Jelenlegi hely

Aktív tavasz – a sportos gyerekcipők kiválasztása

A gyerek sportcipő nem hiányozhat egyetlen lurkó cipős szekrényéből sem. Nincs olyan évszak, amikor a rohangálás, a játék, a szabadidős tevékenységek, a kint töltött percek ne élveznének elsőbbséget. Márpedig az egyáltalán nem mellékes, hogy az aktív pillanatok, amik órákká duzzadnak, milyen körülmények között zajlanak.

A lábak egészségének védelme mindenek felett elsőbbséget élvez

A gyerek sportcipő kialakításának minden egyes mozzanata egyetlen célt szolgál: a fejlődő, fiatal szervezet növekedésének támogatását. Ugyanis bármennyire meglepő, egy cseppet sem mellékes, hogy a lábfejek milyen megtámasztásban vesznek részt, valamint az ujjak, talppárnák hogyan helyezkednek el. A kényelmetlenség nem tolerálható sem rövid, sem hosszú távon. Ráadásul a kellemetlenségeknek ifjú korban fizikai következményei is adódhatnak, hiszen a rosszul kiegyensúlyozott járás ronthatja a tartást, egyúttal további negatív kellemetlenségeket is eredményezhet. Pánikra azonban semmi ok: a minőség ott kezdődik, ahol egyrészt az aggodalmaknak helyük nincsen, másrészt a megbízhatóság elsőbbséget élvez mind anyaghasználat, mind kiviteli technológia szempontjából.

A CCC óriási választékában a gyermekek hamar ráakadhatnak arra a csukára, ami a szívüknek kedves. Érdemes hagyni őket válogatni, mert a külsőségek elemezgetését nagyon élvezik. Természetes, hogy nekik nem a praktikussággal összefüggő tulajdonságok a leginkább érdekesek. Hanem a lábaikon megmutatkozó látvány, ami vagy dicséretet vált ki a környezetükből, vagy éppen közömbösséget, esetleg gúnyolódást. Nem mindegy. De ebben nincsen semmi meglepő, hiszen nekünk, felnőtteknek sem mellékes egyetlen percig sem, hogy hogyan néz ki a sportcipőnk.

A CCC online platformja átlátható, könnyen kezelhető, és mindennek tetejében éjjel-nappal elérhető. Ugyanakkor fejlődő szervezet lévén elképzelhető, hogy próba nélkül esélytelen vállalkozás a vásárlás. Ekkor sincsen gond, hiszen a CCC üzletei szerte az országban kézenfekvő megoldást kínálnak. Így nincs az a banánhéj, amin a választás váratlanul elcsúszhat.

Mik azok a jellemzők, amik szülői szemmel a leginkább érdekesek?

A strammság, a strapabíróság, illetve a komfortosság, valamint a megfelelő járási körülmények biztosítása. Ugyan az kétségtelen tény, hogy a gyerek sportcipő a leggyakrabban kinőtt holmik közé tartozik. De egy biztos. Megéri újra és újra minőségi döntéssel gazdagítani a mindennapok sodrását, ugyanis a lábak egészsége ennyit minimum megér.

Az, hogy melyik színű modell az igazi, a befutó, az egyértelműen egyénfüggő. Bár a fekete és fehér variációk méltán közkedveltek, ám az aktuális trend fő irányvonala a színesség. Oly sok minden szürke a hétköznapokban, miért ne képezhetne üdítő kivételt a gyerkőcök cipője? A kicsik így hírhozóvá válhatnak: vidámságot, jókedvet, színes egyéniséget, színpompás megjelenést, még véletlenül se egysíkú, szürke monotonitást képviselhetnek, csupán a csukájuk örömteli, elégedett, lelkes viselésének köszönhetően.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

A gyümölcsök magas cukortartalma szinte kiabál a grillezésért. Imádnivaló ízt ad a finom karamellizált réteg mindenféle gyümölcsnek.
Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletessé teszi a nyarad ez a főtt kukorica recept, nem is kell hozzá a strandra menni! Sőt, mutatunk pár egyéb kukoricás receptet is!
Mosogatógép tabletta praktika

4+1 házi praktika mosogatógép tablettával

Mit tegyünk, hogy a mosott ruha illatos, a mosógépünk pedig hosszú életű legyen?
Piknik és egyéb receptek a nyári boldogsághoz

Piknik és egyéb receptek a nyári boldogsághoz

Jöhet egy nyári piknik? Piknikezni klassz dolog, olyan, mintha kivinnéd a vacsorát a parkba. Nem kell aggódni a morzsákért, a kézzel evés esetlegessége miatt az etikettért. Valahogy mindenki lazább, jókedvűbb és éhesebb is persze. Játszhattok, dumálhattok, kütyümentesen a zöldben... lehet csajos, romantikus, borozgatós vagy gyerekes, a jó hangulat és élmény garantált!
Ugrás az oldal tetejére