Akár a párodnak is kiválaszthatsz egyet, hiszen mindkét nemnek fontos a tiszta látás.

A fotó forrása: Victoria Shapiro / Shutterstock.com

Szeretnéd esetleg a teljes megjelenésedet átszabni? A szemüveg és az új frizura mellett érdemes a lábbelivel folytatnod: ezen az oldalon a női cipők közül válogathatod ki a legújabb kedvenceidet!

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

"Miért nem tudok fogyni?" Nézzük, van-e jó válasz, szakértői válasz a kérdésre!
Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Ugrás az oldal tetejére