Jelenlegi hely

Gyerünk, anyukám! - Hétfőn indul az őszi programkör

Fogynál, izmosodnál, fittebb lennél, de nem tudod, hogy az anyaság és (házi)munka mellett hogyan szakíts időt magadra? Nekem 6 éve a Gyerünk, anyukám! online tornarendszer segített, amiről ITT meséltem.

Szeptember 12-én indul a Gyerünk, anyukám! őszi programköre és arra gondoltam: ismét benevezek! :) Téged is érdekel? Íme a részletek:

Van még néhány napod arra, hogy átgondold, idén ősszel nyugalomra, stresszoldásra, zúzós edzésekre vagy valamilyen új, soha nem próbált mozgásformára vágysz.

Szeptember 12-én elstartol a Gyerünk, anyukám! őszi programköre, és 8 héten át egy csapatban tornázunk újra.

Ne feledd, hogy ha SZÉP kártyával fizetnél, azt most még bármelyik zsebből megteheted, idén még érvényben van a zsebek közötti átjárhatóság!

Ráadásul ebben a programkörben három újdonsággal is készültünk:

  • 2x8 hetes 2-es szintű Együtt megyünk! program kifejezetten kisbabás anyukáknak, akik még nem mentek vissza dolgozni és a tornázás mellett szívesen megismerkednének a környékükön élő szintén kisbabás anyukákkal. Valódi közösségi élet, valódi tartalommal, valódi emberekkel. 
  • 3-as szintű Pilates Plusz program a pilates szerelmeseinek. Három profi oktató segítségével ismerkedhetsz meg a pilates alapjaival és juthatsz el egészen haladó szintre, miközben erősödsz, szálkásodsz és a tartásod is javul.
  • 4-es szintű Csak30! Extra program a legpörgősebb versenyzőknek. A kihívás a következő: az első és az utolsó héten három, a köztes hat héten pedig heti hat 30 perces edzés vár. Állóképesség növelés és zsírégetés felsőfokon. Elfogadod a kihívást? 


Az újdonságok mellett természetesen továbbra is elérhető a teljes kínálat!

Böngészd át bátran Programválasztónkat, ami segít neked megtalálni a legtesthezállóbb mozgásformát és a megfelelő erősségi szintet.

Tudtad, hogy minden tornaprogram leíró oldalán egy ingyenes próbaórát is találsz?

Még nem késő kipróbálni néhányat, ez is rengeteget segíthet a döntésben.

Ha pedig végképp elakadtál, írj nekünk a szerintem@gyerunkanyukam.hu e-mail címre, a legjobb tudásunk szerint válaszolunk. :)

Szeptember 12-től várunk a csapatba!


Üdv:

Kádár-Papp Nóri

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

"Miért nem tudok fogyni?" Nézzük, van-e jó válasz, szakértői válasz a kérdésre!
Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Mire jó a családi kiruccanás?

Mire jó a családi kiruccanás?

Pihenünk, szórakozunk, felfrissülünk, új élményeket szerzünk. Emlékeket gyűjtünk, együtt van a család. De mire tanít még az utazás?
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Ugrás az oldal tetejére