Jelenlegi hely

Nemzeti Lovas Színház: Herkules a Bikali Élménybirtokon - 1. előadás

Időpont: 2023. július 15. 20.00 - 22.00
A Nemzeti Lovas Színház idén a Herkules című előadásával szórakoztatja nézőit a Bikali Élménybirtokon. A lovas színházi előadást összesen 5 alkalommal mutatják be.

A Nemzeti Lovas Színház új családi mese musicalje nemcsak a gyermekeket szólítja meg, hanem az egész családnak remek szórakozást nyújt. A pazar látványvilággal megspékelt történet a címszereplő 6 próbáját mutatja be sok-sok kalanddal. A félisteni alakja mellett főhősünk emberi mivoltát is példázza a mese, beszél szerelemről, családról és önmagunk megismeréséről, elfogadásáról – mindezt sok-sok humorral fűszerezve. Természetesen a lovak ezúttal is főszerepet kapnak.

Szereposztás:


Herkules    Pintér Tibor
Philoktétész    Mohácsi Márk
Megara    Ilyés Jenifer
Hádész    Gazdik Dávid
Zeusz    Bencze Sándor
Héra    Papadimitriu Athina
Herki    Sipos Balázs Gyula

Az előadás kezdete: 20:00

A műsor 2 x 50 perc izgalmat és lenyűgöző látványt ígér, mely garantálja a színvonalas szórakozást és kikapcsolódást vendégeinknek. A két felvonás közötti 20 perces szünetben büfé várja a nagyérdeműt mindenféle finomsággal és frissítővel.

Tipp! A késői időpont miatt (20:00-22:00) és a kényelem érdekében készülj hosszú öltözékkel, párnával, pléddel!

Jegyvásárlás információk

  • Az előadás gondtalan élvezetéhez a nézők számának korlátozására van szükség. Így kérjük, hogy belépőjegyed előzetesen vásárold meg online, vagy foglald le telefonon vagy e-mailben, hogy helyedet garantálni tudjuk.
  • Az előadásjegyek megrendelésére az előadásokat megelőző péntek 18:00-ig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.

További információk, jegyárak és az elérhető jegyek száma ITT TALÁLHATÓ.

Ha szívesen töltenétek az előadás napját a Bikali Élménybirtokon, a Pécsimami/Kaposvárimami kuponjával kedvezményes belépőt vásárolhattok a napközbeni élménybirtok programokra. Ez esetben az esti előadásra a jegyet külön meg kell vásárolni.

Jó szórakozást! :)

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival. Akár ezt is beszerezheted 35% kedvezménnyel, ha tagja vagy a Pécsimami VIP Klubnak. 
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. Segítünk a választásban!
Ugrás az oldal tetejére