Jelenlegi hely

Féléves a Pécsimami Klub: miért is jó tagnak lenni?

2024 tavaszán elindult a Pécsimami VIP Klub: mutatjuk, hogy milyen volt az első fél évünk és miért jó tagnak lenni!

A Pécsimami Klub egy nőkből, anyákból álló közösség: van közöttünk kisbabás, kisgyerekes és kamaszt nevelő anyuka, sőt nagymama is!

 Ami közös bennünk: szeretjük a jó programokat és a jó lehetőségeket! :)

Mit ad nekünk a Pécsimami Klub?

EXTRA  PROGRAMOK

Még csak féléves a klub, de:

  • Jártunk már együtt Budapesten a Vígszínházban  "A Pál utcai fiúk" musical-en, amire egyébként szinte lehetetlen jegyet szerezni!
  • Több mint 100-an ellátogattunk a Katica Tanya Élményközpontba, ahova a gyerekeknek ajándék volt a belépő!
  • Egy nyáresti gyerekparty-n a gyerkőcök kisvasutaztak, majd medencéztek és gyerek diszkóztak a Davinci Familyben, aminek a végén a kincskeresés sem maradt el!
  • Volt nyáresti, "csakcsajos" lazulásunk is medencézéssel, szauna szeánsszal.

Minden tag arra a programra jön, ami tetszik neki, a részvételi díj pedig kedvező: jelképes, kedvezményes, vagy éppen ajándék.  

Azért is extrák ezek a programok, mert a Pécsimami mindig hozzátesz valami pluszt: amíg utaztunk a Pál utcai fiúkra, a gyerkőcök találkozhattak igazi gittel, törökmézet kóstolhattak és a villámjátékunk ajándékaként üveggolyókat zsebelhettek be. A Katica Tanyán volt íjászkodás és egy klassz labirintus játék: csak Nekünk! A gyerek party-n a gyerkőcök részt vehettek egy igazi vízi olimpián, ahonnan büszkén vitték haza a nyakukba kerülő érmet vízi pénztárcát.

Az extra programok folytatódnak: hamarosan újra találkozunk a "Néha kivagy? Nézzük meg, ki vagy!" önismereti workshop-on, tervezzük a következő Vígszínház látogatást (Dzsungel könyve), a Pécsi Nemzeti Színház kulissza bejárását és decemberben egy (elő)szilveszteri bulit...

TETSZIK EZ A KLUB, SZERETNÉK CSATLAKOZNI


AJÁNDÉK BELÉPŐK, EGYSZERI KEDVEZMÉNYEK

Hoztunk már 20-30-40 db ajándék belépőt a klubtagoknak Vízi Cirkuszra, a JógaSummit-ra, "Az élet, mint olyan" című vígjátékra, gyermeknevelés témájú előadásra, családi belépőket a Szászvári Strandfürdőbe...

Voltak félárú jegyeink a Kincsek Éjszakájára, most éppen a Zsolnay Negyed Halloween-i programjára vannak 50%-os jegyeink és a CCC cipőboltba 25% kedvezményünk...

Az egyszeri kedvezményeket és ajándék belépőket folyamatosan hozzuk a tagoknak, amiről a zárt FB csoportunkban adunk hírt.

TETSZIK EZ A KLUB, SZERETNÉK CSATLAKOZNI


ELŐNY A BÖRZE HELYFOGLALÁSNÁL


Fotó: Löffler Péter

A legnagyobb port talán a VipMamiknak nyújtott előny kavarta a börze helyfoglalásnál, hiszen a tagok előbb foglalhatnak helyet, mint mások, így garantált helyük van minden börzénkre. 

Ezt mi felvállaljuk és kiállunk mellette, hiszen

a Vip Klub tagjainak köszönhető, hogy van még Pécsimami: tehát vannak börzék, ingyenes mozizások, más programok és heti hírlevelek, amiben sok hasznos információt olvashat mindenki.

A Pécsimami egyetlen börzéjén megkereshető az éves tagdíjnak akár a többszöröse, ha valaki szép holmit árul jó áron. A tagok a nyilvános helyfoglalás előtt néhány nappal mindig megkapják a jelentkezési űrlapot a börzékre.

TETSZIK EZ A KLUB, SZERETNÉK CSATLAKOZNI


ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK

Az állandó kedvezményeink közül legtöbben az Uránia Mozit és a Pécsi Nemzeti Színház előadásait ismerik. 

A színházba minden hónapban hozunk legalább egy előadást minimum 20% kedvezménnyel a Vip Klub tagjainak.

Minden hónapban szervezünk két ingyenes, zártkörű mozizást olvasóinknak, elsősorban gyerekfilmekre, időnként felnőtteknek szóló sikerfilmekre. A zárkörű vetítéseken mozijegyet nem kell venni: a VIP tagok  1800 forint helyett 1400 forintért fogyasztanak a büfében / fő. Emellett minden hónapban megnézhetik bármelyik filmet, 1+1 kedvezménnyel.

De ezen kívül is: állandó 10 - 50% kedvezmény jár a tagjainknak tankolásra, gyerekkönyvre- és játékra, gyerekfelügyeletre, természetes tisztítószerekre, baba- és gyerekruhára, a Kaposvári Virágfürdőbe, anyukákra szabott, otthon végezhető online tornára, egy gyerekbarát kávézóban...

