Jelenlegi hely

Fedezd fel Szegedet élménykvízen keresztül, ingyenesen!

A nyári szünet alkalmából ingyenessé és bárki számára elérhetővé tették a Walk & Quiz nevű új, interaktív kvízjátékot.

A játékosok sétálva fedezhetik fel Szegedet, a séta egyes állomásainál pedig kérdéseket kapnak Szeged nevezetességeire vonatkozóan.

 

Az applikációt általában rendezvényekre, különböző eseményekre és helyszínekre ajánlják, tavaly például a Szegedi Ifjúsági Napokon is játszhattak vele a fesztiválozók, most azonban bárki elérheti a játékot. 

A CreatIT Solutions Kft. ügyvezetője és a Walk & Quiz interaktív kvízjáték megálmodója Ződi-Sipos Mária elmondta, a szegedi kvíz nyilvánossá tételével a céljuk az, hogy kedveskedjenek a szegedieknek és a városba érkező turistáknak:

“A szívünk Szegedé, szeretjük a várost, ezért szerettünk volna hozzájárulni a helyi élményekhez azzal, hogy egy kis ideig nyilvánossá tesszük a játékot. Reméljük, hogy a nyári szünetben minél több helyi család vagy ide érkező turista fogja kipróbálni!”

A játék elérhető a https://demo.app.walkandquiz.com/ oldalon. Nem szükséges hozzá alkalmazást letölteni, elérhető böngészőből.

És hogy célja is legyen a játéknak: a regisztrált játékosok között augusztus végén nyertest sorsolnak, akinek egy kis meglepetés ajándékkal is kedveskednek.

Az első állomás az SZTE Dugonics téri központi épületénél van, onnan pedig Szeged nevezetességein keresztül vezet a játék, térképen tekinthetőek meg az állomások.

Így a családok és gyermekek számára élménnyé válhat a város felfedezése, miközben tanulhatnak is a város történelméről és jelentős nevezetességeiről.

Tudj meg többet a Walk & Quizről!

walkandquiz.com/hu/fooldal/

www.facebook.com/walkandquiz

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

A nagy nyári melegben gyakran úgy érezzük, hogy könnyebb lenne egy kávéval, vagy teával. Forró helyzetekre jól jön néhány jeges korty akár mindkettőből.
Bolhazsákok és könyvmolyok

Bolhazsákok és könyvmolyok

Emlékszel még gyerekkorodból az összebújós meseolvasásokra? Az első kiböngészett betűkre, mikor végre összeállt egy szó? A takaró alatt zseblámpával olvasott regényekre? A könyvek világába belépés élménye egy életre elkísér bennünket.
Így lesz ügyes kezű gyereked

Így lesz ügyes kezű gyereked

Sok szülő csak az iskolaérettségi vizsgálatok során szembesül azzal, hogy óvodás gyermekének a rajzkészsége, vonalvezetése még nagyon távol áll attól, amilyen készségekre az első osztályban szüksége lesz. Kézenfekvőnek tűnhet ilyenkor színezők és feladatlapok garmadájával elárasztani a gyereket, ám a mozgások finomodásához nem erre van szükség.
Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

A gyümölcsök magas cukortartalma szinte kiabál a grillezésért. Imádnivaló ízt ad a finom karamellizált réteg mindenféle gyümölcsnek.
Ugrás az oldal tetejére