Jelenlegi hely

Csigaház koncertsorozat ovisoknak IV. - a Pannon Filharmonikusokkal

Időpont: 2023. április 15. szombat 15.30 és 17.00
Kiss Szabi, a zenekar harsonaművésze és felesége, Szendrői Zsuzsi szaxofonos évek óta vezeti a Pannon Filharmonikusok különböző formációit bemutató, interaktív Csigaház sorozatot, melyen az ovisok játékosan megismerik a csendet, a ritmust, a szimfonikus zenekar szólamait és hangszereit.

2023. ÁPRILIS 15. szombat 15.30 és 17.00

Zeneszó a királyi udvarban

Codeluppi-Szabó Gabriella – fuvola

Sóvári Zsuzsanna – fuvola

Hozbor Éva – fagott

 

Kiss Szabi, a zenekar harsonaművésze és felesége, Szendrői Zsuzsi szaxofonos évek óta vezeti a Pannon Filharmonikusok különböző formációit bemutató, interaktív Csigaház sorozatot, melyen az ovisok játékosan megismerik a csendet, a ritmust, a szimfonikus zenekar szólamait és hangszereit. A Csigaház szombat délutánonként két időpontban zajlik, és újdonság, hogy a későbbi koncert ideje alatt a kistesóknak Babzsák koncerteket is tartunk. Szeretettel várjuk a családokat!

 

A sorozat házigazdái:

Kiss Szabi harsonaművész, énekes, zeneszerző

Szendrői Zsuzsi szaxofonművész
 

A korai és a későbbi, 4-4 koncertből álló sorozatokra bérletek válthatók az első koncert kezdetéig.

Bérletár: 5900 Ft; Gyerek jegyár: 1990 Ft; Kísérőjegy: 1000 Ft 

A kísérő jegye kuponként beváltható a felnőtteknek szóló koncertekre teljes árú jegy vásárlása esetén.

Online jegyvásárlás:

2022. április 15. 15:30

2022. április 15. 17:00


Ha nem tudtok eljönni a koncertre, ajánljuk figyelmedbe a 4 online Csigaház koncertünket a Youtube csatornánkon! Ma már az ovisok is nyúzzák a szülőket, hogy hadd játszanak egy kicsit a gépen, a telefonon. A Pannon Filharmonikusok minőségi gyerekjátékot fejlesztett, amely meseszerűen avat be a szimfonikus zenekar szólamaiba, a karmester és a Kodály Központ világába. A Dézsi Sada ragyogó grafikai elemeivel illusztrált játékban a zenekar szólamainak tagjaiból álló miniprodukciók a gyerekek meséinek és dalainak kedvelt és jól ismert dallamait játsszák el.

A webes játék ITT érhető el.

Azoknak, akik mégsem szeretnék megengedni a webes játékot, nagy szeretettel készítettük el Ferling Szonja rajzaival az ovisoknak szóló kifestőnket, amelyből díjmentes példányt tudtok

kérni jegypénztárunkban!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival. Akár ezt is beszerezheted 35% kedvezménnyel, ha tagja vagy a Pécsimami VIP Klubnak. 
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. Segítünk a választásban!
Ugrás az oldal tetejére