TETSZIK EZ A KLUB, SZERETNÉK CSATLAKOZNI


TAGJAINK MONDTÁK

Már sejtelmem sincs, mióta vagyok a Pécsimami olvasója . Hálás vagyok Nóriéknak hogy ez létre jött. Sok sok okos ötlettel, sok -sok hasznos információval lettem gazdagabb az évek alatt. A VipMami Klub pedig nem volt kérdés a számomra, az első alkalommal az igenre szavaztam!
Rengeteg program kedvező áron, rengeteg lehetőség kicsiknek és nagyoknak. Végre van, aki az anyukákra is gondol egy kis én idővel! A családi programok pedig szuperek. Mindenkinek ajánlom, mert a havi tagdíj sokszorosan megtérül!
Nóri! Ezer hála és köszönet, hogy vagy nekünk !

Kocsis Zita, 2 kiskamasz anyukája, aki nagyon örül a páratlan lehetőségeknek!

A rengeteg program lehetőség mellett, amit a kislányommal élvezhetünk, életem legjobb színház élményét kaptam a PécsiMamitól, amikor volt lehetőségünk a Vígszínház előadásában megnézni A Pál utcai fiúkat :)

A. Dzsenifer

Szuper programok és kedvezmények!
Összetartó közösség! A gyerekek mindig elégedettek, élvezik a programokat, nem kell nekem szülőként gondolkodni, mit is csinálhatnánk közösen, csak részt kell vegyünk az előre jól megszervezett eseményen!

Dalma, egy 10 és egy 1 éves anyukája

Változatos programok, aminek a kialakításában figyelembe veszik a véleményünket, érdeklődésünket. Minden meg van kreálva egy teljes egésszé.
Jó hangulat, kellemes emberek, és az is jó, hogy tényleg összekovácsolódik az akár ismeretlen társaság is.

Betti

Szuper programok, börzére garantált esély a helyfoglalásra. Több helyre és sokkal több alkalommal el tudunk jutni (mozi, színház).

llona, egy 11 éves kisfiú anyukája

Klassz csapat! Új ismeretségek, kedves családok és szuper programok. :) Úgy érzem kezd egy jó kis közösség összekovácsolódni, a Pál utcai fiúk színházlátogatás során erről meg is bizonyosodhattam. :)

Timi (1 kiskamasz anyukája)

TETSZIK EZ A KLUB, SZERETNÉK CSATLAKOZNI


HOGYAN LEHETSZ TE IS KLUBTAG?

A tagdíj:

  • bárki számára megfizethető (2500 Ft / hó)
  • a kedvezményekkel pillanatok alatt „visszakereshető”
  • fizetése az első alkalom után automatikus (ismétlődő bankkártyás fizetés, mint pl. a Netflix), így nem kell bajlódni havonta az átutalással
  • A tagdíj fizetése és a klubtagság egyetlen gombnyomással, bármikor lemondható.

Mit kapsz a havi tagdíjért cserébe?

  • Jelentős (állandó és egyszeri), csak VIP tagoknak szóló kedvezményeket és ajándék belépőket, amivel nemcsak visszakeresheted a tagdíj összegét, de sok pénzt takaríthatsz meg!
  • Egy női közösséget, értékes kapcsolatokkal.
  • Lehetőséget arra, hogy részt vegyél a klubtalálkozókon és az extra programokon.
  • Előnyt a börze helyfoglalásnál.
A Pécsimami VIP Klubhoz való csatlakozás lezárul, amint elérjük a 250 tagot.

Így tudjuk garantálni, hogy minden tagunknak jusson az előnyökből, kedvezményekből, ajándék lehetőségekből és így tudunk kellő figyelmet fordítani mindenkire. Később akkor nyitjuk meg a csatlakozás lehetőségét, ha felszabadul hely.

TETSZIK EZ A KLUB, SZERETNÉK CSATLAKOZNI

Kérdésed van a klubbal kapcsolatban, vagy elakadtál a csatlakozáskor?

Írj nekünk az info@pecsimami.hu e-mail címre, vagy hívj a +36 70/350-2099-es számon.

Gellén Nóra - Pécsimami

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Új Rumini kötetek- nem csak rajongóknak!

Rumini sokak kedvence: mutatjuk a sorozat részeit!

Nem kérdés, hogy a nagyovis és kisiskolás korosztály körében az egyik legnépszerűbb olvasnivaló a Rumini. Van, aki már önállóan olvassa, van, aki esti meseként hallgatja a tengerész egér izgalmas kalandjait. Sőt van, aki így is, úgy is! :) 
Szeptember az új január - őszi tippek az egészségéért

Szeptember az új január - őszi tippek az egészségéért

Sokan mondják, hogy szeptember az új január. A nyári lazulás után sokan motiváltabban érkeznek vissza az edzőtermekbe. Hogy a kezdeti lelkesedés pár hétnél tovább tartson, érdemes szakemberrel konzultálni és konrét célokat meghatározni.
Ki mondta, hogy az ősz unalmas legyen?

Ki mondta, hogy az ősz unalmas legyen?

Az ősz számos lehetőséget kínál, hogy a gyerekek számára izgalmassá és élvezetessé tegyük ezt az évszakot. Összegyűjtöttem néhány ötletet, amelyek segítenek felfedezni az ősz szépségeit és kihasználni az évszak sajátosságait a családi élmények során.
Végzetes mondatok a gyereknevelésben!

Végzetes mondatok a gyereknevelésben!

Vannak olyan végzetes mondatok, amit a szülők később megbánnak. Van pár ismétlődő dolog, amit ha gyakran mondunk gyerekeinknek, akkor azzal akár hosszú távon nehezítjük meg a gyerek és a magunk életét is.- Novák Ferenc pedagógiai viselkedéskutató​ írása.
Ugrás az oldal tetejére