Jelenlegi hely

Feliratos pólók bármely alkalomra – divatos és egyedi outfitekhez

A feliratos pólók egy jó ideje igazán népszerű üzenetközvetítővé váltak a divatiparban. A különféle nyomtatott, szöveges felsőkkel kifejezhetjük a gondolatainkat, vagy akár felhívhatjuk a figyelmet komoly globális problémákra is. Ezen túl viszont a feliratos pólók arra is tökéletesek, hogy pozitív vagy vicces szövegekkel egyszerűen kellemesebbé tegyük mások hangulatát – akár a sajátunkat. Ráadásul ilyen pólókat mi magunk is csináltathatunk egyedi kivitelben, a különféle pólóboltokban. Ezek a felsők viszont ajándék gyanánt is tökéletesek lehetnek.

Egyedi feliratos pólók – a legmenőbb viseletekhez

Egy megfelelően kiválasztott feliratos póló igazán stílusos hatást kelt szinte bármely lazább outfit részeként. Mivel mindegyik póló más-más hangulatú lehet, ezért a sötét, diszkrétebb darabok még egy stílusosabb szetthez is remekül mutathatnak. Ahogy beáll a jó idő, olyankor ráadásul sokkal változatosabban hordhatjuk ezeket a felsőket is. A perszonalizált, azaz saját ízlésünk szerint nyomtatott pólók pedig valóban úgy készülnek, hogy azokat teljes mértékben be tudjuk illeszteni a ruhatárunkba.

Tökéletes ajándék bárki számára

Ha ismerjük a megajándékozni kívánt ízlését, például a saját anyukánknak tervezünk, akkor nagyszerű választás lehet az egyedi feliratos pólók közül egy megfelelő darab. Akár anyák napjára is szívhez szóló meglepetés egy-egy ilyen felső, de szinte bármilyen alkalomra ideális ajándék lehet. Az ilyen pólókat biztos, hogy soha nem fogják kidobni ajándékozottaink. Ráadásul még akkor is praktikus lehet, ha a megajándékozott nem igazán egy „pólós típus”. Otthoni ejtőzéshez vagy alváshoz biztosan, hogy ő is kedvelni fogja.

Kényelmes, egyedi és környezetkímélő

Képzeljük el azt a pólót, amire a legkedvesebb mintánk vagy idézetünk van rányomva. Nem fogjuk csak úgy kidobni, igaz? Az ilyen pólók egyáltalán nem sorolhatóak a fast fashion kategóriába. Sok-sok évig megmaradnak ruhatárunkban, mivel valóban szeretjük őket – jó érzéssel tölt el minket a birtoklásuk. Hölgyeknél jellemző általában, hogy a kinyúlt pólókat otthoni vagy alvós felsőnek fogják be később. Ezért aki egyedi nyomtatású pólót választ, nyugodtan gondolkodhat hosszú távon is. Ezek a mintás, feliratos pólók finom pamutból készültek, ezért nem csak a városba, hanem edzéshez és otthoni pihenéshez is kiválóak. Minőség nyomtatással készülnek, ami miatt évekig egy egyedi és rendkívül trendi ruhadarabot tudhatunk magunkénak személyükben. Miért kéne tehát engednünk a fast fashionnek, ha olyan minőségi felsőket kaphatunk, amik tökéletesen ránk szabottak?

Egyedi pólónyomtatás pillanatok alatt

Ha nem a már előre elkészített minták közül választunk, akkor könnyen elkészíttethetjük a saját elképzeléseink szerint is feliratos pólónkat. Ez sem telik több időbe, mintha a kész minták kínálatából választatnánk. Ezért az egyedi pólónyomtatás által leány- vagy legénybúcsúra, szülinapra, valamint más ünnepekre is csináltathatunk saját feliratos pólókat – pontosan úgy, ahogyan megálmodtuk.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

"Miért nem tudok fogyni?" Nézzük, van-e jó válasz, szakértői válasz a kérdésre!
Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Ugrás az oldal tetejére