Jelenlegi hely

PIC-I TÖRTÉNET – Ajánlott olvasmány minden édesanyának!

Patak Gyöngyvér: Család a dombon c. regényének 1. része szórakoztatóan kíséri végig egy anya nem mindennapi kihívásait. Hamarosan megjelenik a 2. rész, addig is elolvashatod a két rész közötti eseményeket: a PIC-i történet  című kisregényt. 

A néhány éve a NOE szépirodalmi díját elnyert történet átdolgozott kiadását most ingyenesen letöltheted a szerző (aki nekünk csak "Gyömbi", hiszen a Kaposvárimami főszerkesztője volt)  honlapjáról!

‒ Mit szólnál egy kislányhoz? Egy kisbabához… ‒ teszi fel a kérdést Norbi a Család a dombon regény 1. kötete végén.

Három fiú és a történtek után már maga az ötlet is őrültség! Vagy mégsem?

A folytatásból kiderül Gyömbi válasza ‒ és az is, hogy a válasz milyen „következményekkel” jár. Nem mindig azt kapjuk, amire számítunk. Van, hogy az ember egy másik dimenzióba csöppen. Élet és halál közé. Ismeretlen, félelmekkel és bizonytalansággal teli helyzetekbe. A feladat, amit kapunk, sokszor nehéz, és erőn felül kell helytállni.

Mi ad támpontot, mi mutat utat, ha egymást érik a sötét és vidám gondolatok, az izgalmas, fájó és felemelő pillanatok?

Az élet igazán fontos dolgai bújnak elő a sorok közül: gyarlóságaink mellett a feltétlen szeretet, odaadás, akarat, összetartás és összetartozás.

Család a dombon 1. és 2. része között történt eseményeket OLVASD EL a PIC-i történet c. kisregényben! (Önálló könyv – ha nem ismered a regényt, akkor is érteni fogod.)

Felemelő történet szeretetről, türelemről, küzdelemről, győzelemről. Ajánlott olvasmány minden édesanyának, aki gyermeket hozott a világra!

Töltsd le INGYEN:

KÉREM A PIC-I TÖRTÉNETET!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Szeptember az új január - őszi tippek az egészségéért

Szeptember az új január - őszi tippek az egészségéért

Sokan mondják, hogy szeptember az új január. A nyári lazulás után sokan motiváltabban érkeznek vissza az edzőtermekbe. Hogy a kezdeti lelkesedés pár hétnél tovább tartson, érdemes szakemberrel konzultálni és konrét célokat meghatározni.
Ki mondta, hogy az ősz unalmas legyen?

Ki mondta, hogy az ősz unalmas legyen?

Az ősz számos lehetőséget kínál, hogy a gyerekek számára izgalmassá és élvezetessé tegyük ezt az évszakot. Összegyűjtöttem néhány ötletet, amelyek segítenek felfedezni az ősz szépségeit és kihasználni az évszak sajátosságait a családi élmények során.
Végzetes mondatok a gyereknevelésben!

Végzetes mondatok a gyereknevelésben!

Vannak olyan végzetes mondatok, amit a szülők később megbánnak. Van pár ismétlődő dolog, amit ha gyakran mondunk gyerekeinknek, akkor azzal akár hosszú távon nehezítjük meg a gyerek és a magunk életét is.- Novák Ferenc pedagógiai viselkedéskutató​ írása.
Miért menjünk el szűrővizsgálatokra, ha nincsen semmi bajunk?

Miért menjünk el szűrővizsgálatokra, ha nincs semmi bajunk?

Azért, hogy ne is legyen! - Dr. Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus írása
Ugrás az oldal tetejére