Jelenlegi hely

Három tipp, hogy a mindennapi stílus ne mindennapi cipővásárlással váljon kerekké

Mit jelent a mindennapi stílus? Semmiképpen sem unalmas, szürke hétköznapiasságot. Ugyanakkor benne rejlik a praktikusság, a funkcionalitás, és az a típusú szépség, ami még akkor is erőt ad, amikor a napi terhek kicsit súlyosak. Az összképhez szervesen hozzátartozik a hordott lábbeli, ezért három tippel segítjük a vásárlást, hogy a végeredmény tényleg túlmutathasson mindenen, ami „mindennapi”.

1. A sláger nem biztos, hogy a könyökön jön ki – lehet, hogy a lábon is hordható!

A Converse igazi legenda a cipők birodalmában, s mégsem állítható róla, hogy unalmas, vagy szokványos. Sláger a maga nevében, ugyanakkor nem a zenéből ismert módon, mivel képtelenség megunni. Erről természetesen a gyártó is gondoskodik, lévén újabb és újabb kollekciókat dob piacra, amik bár hordozzák azt a jellegzetes karaktert, amitől a márka az, ami, de mégis bennük van a lendület, a hév, az újítás, az innováció, ami elengedhetetlen a boldoguláshoz.

És hogy jön mindez a hétköznapokhoz? Úgy, hogy ez az a cipő, ami kellő kényelmet biztosít, s ez az utcákat járva, vagy az irodában trappolva aranyat ér. A komfort hiánya megkeserítheti a munkanapokat, s mivel ezekből akad a legtöbb, ezért ez cseppet sem hangzik jól. Az érem másik oldala is megjelenik mindeközben, ez pedig az esztétikus fellépés, azaz a divatos külső. Ahogy említettük, tipikusan slágerdarabról van szó, de ez mit sem csorbít szépérzékeket kényeztető értékein. Sőt! Valójában pont az a stílus annyira ellenállhatatlan, amit a cég már évtizedek óta töretlenül képvisel.

2. Egy újabb brand, ami nem mindennapivá varázsolhatja a mindennapokat

Tovább is van, ennek örömére folytatjuk is tovább. A Helly Hansen a következő márka, ami nem maradhat említés nélkül akkor, amikor a kényelem és a vonzó kisugárzás fúziója a cél, mindezt persze a mindennapok megszínesítésének örömére. Ez az a kellem, ami megtapasztalásra és hordásra méltó, akár nap, mint nap.

A legjobb ellenszer a hétköznapok unalma, megszokottsága ellen a megszokástól való szabad elrugaszkodás, és az unalom száműzése, lehetőleg minél messzebbre. Ebben is kitűnően teljesítenek a vállalat modelljei, amik kivétel nélkül bírják a gyűrődést, ugyanakkor a sablonosságot hírből sem ismerik.

3. A sportos még mindig férfiasan tökéletes

Az adidas férfi cipők továbbra is díjnyertesek abban, hogy a szürkét színessé változtassák. Kényelmesek, ez ugye evidencia sportcipő esetében. Nyúzásra születtek, tehát még egy kis futás is belefér, vagy a kilométerek felfalása sem okozhat problémát. Ezen kívül pedig dizájnosak, hiszen a gyártó minden évben új sorozatokkal rukkol elő. A hagyományosabb formavilág képviselői ugyanúgy felbukkannak a palettában, mint a trendi újító vonalat megtestesítő modellek.

A sportcipőben ráadásul az is nagy pozitívum, hogy akár még az elegánsabb összhatás megtörésére is alkalmas, ami újabban kifejezetten trendi irány. A fúzióban az is jó, hogy ilyen módon egyszerre élhető meg az elegancia, a maga visszafogottságában, és a sportosság, aminek hála sokkal könnyebben talpalhatóbbak a hétköznapok.

szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére