Jelenlegi hely

3+1 előny a rozsdamentes acél kulacsok mellett

Sokak számára kérdés, hogy milyen típusú kulacsot érdemes venni. Főként a változó igények miatt merül ez fel, hiszen szeretnénk, ha nem lenne nehéz, könnyű lenne tárolni, nagy kapacitása lenne BPA mentesen. Kevés kulacs az, amelyben ezek mind egyesülnek, de szinte tökéletes megoldás lehet a rozsdamentes acél!

Rozsdamentes acél kulacs gyerekeknek és felnőtteknek is kiváló választás lehet, a cikkben pedig összeszedtünk öt olyan érvet, amely segít meghozni a döntést.

1. Az egészséged érdekében válassz rozsdamentes acél kulacsot

A rozsdamentes acél kulacsok BPA mentesek. Ezt az anyagot már számos országban betiltották, az USA-ban például már 10 éve, ennek ellenére a műanyagokban még mindig engedik a használatát. Számos kutatás kimutatta már, hogy a BPA káros az egészségre és kerülni érdemes.

Ráadásul a rozsdamentes acél kulacsok távol tartják a baktériumokat és a penészt, így jóval biztonságosabb használni.

2. A Föld is nagyon hálás lesz Neked

Tudtad, hogy az emberek a megvásárolt műanyag vizes palackoknak csak körülbelül 12 százalékát hasznosítják újra? És ennek a 12 százaléknak is csak az 50 százaléka van ténylegesen újrahasznosítva, a többivel biztosan szennyezzük a környezetet. A műanyag palackok kb. 1000 év alatt bomlanak le és előállításuk is nagy környezeti terhelést okoz.

Faktorálás | Faktoring szerződés

3. Egyszerűen finomabb lesz a víz a rozsdamentes kulacsnak köszönhetően

Ismerős érzés, amikor éjszakára véletlenül a teát benne hagyod az üvegben, majd reggel kiöblíted és a friss víz, amit bele töltöttél ugyanolyan tea ízű?

A jó minőségű rozsdamentes acél kulacsok, mint amiket a Planetino kínálatában kapni, nem tartják meg ezeket az ízeket és mindig azt az ízt élvezheted, amit éppen bele töltöttél a palackba!

+1, Anyagilag is megéri

 Elfoglalt emberek vagyunk, rohanunk a munkába, a gyerekért. Egy dolog szinte biztosan nem jut eszünkbe: hidratálni. Egy rozsdamentes acél kulacs segítségével viszont ettől már nem kell félnünk, ráadásul gondolj csak bele: mennyi utat spórolsz meg, hogy nem kell állandóan palackozott vízért rohangálnod a boltba?

Csapj le egy rozsdamentes acél kulacsra gyermekednek is!

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

A gyümölcsök magas cukortartalma szinte kiabál a grillezésért. Imádnivaló ízt ad a finom karamellizált réteg mindenféle gyümölcsnek.
Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletes főtt kukorica? Íme a tuti recept!

Tökéletessé teszi a nyarad ez a főtt kukorica recept, nem is kell hozzá a strandra menni! Sőt, mutatunk pár egyéb kukoricás receptet is!
Mosogatógép tabletta praktika

4+1 házi praktika mosogatógép tablettával

Mit tegyünk, hogy a mosott ruha illatos, a mosógépünk pedig hosszú életű legyen?
Piknik és egyéb receptek a nyári boldogsághoz

Piknik és egyéb receptek a nyári boldogsághoz

Jöhet egy nyári piknik? Piknikezni klassz dolog, olyan, mintha kivinnéd a vacsorát a parkba. Nem kell aggódni a morzsákért, a kézzel evés esetlegessége miatt az etikettért. Valahogy mindenki lazább, jókedvűbb és éhesebb is persze. Játszhattok, dumálhattok, kütyümentesen a zöldben... lehet csajos, romantikus, borozgatós vagy gyerekes, a jó hangulat és élmény garantált!
Ugrás az oldal tetejére