Jelenlegi hely

Szórakozás és kreativitás egyben: a sokoldalú Playmobil

A Playmobil a LEGO után és mellett az egyik legjobb gyerekjáték. Ötletesek, rendezettek, és különféle témájú szetteket tartalmaznak, amelyek segítenek a gyerekeknek szórakozás közben történő tanulásban. A babaházak, versenypályák és állatkészletek, vagy épp a puzzle a legjobb összeállítások közé tartoznak.

A kreatív Playmobil

A német játékgyártók feltalálták a Playmobil készleteket, melyek révén, okos és érdekfeszítő kivitelezésüknek köszönhetően, gyermekei hosszasan elmerülhetnek a játékban. Gyermeke tehát hosszabb időn át élvezni fogja a játékot, mivel az inspirálóan hat kreativitására és képzelőerejére.

A hazai internetes boltokban számos Playmobil-összeállítást találunk, például igazán figyelemreméltó az Állatkert Puzzle, amelyet már 5 ezer forintért beszerezhetünk, és 60 db kirakóelemet tartalmaz.

A Schmidt kirakós sokrétű formavilágával és vidám színeivel a tökéletes minőséget képviseli. Nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy játékos módon fejleszthessük gyermekünk szem-kézkoordinációját, valamint türelmét. Ezek a kirakósok örömöt okoznak, ezen kívül pedig erősítik a belső kiegyensúlyozottságot és az elégedettség érzését gyermekünkben. Mint minden szettnél, itt is találunk egy Playmobil figurát. A fokozott biztonság miatt azonban figyeljünk arra, hogy a puzzle csak négyévesnél idősebbek számára használható.

Hogyan válasszam ki a megfelelő Playmobil készleteket?

Rengeteg lehetőség közül választhat. Hogyan döntse el, melyik Playmobil-készlet a legjobb választás? Íme, néhány fő jellemző, amelyeket figyelembe vehet, amikor Playmobil játékokat választ:

  • Érzékszervi stimuláció: a Playmobil-készletek némelyike ​​olyan fényekkel, hangokkal és textúrákkal rendelkezik, amelyek segítik a gyerekek szorosabb kapcsolódását, érzékelését. A legtöbb ilyen játék olyan funkciók kombinációjával rendelkezik, amelyek segítenek a fiatal gyerekeknek, hogy megismerkedhessenek a különböző színekkel, hangokkal és részletekkel, ami serkenti az érzékeikkel történő tájékozódást.

  • Fizikai fejlődés: a Playmobil-játékok kiválóan alkalmasak a gyermekek szem-kézkoordinációjának, ügyességének, izomfejlődésének és egyéb létfontosságú képességeinek fejlesztésére. A tanulás és szórakozás kombinálása a legjobb módja annak, hogy tanítsa gyermekeit, és segítsen nekik készségeik fejlesztésében.

  • Fókuszban a szórakozás: ezek a Playmobil-termékek olyan sokféle témában kaphatók, hogy ezáltal fokozzák a gyerekek kreativitását és fantáziáját. A gyerekek a játékokat a képzelőerejük segítségével használják, ami segít nekik a gondolkodásban és a szórakozásban. A gyerekek órákat töltenek ezekkel a játékokkal, miközben képzeletbeli történeteket alkotnak a figurákról és a kiegészítőkről.

  • Tervezés: a díszletek egy adott helyszín valósághű másolatai, amelyek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy szórakoztató, de tanulságos módon megértsék és megismerjék a részleteket. Például néhány Playmobil-készlet állatkertre, jégkorongpályára, nyári napra, játszótérre és más hasonló helyszínekre épül, melyek sok mindent megtanítanak a gyerekeknek az ezeken a területeken található különféle dolgokról.

  • Hordozhatóság: Egy másik szempont, amit érdemes figyelembe venni, a tok hordozhatósága. Egyes esetekben ugyanis lehetőség van a játékok hordozásra kész tárolására is, így útközben is magával viheti őket.

Ennek megfelelően a gyerekek akár utazás közben is kikapcsolódhatnak velük.

  • Korosztály: a gyerekeknek ezek a készletek 4 és 10 éves kor között ajánlottak. Mivel több apró darabot tartalmaznak, fulladásveszélyt jelenthetnek a 4 évesnél fiatalabb kisgyermekek számára.

Javasoljuk, hogy figyeljen oda fiatalabb gyerekeire, ha szokásuk a szájukba venni a dolgokat, amíg el nem érik a kényelmes és biztonságos életkort.

Döntés előtt

Ezek az építőkockák segítenek a kicsiknek például babaházak és kertek építésében, és sporttal kapcsolatos témákban is elérhetőek. Amikor Playmobil-szettet vásárol a kicsiknek, ügyeljen arra, hogy ezek megfeleljenek az érdeklődési körüknek, hogy gyermekei élvezhessék a végeredményt, miután elrendezték a játék elemeit.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére